Професионални серии за коса - 10

• 73 392
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, искам да попитам за мнение от ползвалите серията за след слънце на Лореал Солар Сюблим http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=82 Ако може и кратко описание на косите ви  Wink Hug Моята е нормална, леко суха поради постоянното ползване на преса и се чудя кои продукти да комбинирам, а съм доста доволна от Лореал спрямо това което съм ползвала досега  Simple Smile

Присъединявам се към питането  Simple Smile

# 406
Здравейте, искам да попитам за мнение от ползвалите серията за след слънце на Лореал Солар Сюблим http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=82 Ако може и кратко описание на косите ви  Wink Hug Моята е нормална, леко суха поради постоянното ползване на преса и се чудя кои продукти да комбинирам, а съм доста доволна от Лореал спрямо това което съм ползвала досега  Simple Smile

Присъединявам се към питането  Simple Smile
Аз също се чудя дали да не си поръчам шампоан и маска  newsm78 ,никой ли не ги е ползвал да си каже мнението за тази серия продукти на Лореал?

# 407
# 408
Момичета, аз вече пробвах шампоана Солар Сюблим на Лореал. Много съм доволна.. Резултат- мека,плътна и жива с блясък коса. Ухае на плодове, не омазнява допълнително. Май досега не съм оставала недоволна от техен продукт. Опитах с Фито, но резултата не беше също толкова задоволителен. Мисля да си взема маската и желето, но още обмислям как ще комбинирам слънчевата защита с тази от пресата...

# 409
Момичета, аз вече пробвах шампоана Солар Сюблим на Лореал. Много съм доволна.. Резултат- мека,плътна и жива с блясък коса. Ухае на плодове, не омазнява допълнително. Май досега не съм оставала недоволна от техен продукт. Опитах с Фито, но резултата не беше също толкова задоволителен. Мисля да си взема маската и желето, но още обмислям как ще комбинирам слънчевата защита с тази от пресата...
coolady , а този шампоан Solar sublime повече ли ти харесва от шампоана Force vector? Hug

# 410
момичета току що ми пристигна боята Иноа от златна рибка, но е 1/2 доза. Някой се беше боядисвал вече, моля да каже на коса малко под раменете, редичка сравнително дали ще стигне?

# 411
  • София
coolady , а този шампоан Solar sublime повече ли ти харесва от шампоана Force vector? Hug

На мен Форс Вектор не ми допадна особено  Confused

# 412
момичета току що ми пристигна боята Иноа от златна рибка, но е 1/2 доза. Някой се беше боядисвал вече, моля да каже на коса малко под раменете, редичка сравнително дали ще стигне?

Аз се боядисах с 2 половинки дозички, т.е. 1 боя от другите и ми беше напълно достатъчно, но имах да правя корен и косата ми е сравнително гъста.

Малко се съмнявам да ти стигне половин дозата, или трябва да разрешеш много добре с гребен като я нанесеш, тя лесно се размазва, защото е мазна, само с друга боя не смесвай и не разреждай с вода.

# 413
И аз не бях доволна от Форс Вектор.

# 414

На същото мнение съм и аз за шампоана Солар Сюблим. В момента освен него ползвам също маската и спрея от слънцезащитната серия, много доволна съм и от тях  Peace

# 415
Видях в новия ни мол шампоани на Tigi и ми се видяха доста изгодни като цени за количество.Вие ползвали ли сте техени и доволни ли сте?Четох за термозащитните хубави отзиви, но за шампоаните им нямам спомен newsm78.Сега ще си поръчам на Еугене Перма, но са малки като количество, а цената е като на Tigi.

# 416
Видях в новия ни мол шампоани на Tigi и ми се видяха доста изгодни като цени за количество.Вие ползвали ли сте техени и доволни ли сте?Четох за термозащитните хубави отзиви, но за шампоаните им нямам спомен newsm78.Сега ще си поръчам на Еугене Перма, но са малки като количество, а цената е като на Tigi.
Колко мл е шампоана и на каква цена, аз ползвам доста техни продукти , но ги поръчвам от англия Simple Smile и съм доволна от всичко, не мисля да ги заменя с друга марка.

# 417
На Tigi съм доволна много от стилизиращите, но от маските и шампоаните като че ли не толкова.

Мен много ме заинтригувахте за този СЛЕС и четох в уикипедиа, че не е доказно да има канцерогенен ефект, но ако се сложи на лицето да престои повече от час може да раздразни кожата, което няма как да се случи. Затова не вярвам много на разни такива агитации, нито на уикипедиа напълно  Grinning, но реших за себе си, че на мен не ми пречи и няма да търся шампоани без СЛЕС, защото най-важното е как се отразява на косата ми. То и витамин А е канцерогенен и се съдържа в тривитаминола и престоява на косата с часове, но никой не се замисля за този ефект и няма никъде информация в нета, защото патентът е български  Grinning

# 418
Колко мл е шампоана и на каква цена, аз ползвам доста техни продукти , но ги поръчвам от англия Simple Smile и съм доволна от всичко, не мисля да ги заменя с друга марка.
Шампоана беше с цена 20лв. и е в една висока опаковка, най-малко 250мл/дори може и повече, но не обърнах внимание/ Blush, но в сравнение с мниниатюрите на Перма ми се видя двойна.

# 419
аз ползвам в момента серията на Тиджи за руса коса, шампоана е хубав без да ме впечатлява с кой знае какво. Виж реконструктора за руса коса е много хубав Peace

Общи условия

Активация на акаунт