Отговори
# 555
Момичета влизам да ви моля за много стиснати палци  Praynig
Снощи ходих на преглед. Оказа се че док нее отговарял на смс-ите  щото трябвало да др. му телефон. Като легнах да ме гледа взе да пухти недовлоно и изтърси нещо от орда " The uterus is open.."  Shocked при което в бъквален превод ние с мъж ми направо загубихме ума и дума .
Каза че е бил много важен онзи смс в събота за пишкането. Гледа бебка а а тя си е супер -седалишно разположена, смучеше си пръста и се поклащаше сякаш по такта на някоя песен   отговаря на 30 г.с и някой ден по всички мерки и вече е 1.600 кг - всичко и енаред, сърцето и гледахме/слушахме и така.
После направо ме прати в болницата, обадис е там да ме посрещнат -каза че за инжекция отиваме и каза на мъж ми сутринта да отиде да говорят за пътувания и т.н.
Да ама в болницата направо ми набиха абокат и то зверски, който ме болеше през цялата нощ и накрая взе че се намести иглата но след дъжд качулка аз не мигнах от бокла -виках сестри да обяснявам аам те неме разбират и само казваха на албански че всичкое наред.
Абе аз сеч увствам екстра направо още се чудя че има някъв проблем и тот акъв като разкритие и преждевеременно раждане -не мога да повярвам че не усещам нищо. Док днес каза че и водите ми били много  Confused Confused
Не е добре работата, сега излизам от болницата с хапчета и инжекци набити -док акза тия 2 дни мога да пътувам че по-натам ставало по-опасно.
Тази нощ пътувам за БГ -стискайте палци, аз съм се обадила на моя док в Плевен и той ме чака.
Кофти работа - още не мога да го проумея и сега като знам не мога да се отпусна  ooooh! все ме е страх да не ми се пукнат водите  Cry

# 556
Вяра,кураж ,всичко ще е наред  Praynig Стискаме палци да стигнеш благополучно в Плевен ,просто се успкой и мисли за нещо хубаво ,не се притеснявай ,всичко ще мине  Praynig
Нали сте видяли ,че бебето е добре ,сега това е най-важното Praynig
Аз днес бпх на ЖК,в понеделник ще ходя за болничен пак  Tired
Бебето било добре ,според лекарят ми по ЖК е момиче  Flutter Добре ,че не вяравм на подобни дивотии  Mr. Green
Нищо не каза за това ,че е по-едро,нито за дълга или омотана пъпна връв  Thinking Но аз си имам едно наум де ,само да изкарам до 45 дни преди термин при него и после отивам при специалистите  Mr. Green

# 557
Верче,
няма страшно миличка!!! Всичко ще е наред. Важното е че се прибираш у дома и тук те чака твоя док. Тук поне на чист български ще ти обяснят какво и що...но съм убедена че и ти и бебка ще сте Супер. Стискам палци всичко да е ок. Praynig

Поздрави и целувки!!! newsm51

# 558
  • София
open, open ама колко open. някои жени си карат с 1-2 см разкритие дет` се вика от началото. (Ивееета доколкото помня беше така). Лек път  Peace и добре сте решили да се прибираш, не само заради пътя, ами и  там като не говорят език сестри, акушерки и д-ри е кофти. Чакаме включване от Плевен !  Hug

# 559
Ми незнам колко е open ака каза wide и аз  Shocked сгънах ама съм споко де щото се чувствам екстра
Благодаря виз а куража  Hug Hug Hug всичко ще е ОК, мина ли границата вече ще отдъхна  Mr. Green
Цунки на коремчетата  Grinning

# 560
Кураж Вяра и мисли само хубави неща Hug Hug Hug.............наистина много жени си карат с разкритие даже и по 3-4-см ,така че щом всичко друго е наред няма за какво толкова да се безпокоиш
        момичета ако искате можем и мамите в Гео Милев/Слатина ако има още такива можем да си спретнем наистина една квартална сбирка,да уточним градинки и  кафенета за сбор с бебчетата за в бъдеще Laughing Laughing Laughing

# 561
Ето ме и мен  Hug
Днес бяхме на ЖК и за първи път записвахме тонове. Иначе всичко е ок и си отговаряме на седмиците. Пусна ми изследвания и каза след 2 седмици пак на тонове. Момиченцето е седалищно, а момченцето е главично, но най-вероятно и аз ще съм секцио. Само се моля да се задържат колкото е възможно повече вътре  Praynig

# 562
Верче, кураж мила!!! Praynig

Не се притеснявай, биби е права... много майчета си имат разкритие от ранен стадии на бременността. На мен ми се наложи в 5-ти месец да отида по спешност в болницата, бях с болки ниско доло (като теб), но не бяха контракции. Измериха ме за разкритие и в първия момент докторката каза че имам Shocked, но после се поправи с думите... "Всъщност е в рамките на нормалното. Утера е по-отворен от обикновено, но няма страшно щом бебето е добре и няма контракции. ooooh!" Даде ми магнезий и каза за по-сигурно да не правя нщто, да не се натоварвам и в никакъв случай да не вдигам нищо до края.

Мисля че и твоят случай е същия. Просто трябва да се пазиш повече за опраделено време. Щом бебето е добре и нямаш контракции, трябва само да лежиш.

Не знам дали е удачно да пътуваш в това състояние, но все пак ти желая лек път.
И ПИШИ КАТО СЕ ПРИБЕРЕШ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.

Целувки   bouquet

# 563
Вяра, кураж!
Като си дойдеш в Плевен, Бързашки ще те поеме и ще си в сигурни ръце, той е добър лекар Peace

За слънцезащитните аз ползвах на Себамед 50+ и съм изключително доволна.

# 564
Вярка, както са ти казали и другите момичета, това се случва и понякога си преносваш бебето даже /аз си имах разкритие през целия 9ти месец 1.5см, пък родих след термина и то предизвикано/! Знам, че трудно ще се успокоиш като знаеш, че има нещо не както трябва, но добереш ли се до БГ, всичко става по-лесно! Hug
С теб сме и лек път! Peace
За срещата - аз лично предпочитам 17.02., но ако повечето искат 10.02., пак ще пропусна!  Sad
Данче, и аз така чакам да се махна от моята по ЖК, защото много ме нерви вече, но поне имам още две седмици до болничния.
reniris, реши ли се за лекар?
А във "Вита" не правят ли предимно секцио? И аз чувам добри отзиви, но всички са раждали с операция!
jinanoel, ще се задръжат малките, щом досега не си имала проблеми си мисля, че и докрая ще е така! Praynig

# 565
Много ме успокоихте  Hug Hug Hug Hug Hug имам чувствототот че се плашат повече за това че ако остана и се роди по-рано бебка тук -отговорността за чужденнка и т.н.
Аз наистина се чувствам перфектно и много ме озадачи това , док ме гледа само на ехохргаф и след системата магнезии и хаповете не ме гледа вече. Аз на Бъргзашки по телефона му обясних и му казах че отивам направо при него и той каза "Точно така"  Rolling Eyes Rolling Eyes и съм доволна.
Абе всичко ще е ОК, аз вчера я гледах ан бебка колко и харесва вътре.
Айде цунки и ще пиша някой ден на родна зеля незнам кога че не съм си пуснала нет още, за всеки случай съм си записала телефоините на вестителките   Crazy

# 566
Вяра  Hug - много прегръдки и молба - да гледаш само позитивно, само хубави мисли да имаш и ще видиш, че всичко ще бъде повече от наред. Само от отрицателни мисли и притеснения съм си докарвала големи главоболия, така, че моля те - само не се тревожи и съм убедена, че няма да имаш проблеми и всичко ще си е както трябва да си е. Да те пазят близките, да те глезят, да не те ядосват и да си почиваш!

за срещата аз съм с две ръце.

Днес стана малка беляя  Shocked  Embarassed - много неудобно е застанала принцесата, някъде ниско долу и много неприятно ме натиска по мехура и малко се изпуснах... И то точно преди изпита. Добре,че е зима и съм с дълго палто. Сама от себе си ми стана неудобно  ooooh!  Дано се мръдне скоро от там.

# 567
Вяра, и от мен имаш силно стиснати палци. Аз също смятам, че трябва да се довериш на вътрешното си чувство и щом се чувстваш добре, да си спокойна. Нямаш контракции, водите са много, бебка е добре, ти нямаш болки и други гадости, а и са ти сложили система, така че всичко ще е наред. Хайде лек път и те чакаме с нетърпение на родна земя да се похвалиш от прегледа при твоя си лекар.

# 568
  • София
Хей Вяра, ще стискаме палци  Peace пиши когато си в БГ  Hug
Мили Ванили, не се притеснявай и аз съм се подпишквала. То ще се мръдне бебето от там след около 2-2,5 месеца живот и здраве  Joy
Зарче, уникални художници сте  Heart Eyes

# 569
Цитат
Днес стана малка беляя  Shocked  Embarassed - много неудобно е застанала принцесата, някъде ниско долу и много неприятно ме натиска по мехура и малко се изпуснах... И то точно преди изпита. Добре,че е зима и съм с дълго палто. Сама от себе си ми стана неудобно  ooooh!  Дано се мръдне скоро от там.

Миличка, няма страшно!!!
На много от нас тепърва ни предстои. После със  смях ще си спомняш за тези бременни моменти!
Аз да споделя......днес плаках от смях. Смях се с глас. Попаднах на линк относно......"Смешно" ли е раждането. Ето го и него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381074.0
Попиках се от смях......дано и на вас ви хареса. Даже като го намерих линка беше в графа: "За онези които ги е страх от раждането.....
Историите наистина са страхотни! Забавлявах се мнооооого! И се оказа че няма нищо страшно( според голяма част от разказите...)!Дано и нас ви подействат смехоразтоварващо!!!
smile3532

Поздрави и целувки на всичкиииии!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт