Отговори
# 540
milli_vanilli, каква е тази маска бе душа?  Laughing Голям си сладур. Гледах ви снимките момичета, много сте готини. Някой сте доста финни. На мен нещо започва да ми се скапва самочувствието. Чувствам се като гюле. И не толкова корема е проблем, колкото бузите.  smile3516

hahaha ...като гюле..  Joy Много смешно ми стана. И аз така се чувствам, а пък като ходя и вече ходя като лодка  Crazy
Винаги съм се чудила, защо бременните ходят като патки. Не мога да си отговоря и сега защо - може би, защото имаме повече 'любовни дръжки' около талийката  Joy , ама и аз вече ходя така  Mr. Green
А за маската - бях в едно фотографско студио. И там я напипах тая маска и не се сдържах да не си направя 2 пози с нея  Grinning

Уфф, пак трябва да ставам.
Целувки

# 541
arksi_ и аз много се чудих за това слънцезащитно,но мисля,че малките бебета трябва мнооого да се пазят  Naughty от горещите лъчи,и да събират вит.Д на шарена сянка или в съвсем ранните или късни слънчеви часове.Затова за сега ще се въздържа от закупуването на такова.Евентуално ако взимам за каката ще съобразя да е подходящо и за бебета,ако реша понякога да го мажа.Иначе ще крия бебешката кожа с чадърче и/или пелена  върху количката  Wink Но пък мисля да взема един спрей на Chicco против комари,задължително  Peace
  Относно тежестта....много ми е трудно ставането нощем,когато съм се отпуснала....Но и аз съм доооста напред с килцата  ooooh!

# 542
  • София
Здравейте момичета! Hug

Ле-ле iovinka, браво, какви красоти си сътворила, много си сръчна! Със здраве да си ги носи бебчо! Peace

poliville, аз предишната бременност започнах да се мажа в 8 месец, а сега още не съм започнала, но е време вече.

zar4e, много са ви готини коремчетата! Баткото сигурно е бил много доволен! Laughing

arksi, доколкото си спомням слънцезащитни кремове могат да се ползват след 6 месец, преди това на сянка!

И моят корем постоянно се мести насам-натам, но не различвам точно какво се мести, подозирам, че е дупето, ама не съм сигурна. Наистина е много забавно! Laughing

Мен нещо много ме мързи и постоянно ми се спи. Ужасно е. Толкова активен човек съм по принцип, а сега...  Tired Да минава тая зима, че ми писна.

Лек ви ден! Wink

# 543
iovinka страхотни са!
аз имам от баткото,но се съмнявам да ги ползвам все пак края на април вече си е доста топло,а и тогава бях взела бяла прежда и всичко е беличко та ще става и за момче и за момиче.
Иначе съм си харесала едно гащеризонче за по нататък 6-7 м. него ще го оплета,като му дойде времето.

# 544
Здравейте Simple Smile

Браво на iovinka!

Момичета, някоя от вас насочила ли се е към Вита? Аз от много чудене между Тина Киркова, Втора градска и Окръжна, май накрая до нито една от тях няма стигна...

За количките - в случай, че не намерим втора ръка, която да ни харесва, бяхме решили да вземем Hauck Manhattan 2010 - не е много тежка, колелата не са двойни, задните са големи и заедно с летен кош, кош за новородено и кошница за кола струваше 560 лв. Детето може да гледа към вас докато е бебе, а след това напред. Удобство, според мен, е и това, че кошницата за кола може да се монтира и без летния кош. На живо изглеждаше доста добре, чудещите се мами могат да я видят Simple Smile

Хубав ден!

# 545
  • София
 Айде момичета още малко остана... Hug Другият месец живот и здраве ще се пръкнат първите бебоци...

Shocked Кога мина това време?!!??!!? Аз още си мисля, че финалната права е далеко и се помотвам... Явно трябва да се стегна и да започна вече обиколките по магазине и аз - поне да си набележа нещата.

zar4e - страхотни сте!  Heart Eyes 

kaat аз май ще раждам във Вита, но още не съм решила със сигурност. Тези дни трябва да реша окончателно.

