Суперхраните на Аквасорс - 3!

• 156 991
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Хм, сега разбирам за минералната вода, а ги взимам вече 5 години. И мисля, че ми действат.  Rolling Eyes

# 706
  • София
Давам на сина ми Колактив и течни АФА. Мога ли да давам и на бебето - на три месеца е newsm78

# 707
  • Пловдив
Аз бих изчакала поне до 6-ти месец, защото тогава по принцип е най-добре да се захрани т.е. да му се предложи и друго освен майчиното мляко.

# 708
  • Пловдив
Има ли дистрибутор от Пловдив, който може да ми продаде 1бр. ЕМК на дистрибуторска цена? Моля да ми пише на лични.

# 709
Искам да давам ЕМК на сина си, по колко капки на ден и как?

# 710
Здравейте!Нямам възможност да чета всичко написано по темата досега,затова направо ще попитам:ползвал ли е някой програмата Лесно начало за детенцето си и имало ли е реален ефект?
След поставянето на Пентаксим,при малкия ми син се появиха  алергия към белтъка на кравето мляко,често боледуване,загуба на апетит,проблеми със съня,увеличени лимфни възли отзад на главичката и отстрани на вратлето.Все още го кърмя,а заради алергията дълго време спазвах диета(и продължавам да се лишавам от краве мляко,сирене,телешко месо и др.).Няколко месеца изкарахме в борба с диария,а сега често се случва да има запек,който не се повлиява от нищо,видимо се измъчва от него детето.Преди време дору пуснах тук тема ,търсейки начин да неутрализираме или поне намалим вредите от ваксините.Интересуват ме начините за пречистване на организма от тежки метали,патогенни бактерии и изобщо искам да помогна на детенцето си.Намерих интересна информация за комбинацията между зелена хума и люспи от индийски живовляк,за корените от глухарче и ровейки в нета попаднах на това :Атопичен дерматит при бебе.Определено предизвика интереса ми и подхрани надеждите ми,но ми се ще да чуя отзиви от вас.Така че,моля,споделете ако имате опит с тази програма!

# 711
creatura, може би вече са ти отговорили, но ще споделя и аз моето мнение. Можеш да му вземеш течна АФА и ЕМК и с това да започнеш като начало. Програма лесно начало не се препоръчва за деца, защото съдържа ензими, които се смята че в тази възраст не са в недостиг. Но АФА и ЕМК според мен биха ти помогнали да стабилизираш детето откъм алергия и храносмилателен тракт. След месец-два-три евентуално ако има нужда може да включиш и пробиотици.

# 712
  • Пловдив
Здравейте, имам следния въпрос - предстои ми операция на разширени вени и вероятно ще ми останат доста белези. Какво да взема, за да намаля вредните ефекти? Алое фреш, Колаген или Q10 или нещо друго newsm78
Иначе всеки ден пия Колактив 3 и ЗЕ по 1 капсула.

# 713
Катерина78 Рутин  Peace

# 714
Интересува ме Коластрата , но сега нямам време да чета затова ще се запиша за да ви следя .

# 715
И мен ме интересува Коластрата и нещо за засилване на имунитета на дете на 1 г и 4 месеца. Дъщеря ми е много здрава, досега не е боледувала, но четири дни ходи на детска ясла, и вчера вдигна 38.7 температура и повърна няколко пъти. Искам да и давам някакви добавки, но не знам какви по точно са подходящи за нея

# 716
  • София
И мен ме интересува Коластрата и нещо за засилване на имунитета на дете на 1 г и 4 месеца. Дъщеря ми е много здрава, досега не е боледувала, но четири дни ходи на детска ясла, и вчера вдигна 38.7 температура и повърна няколко пъти. Искам да и давам някакви добавки, но не знам какви по точно са подходящи за нея

Подходящи и достатъчни за нейната възраст според мен са Коластрата и витамин Д  Peace

# 717
А какви са условията да станеш дистрибутор, и обвързано ли е с покупка на определени количества за да се използва отстъпката?

# 718
  • Пловдив
не, не е обвързано с количества. Има само начален пакет -40 лв

# 719
Здравейте момичета, моля за съвет.

Детенцето ми е на 2,5 год.  и ходи на ясла.Искам да му взема от продуктите на Аквасорс за подсилване на имунната система , и се чудя може ли да е само един продукт например коластра ,или трябва да са комбинация от  коластра+зелена енергия или коластра+водорасли.

Много ще съм ви благодарна да ми даде съвет за най-ефикасно и здравословно ползване.

Общи условия

Активация на акаунт