Отговори
# 570
  • София
Вяра, мила, дръж се. Стискам палци всичко да е наред с теб!  Peace Хубаво е,  че си идваш в БГ! Щом бебето е добре, няма страшно! Hug

# 571
Вяра, мила, и от мен имаш стиснати палци и вяра, че всичко ще е наред  Praynig Praynig Hug

# 572
  • София

reniris, реши ли се за лекар?

Аха тя ще е  Mr. Green , но информацията ти е вярна
п.п понякога не мога да ви изчитам , ако нещо към мен моля на лични  Blush
сега видях случайно , че ме питаш  Hug

# 573
Вяра, няма страшно мила!  Hug Има много случаи в които жените си ходят месец/два с разкритие, пък даже и преносват накрая.
За околоплодните води, по-добре е да има в изобилие, отколкото да намаляват. Няма така лесно да се пукнат Wink
Другото е,че не можете добре да се разберете там с езиците и затова да не са много ясни нещата. Това което е казал "The uterus is open" е доста глупаво, защото значи буквално "матката ти е отворена"  Shocked. Термина за шийка е "cervix", но както и да е. В България ще те погледнат по-подробно и ще ти кажат какво е положението.
Лек път и ще чакаме да се обадиш от България Hug Hug Hug.

# 574
WinnieThePooh точно зарадит израза ние двамаат с мъж ми гледахме шокирани и неразбиращи кво става, отделно на това аз нали навсякъде чета че разкритие се виждало само с преглед гинекологичен и съвсем се обърках и не бях согурна какво ми приказва.
Знам как е шийка  Peace
Абе луда работа, просто сега в Бг очаквам повече внимание, изследвания и обяснение най-вече  Flutter
Днес ме подъркаха, аз бях на етажа с бебетата, след като се смени смяната акушерки, незнам как си предават ама всички идваха да ме питат на албански имам ли бебе и за операция ли съм, аз само повтарях че не ги разбирам и те ми гледаха ръката за гривна   ooooh! направо съм изумена, всеки час идваше една да ме пита добре ли съм, добре на албански е мир, и само чувам"мир???" мир!! мир... пуууууу
откачаих, на всичкото отгоре пускат целия град да влиза и всички незнам защо отваряха и надничаха в моята стая -откачих защоот се унасях и изведнъж с гръм и трясък се отваряше вратата - нищо не обуваха въпреки че влизаха при новородени, абе много скапана работа ви казвам  Flutter

# 575
Вяра♥ всичко ще бъде наред Praynig Hug

# 576
Вяра, и от мен имаш едни стиснати палци! Вярвам, че всичко ще е ОК и ще се чувстваш по-добре тук, в БГ. Лек път и ще очакваме включване!  Hug
vesi mesi, голям смях е тази тема за раждането. И аз се смях със сълзи, а и е много разтоварващо като ме хване шубето от раждането. Аз гледам много да не мисля за това, но понякога ме обхваща малко страх. Друг път пък си представям колко лесно и бързо ще мине и ще си гушкам принцесата! Снощи сънувах точно такъв сън - как раждам, ама без грам болка и съобщавам на татито радостната вест.  newsm44 Чак ме хвана яд като се събудих, че е било само сън...
Целувки от нас!

# 577
  • София
WinnieThePooh точно зарадит израза ние двамаат с мъж ми гледахме шокирани и неразбиращи кво става, отделно на това аз нали навсякъде чета че разкритие се виждало само с преглед гинекологичен и съвсем се обърках и не бях согурна какво ми приказва.
Знам как е шийка  Peace
Абе луда работа, просто сега в Бг очаквам повече внимание, изследвания и обяснение най-вече  Flutter
Днес ме подъркаха, аз бях на етажа с бебетата, след като се смени смяната акушерки, незнам как си предават ама всички идваха да ме питат на албански имам ли бебе и за операция ли съм, аз само повтарях че не ги разбирам и те ми гледаха ръката за гривна   ooooh! направо съм изумена, всеки час идваше една да ме пита добре ли съм, добре на албански е мир, и само чувам"мир???" мир!! мир... пуууууу
откачаих, на всичкото отгоре пускат целия град да влиза и всички незнам защо отваряха и надничаха в моята стая -откачих защоот се унасях и изведнъж с гръм и трясък се отваряше вратата - нищо не обуваха въпреки че влизаха при новородени, абе много скапана работа ви казвам  Flutter
не съм изчел всичко но ако правилно съм разбрала проблема на Вяра бих я посъветвала да си дойде в BG и да си потърси специалист - патолог и да ти кажа няма страшно - вече сме в 7 месец а тук се раждат живи и здрави бебета ( е неприятно е и не ти го пожелавам сега -, но на моя мъж леля му е седмаче - лекар е - родила се е преди 50 години , а сега медицината е и доста по напреднала ) Няма страшно мила само не си мисли глупости и имай кураж   love001

п.п. гледайте Гала за секциото ще говорят , аз така сум си избрала - почнааааааа ще дават на живо раждане

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:32 от reniris

# 578
Маменца, гледайте "На кафе" ако можете. Ще дават за видовете упойките - видове, предимства, недостатъци; и директно включване от родилно отделение (секциото) във столична болница (не разбрах коя).

# 579
ГЛЕДАТЕ ЛИ 'НА КАФЕ'

ТИЯ ЩЕ ПРАВЯТ СЕКЦИО В ЕФИР!!!!!
направо ме е стрх да гледам

# 580
milli vanilli, малко е гадничко, а?  Confused Но и на мен епидуралната ми я поставяха по този начин (нормално раждане), само дето оставиха абокат в гръбначния стълб, а не вадят иглата, с цел да контролират количеството. Абе добре че нямам очи на гърба си, че е доста гадно...

# 581
Здравейте тумбачета Hug Hug Hug
     хем съм преживяла подобна операция/коремна-не секцио ,но със същата упойка и пак се развълнувах и сипоплачках...........анестизиолога ми тогава каза,че ще съм изкукуригала ако не ме хване малко поне бъзето Laughing,така че споко
     дано като дойде момента имаме куража и радостта от това ,че ще си гушнем бебчовците ни накара да не се шашкаме

# 582
Ама аз още не съм се събудила и ми е ДОСТА ШОКИРАЩО  да гледам тия неща. А нали се сещате, че от пусто любопитство няма да превключа канала...
Да не се наплаша само още повече. ooooh!

Настръхнала съм направо и чакам сега да видя бебчето...

# 583
milli, vanilli, a ти секцио ли ще раждаш?

# 584
ОХ и аз го гледам това раждане...Честно казано ми изглежда гадно, повече от нормалното. В нета съм гледала клипчета на живо раждане и определено е по-хубаво....Май ще раждам нормално, ако няма усложнения #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт