Незабравима(unutulmaz)-тема 3

• 54 823
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Ваня - пратих ти я.
Ето още ена хубава песен http://www.youtube.com/watch?v=h_J549Drq30

# 586
Ваня - пратих ти я.
Ето още ена хубава песен http://www.youtube.com/watch?v=h_J549Drq30

bouquet

това което търся е Kıraç - Turnalar

И тази ти я пратих на мейла

# 587
GOODLY златна си

и аз като теб, охкам пъшкам, даже и се тръшкам за Харун. Тази сутрин мъжът ми каза - харема е от жени, не от мъже. Ти ги навърви една колона. Естествено телефона ми звъни с Paramparca от Мелодия на сърцето. Снощи както гледаме, Кен като я засвири, Ламята спаска се опули и аз скачам и почвам да си търся телефона. Детето ме гледаше като изтървано, ужас

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 13:27 от vania_61

# 588
  • София - Бургас
Хайде момичета, днес са две серийки, чакам с нетърпение... Heart Eyes

# 589
Нали затова сме тук, да си помагаме  newsm10. Сега ще гледам повторението и Харунчо.  smile3521 До после

# 590
Момичета, някой може ли да ми даде линк към мелодийката от филма, която пускат като стане нещо весело, най-често когато братчето на Ега сгафи нещо Heart EyesНо като не мога да я изтананикам Mr. GreenБлагодаря предварително!
аз имам музиката от филма, но е в mp3 файл, няма представа как да ти я пратя

# 591
Ей, тези Мелда и Ферда гати и злобните лелки. Едната по далече от фирмата не вижда, после се тръшка за Харун, другата я ползваха за боксова круша - пък аборта бил неморално. Като е толкова праведна, защо Майк Тайсън не я искаше в дома си. То бива клюкарки, ама вече прекаляват. Тази Мелда що не пусна обява, та всички да разберат.

# 592
Ей, тези Мелда и Ферда гати и злобните лелки. Едната по далече от фирмата не вижда, после се тръшка за Харун, другата я ползваха за боксова круша - пък аборта бил неморално. Като е толкова праведна, защо Майк Тайсън не я искаше в дома си. То бива клюкарки, ама вече прекаляват. Тази Мелда що не пусна обява, та всички да разберат.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 593
Здрасти на всички в тоз хаплив, но слънчев ден smile3503
Отдавна не съм писала тук (още откакто коментирахме Семеен сарай...)

Снощи ми се обади приятелчето от Нова телевизия с молба - ако има желаещ сред вас да гостува на Нова в четвъртък сутринта в "Здравей България" - поводът е обсъждане, коментари и т.н. на Незабравима  Flutter

# 594

Снощи ми се обади приятелчето от Нова телевизия с молба - ако има желаещ сред вас да гостува на Нова в четвъртък сутринта в "Здравей България" - поводът е обсъждане, коментари и т.н. на Незабравима  Flutter

Жалко, не съм от София, инак съм се изтипосала. Дано не стане както в едно предишно обсъждане по нова. Тогава ме заболяха ушите от толкова простотия. Харумки от София - организирайте се

# 595

Снощи ми се обади приятелчето от Нова телевизия с молба - ако има желаещ сред вас да гостува на Нова в четвъртък сутринта в "Здравей България" - поводът е обсъждане, коментари и т.н. на Незабравима  Flutter
че то ние обсъждаме най много външния вид на Харун ако и той е във студиото бройте ме и мен пристигам

# 596

че то ние обсъждаме най много Харун ако и той е във студиото бройте ме и мен пристигам

е, то ако е така и аз ще дофтасам. Не че ще говоря, сигурно само ще го зяпам като невиждала мъж. Ама както и да е,...казвайте ако ще се ходи да точвам да точа кори за баница, че тази от снощи на Ферда, малко рехава ми идва Mr. Green

# 597
Аз искам да отида ако той е там не за да го зяпам а да му кажа във очите какво съм му намислила че не е хубаво така да се говори зад гърба на човека Laughing Laughing

# 598
Аз искам да отида ако той е там не за да го зяпам а да му кажа във очите какво съм му намислила че не е хубаво така да се говори зад гърба на човека Laughing Laughing

мила, зъб ли ще му вадиш?

# 599
Момичета, ще му се обясните в любов в ефир!
А за идването му..ще ги спретна и затова да помислят, както и преди ги спретнах....
Но питам сериозно - искате ли?
Защото все пак трябва да се организират нещата.
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт