* SportsDirect - 9 *

• 58 633
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,отказаха ми една поръчка,пусната до английски адрес.Искат да си докажа картата,ама аз мога да им изпратя само личната си карта,не и бележка от платена сметка,тъй като не живеем в собствено жилище.Помогнете сега какво да правя?

# 586
Аз пак да се оплача,във предната поръчка получих един чифт маратонки със два различни номера,за моя голяма изненада,след като им писах,веднага ми върнаха парите Hug До тук добре,но днес пак получих два чифта объркани маратонки #Crazy ,тия явно спът,защото вече във всяка поръчка ми слагат каквото им падне #Cussing out Иначе обърканите две различни обувки ги пазя,може на някой да пратят другите две обувки Mr. Green

# 587
  • София
Момичета,отказаха ми една поръчка,пусната до английски адрес.Искат да си докажа картата,ама аз мога да им изпратя само личната си карта,не и бележка от платена сметка,тъй като не живеем в собствено жилище.Помогнете сега какво да правя?

Аз им пратих лична карта и шоф.книжка , като задрасках да не се виждат номерата им Peace

# 588
  • Варна
Може ли някой, който е поръчвал колело, да препоръча нещо - трябва ми 20 инча, за момче.

# 589
Някой поръчвли дамси  дънки как са номерата ? Praynig

# 590
  • София
Аз пак да се оплача,във предната поръчка получих един чифт маратонки със два различни номера,за моя голяма изненада,след като им писах,веднага ми върнаха парите Hug До тук добре,но днес пак получих два чифта объркани маратонки #Crazy ,тия явно спът,защото вече във всяка поръчка ми слагат каквото им падне #Cussing out Иначе обърканите две различни обувки ги пазя,може на някой да пратят другите две обувки Mr. Green
Ужас. Ние им писахме миналата седмица, отговориха ни да им върнем пратката, като приложим бележката от пощата, за да ни възстановят разходите по изпращането/става въпрос за английската поща/ и сега нямам представа колко време ще ги чакаме. Като се има предвид, че номерата са свършили Rolling Eyes. Не си искам парите обратно, искам си точния номер маратонки. Crossing Arms

# 591
Може ли някой, който е поръчвал колело, да препоръча нещо - трябва ми 20 инча, за момче.
Ние сме поръчвали това http://www.sportsdirect.com/dunlop-dual-disc-bike-721010 , но то е 26 инча. Според мен е много хубаво.

# 592

Аз, Аз  Joy

Нали взехме на Макси Дънлоп, но е много тежко. Не знам дали другите са така, но това е поне 12 кг. А Макси е 24-25 кг.

# 593
  • Под гъбата
Аз поръчвах съвсем скоро. На номер 18 със сигурност размера на талията е 108 см, а на ханша е 132 см. Ако съм успяла да те ориентирам добре!

# 594
Моля за помощ!!!  Praynig
Искам да поръчам тези маратонки за малкия,но въобще не съм на ясно с тази номерация  newsm78
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fulham-infant-020095?colcode=02009537
Моля,ако някой е поръчвал същите или пък други да даде размер на стелка да се ориентирам .
 По принцип нашата стелка е 13/14см....

# 595
  • Варна
Имаме Рийбок С4, ако искаш да меря. Имаме и С3, но са от тези с меката подметка.

# 596
dima1 ,да ако не те затруднявам   bouquet
Аз всъщност харесах и тези http://www.sportsdirect.com/kappa-racing-velcro-023001?colcode=02300137 за тях чуденката ми е същата... newsm78

# 597
Охх нещо наистина доста грешки почнаха да правят. Пак са ми объркали едни маратонки, вместо 6 са ми пратили 3 1/2, нищо общо с номера който ми трябва  Confused

# 598
Аз поръчвах съвсем скоро. На номер 18 със сигурност размера на талията е 108 см, а на ханша е 132 см. Ако съм успяла да те ориентирам добре!
  bouquet

# 599
Ние сме поръчвали това http://www.sportsdirect.com/dunlop-dual-disc-bike-721010 , но то е 26 инча. Според мен е много хубаво.

а какви са тия инчове ?

Общи условия

Активация на акаунт