# 546
Здравейте, искам да споделя моето мнение относно раждането във Вита. Аз лично твърдо съм решила. че ще раждам там при моята лекарка, която за мен е най-добрия специалист. Посещавам клиниката от 7 години и винаги съм била мн доволна. Майка ми работи там от горе-долу толкова и вече даже ми е препоръчала добър анистезиолог и екип и т.н. Условията са мн добри, относно заплащането, разликата според мен с държавните болници не е мн голяма. Моя приятелка вс момент ще ражда в Тина Киркова и заплати около 1000лв за избор на екип и още си нещо за нормално раждане, а във Вита е 1300 (17000лв но ЗК поема 400лв). та като 'почерпиш' докторите и си платиш упойката си идва горе - долу същата сума, с тази разлика, че двете клиники изглеждат по коренно различен начин. Във Вита вс е чисто ново, стаите са самостоятелни, с санитарен възел, тв и мисля че имаше и климатик. Вс ден ти сменят чаршафите и ти дават нощница по колкото пъти си пожелаеш, ако ползваш тяхна. Поръчваш си храна по меню, работят с О'шипка. За нормално раждане е 1300лв за секцио 1700лв. Търсила съм и мнения по форумите и то мн подробно изчетох всичко и мамите, които са раждали са мн доволни и казват, че при следващо раждане пак ще раждат там. За да не ставам мн подробна спирам до тук, но ако някоя от вас се интересува повече съм насреща Simple Smile

# 547
Здравейте пак! Hug

iovinka, браво!   bouquet Благородно ти завиждам за уменията. Аз мога само да бродирам, но и това отдавна не съм правила...

kaat, две мои познати са раждали във Вита, при д-р Богословова и са много доволни от екипа, както и от условията!

За слънцезащитен крем и аз се чудя, може би ще взема. Баткото е роден Август и чак на следващото лято ползвахме крем, но за сегашните бебоци може би ще трябва. А и слънцето образува витD в кожата, който предотвратява рахита, така че може би ще е полезно да ги излагаме по малко на слънчице, а без крем... newsm78

Моята консултация мина бързо (както последните няколко). Кръвно -100/60, обиколката на корема ми мери, кг. - 66  Confused и слуша тоновете на бебочка. Всичко е що годе добре. Вика ме пак на 22-ри и тогава ще ми пуса изследвания и ще получа направление за офталмолог (да ми прегледат налягането на очните дъна, че съм -3 диоптъра), както и 45-дневния болничен преди раждане! Малко остана, ей!!!

tini-mini, боичките са специално за кожа, за деца, безвредни. Не се притеснявай!  Wink

# 548
  • София
Привет, момичета.

Днес с Milli се запознахме на училището във Вис Виталис. И да ви кажа под секрет- беше на-красивата и елегантна бъдеща мама Simple Smile Пу, да не я урочасам.

Лично за мен днес беше много по-интересно. "Урокът" беше практически насочен и се забавлявах. Имахме си бебе кукла за онагледяване и дори желаещите се пробваха да правят масаж на "бебето". Имахме и едно истинско бебе и таткото практикуваше на него. Забавлявахме се. Смятам да посещавам и другите им лекции.
ПП. Извинявам се, че не се включвам по актуалните теми, но още не съм прочела всичко...
И Софиянки.... ще се срещаме ли тоя месец? Няма я Джули и нямаме организатор Sad

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:57 от MilenaZ

# 549
Здравей,тумбачетаааааааааааааа Hug Hug Hug
       за Софийската среща ви подкачих няколко пъти ,но немиобърнахте внимание и етооооооооооо............не е лошо да се видим с по-големите тумбачета и да си побъбрим на живо...............ако има желаещи аз съм насреща и мисля ,че Дон Домат е добър избор -ако искате пак там..........чакам отзиви..........евентуално за 10.02.2010-сряда или 17.02 2010 от 18.30 или18.00
       страхотни плетени дрешки iovinka-особенно пелената smile3501 smile3501 smile3501................аз също поплитам бая и много се радвам ,когато млади хора все още го умеят и им е интересно..............някой ден ще щракна и аз моите произведения на Ема/бебка/ и ще ви ги покажа
               ОЧАКВАМ ЖЕЛАЕЩИТЕ ЗА СОФИЙСКАТА СРЕЩА ,ЧЕ ДА ПРАВЯ СПИСЪКА Laughing

# 550
Здравейте момичета !
За защитния крем скоро гледах едно предаване за рахит при бебетата , където се коментираше точно слънцезащитния крем .Той трябва да е 8 фактор - не по -голям , за да се усвояват ултравиолетовите лъчи и да се избегне рахита.Аз смятам да купя точно такъв за чувствителна бебешка кожа.Ще видим какво ще ми предложат в аптеката , но чак като се роди бебчето.
Зарче , много сте сладки с нарисувани коремчета ! Laughing
Лека Вечер на всички мамчета!  bouquet

# 551
  • Sofia
Аз за слънцезащитния крем питах, за към юли, август - в началото - задължително на сянка. А как така за казали 8 SPF за бебета? Че те повечето бебешки са 50+ ?!?
Мойта девойка е застанала напречно. Grinning И вчера не се спря, та Спасов се озори да и види хубаво сърцето, ама успя човека де! Каза - много шавлива таз мома.

# 552
здравейте мами  Hug
чета ви редовно, но не пиша много, че при мен освен работа друго интересно мяй няма много   newsm78
от тази седмица уж щях да си работя от вкъщи, то какво стана, все някакви срещи и спешни неща, та все не мога да си остана. утре вече ще се наспя и ще си джиткам от вкъщи.
бях се стреснала тези дни - бебка никаква не я усещах. даже се обадих да си запиша час за преглед за утре. тя пък днес взе че се стресна и цял ден бълбука отвътре. моят корем не се деформира много, но пък пулсира  Flutter

ивета също нещо ми се губи, като ани 2002. какво ли стана с тези момичета  Thinking

# 553
  • София
                            ОЧАКВАМ ЖЕЛАЕЩИТЕ ЗА СОФИЙСКАТА СРЕЩА ,ЧЕ ДА ПРАВЯ СПИСЪКА Laughing

Пу за мене. Без значение кога - здрава ли съм, идвам. Дон Домат ми е терсене с паркирането, ама нямам по-добра идея, а пък и по центъра навсякъде е така...
djulyy70, а ние иначе мижем да си направим слатинско-геомилевско кафенце. Ти нали каза, че вече си в района?

# 554
  • София
Здравейте,
днес ходих про моя док - потвърди, че бебто е едро по ехограф, върви 2 седмици напред,с главата надолу е и главата е доста ниско, затова ми се пишка и ме боли костта. Настиска ми корема и като го опипа, вика че не била пък чак толкоз едра, ама не е и дребна.  Rolling Eyes Ако всичко върви нормално ще го вади след 20 март. Няма да раждам нормално  Confused - стария белег е що годе добре и няма изтъняване, ама главата е голяма, бебето върви едро, а аз нищо , че съм 100 кила - съм  с тесен таз, който досега не се е разширил грам. Rolling Eyes
За мазането на бебето със слънцезащитни продукти   - Пл и Цв съм ги мазала след 6-тия месец с Виши 50-ти фактор. Гледам сега веледе имат голям избор. На плаж под чадър и количка + крем на откритите части още преди да излезем от хотела. За пръскалата за комари - зная, че всякакви репеленти са забранени до 1 г. По наше време имаше само едни влажни кърпи, които ставаха за бебета под 1 г, ама сега може да има и нещо по-модерно.
За срещата съм за - безразборно ми е коя дата, 18.00 -18.30 за мен е перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт