Суперхраните на Аквасорс - 3!

• 157 108
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Кой от продуктите е най-подходящ за бременни жени, за увеличаване на имунитета?

# 616
За първи триместър е важен антиоксиданта,Водораслите и Зелената енергия са важни за през цялата бременност.А мастните киселини и коластрата също са препоръчителни.
Може да се направи схема и да не се пие всичко наведнъж.

# 617
  • София

Можете да прочетете и следната статия:

Бременност, раждане, кърмене и продуктите на АкваСорс

# 618
Благодаря за отговорите Hug

# 619
  • София
Купих за сина ми, който е на три годинки, Колактив и Водорасли-течни. Разбрах, че Колактив-ът се дава по една капсула в млякото сутрин, но не знам дали трябва да е на гладно или може да е закусил преди това. А за водораслите въобще не знам каква доза и как точно да ги давам. Моля да ми дадете малко информация Hug

# 620
Колактива са дава на гладно15-20 минутки преди хранене.

# 621
Купих за сина ми, който е на три годинки, Колактив и Водорасли-течни. Разбрах, че Колактив-ът се дава по една капсула в млякото сутрин, но не знам дали трябва да е на гладно или може да е закусил преди това. А за водораслите въобще не знам каква доза и как точно да ги давам. Моля да ми дадете малко информация Hug
Колактив задължително на гладно и по възможност без мляко/ако е малко детето се разтваря в малко вода,ако е по-гоямо направо като бонбонка /,Водораслите няма значение кога ще ги дадеш но най-добре да са минали 30 мин. след като си дала коластрата.

# 622
Какъв е срока на годност на течната АФА след отварянето й?Предполагам че този ,който е опоменат на шишенцето е валиден само преди да се разпечата.А после...Имам почти пълна опаковка,която отворих пролетта,но цяло лято не съм давала на сина ми и сега се чудя мога ли да я използвам.

# 623
Какъв е срока на годност на течната АФА след отварянето й?Предполагам че този ,който е опоменат на шишенцето е валиден само преди да се разпечата.А после...Имам почти пълна опаковка,която отворих пролетта,но цяло лято не съм давала на сина ми и сега се чудя мога ли да я използвам.
Можеш не се притеснявай,но за да има цялостен ефект и ползи за организма не е хубаво да се спира напълно,може по малко да е но да е всеки ден или поне през ден.Така се постигат по-дълготрайни резултати.

# 624
Да,знам че е хубаво да се дава постоянно,повече от година бях много редовна,но започнах да го позабравям и накрая реших да спра за малко....но вече продължавам  Grinning
Благодаря Жанетка!!!

# 625
Извинявайте за въпроса, но предварително да кажа, че не съм на ясно с продуктите, тепърва се запознавам и чета.
Та искам да попитам мога ли да давам Коластра на бебе на 7 месеца и как?
Благодаря.

# 626
Можеш да разтваряш капсулата в млякото му. А има ли причина да искаш да му даваш допълнително добавка или е просто профилактично?
Можеш да прочетеш повече тук.  И тук.

А тук пък можеш да видиш и коластра от други производители: http://www.iherb.com/Colostrum  Имам и код за отстъпка от първа поръчка: MOV746  Simple Smile

# 627
Здравейте!
Лесно начало от каква възраст може да се дава?

# 628
Можеш да разтваряш капсулата в млякото му. А има ли причина да искаш да му даваш допълнително добавка или е просто профилактично?
Можеш да прочетеш повече тук.  И тук.

А тук пък можеш да видиш и коластра от други производители: http://www.iherb.com/Colostrum  Имам и код за отстъпка от първа поръчка: MOV746  Simple Smile
По-скоро профилактично, защото е на 7 месеца, а вече веднъж ми направи бронхит и втори път кашлица със спазми.

# 629
Здравейте, аз също се интересувам от закупуване на зелени водорасли, коластра и други полезни добавки в Англия. Малко ме притеснява пазаруването на добавки онлайн, все пак не е ясно кой сайт какъв е и колко е чист продукта. Някой може ли да препоръча сайт за такива добавки, който предлага добри продукти?

Общи условия

Активация на акаунт