*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 074
  • 870
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета! Да питам и аз нещо - когато ви се обадят за получаване на заповедта, от фонда ли определят непременно деня, в който може да идете и да си я  вземете или може да отидете, когато на вас ви е удобно?

# 61
на мен ми казаха, аз да кажа за период от 15-20  /защото давали списъците на др. Лалев отсега/  деня кога мога да отида и ако искам да отложа взимането й да се обадя на др. Лалев да се разберем, но нямало проблем ти да кажеш ето на мен днес ми се обадиха и ми казаха за другата седмица но тъй като не мога, им отговорих, че към края на месеца ще отида да си я взема

# 62
Благодаря за бързия отговор, Сиси.

# 63
котенце десси-г а ще си взема заповедта на края на февруари и смятам че не по рано от март април ще правя опита дано да сме заедно а мога ли да те питам нещо на лични

Разбира се! Нали сме тук, за да си помагаме?  Hug

# 64
котенце ти къде ще правиш 2 опит

# 65
В клиника Щерев при д-р Тимева!

# 66
ти не беше ли в афродита и ако да защо се отказа

# 67
Здравейте и аз се присъединявам към чакащите. Номерът ми е 5826 и ми казаха че ще ми се обадят юли месец.

# 68
В Зачатие пишат, че е одобрен и номер 4098! Така че се въоръжете с търпение, малко остана!  Hug Дано скорошните обаждания доведат до  EFP Успех на всички!!!

# 69
 smile3501Много бързо работят хората от фонда.Моя номер е 417* и това значи че скоро ще се обадят и на нас newsm17.Нека благодарим на всички хора които се трудят за нашето одобрение.Желая успех на всички. Hug
pepa 25 и ти ли си за втори опит мила?

# 70
m@lena, не първи опит ще ми е. Аз имах две успешни инсета, но за кратко и докато чакам резултати от генетичните за да видим дали ще направим и 5 инсе решихме да пуснем документи за фонда. Ти как си и до къде сте  Hug? Ако искаш ми пиши на лични.
Аз да попитам нещо: моето FSH на 3 ден от МЦ е 1,2 при реф. стойности: фол. фаза 3-12mul дали имам шанс.

# 71
ти не беше ли в афродита и ако да защо се отказа

Да, бях в Афродита. Нямам нищо против докторите, но клиниката ми беше ужасно далече, а пък и доктора почти през цялото време не е в Бг, а в Гърция и не дай си Боже нещо да се случи... Имам и лични съображения, които не смятам да оповестявам онлайн...  Hug

# 72
Момичета няма ли някой да се похвали днес че са го одобрили Sad

# 73
momi4eta zdraweite! Koi e g-n Lalew? Do koi nomer stignaha?az sym 438*, minaha 4 meseca i ni6o.Uspeh na wsi4ki

# 74
Когато си подавах документите,януари,ми казаха че до 6 месеца ще ми се обадят да ми кажат  резултата.Така че duci_vt се въоражи с още малко търпение,а ако ти се обадят по- рано ,още по-добре.Но и според мен хората,работещи във фонда,работят съвестно и максимално бързо.

Общи условия

Активация на акаунт