*SportsDirect-28

• 48 329
  • 741
  •   1
Отговори
  • Балчи-Варна

Сайтът е английски и има доставка до България.Доставката до България е Ј 29,95.
Сайтът има доставка до Англия,която е 4 лири ,а над 60 лири е Безплатна доставка.

За да може да се поръчва от сайта трябва да се направи РЕГИСТРАЦИЯ-отбележите с точка „I not have an account” и попълнете имейл-адреса си и „NEXT”. Ще бъдете насочени към страница в която се вписват данните и адреса Ви.

Как се поръчва?
Избирате стоките които желаете и ги добавяте в кошницата ,имайте в предвид че има лимит от 10 бр. от даден артикул.а при някои артикули и по-малко
Натиснете PROCEED ТO CHECKOUT за валидитиране(плащане) на вашата поръчка.
Прегледайте адреса и кошницата за евентуални грешки .Тук може да използвате код за намаление или безплатна доставка - в полето Vouchers под всички артикули  и натиснете APPLY. Ако кода е приет ще бъде отбелязано веднага.Натискайки PROCEED TO PAYMENT,ще бъдете прехвърлени на страницата, в която трябва да отбележите вида на картата си  и ТОЧНИТЕ данни .
Натискате Рroceed за завършване на поръчката.
Ако кошницата Ви се е изпразнила сте пуснали поръчката успешно. Поръчката трябва да е отразена в Order History което се намира в My Account.
Ще получите потвърдителен имейл.
До 36 часа, а понякога и малко повече ще получава и имейла с който ви уведомяват че поръчката е изпарена и „тракинг” номера с който се проследява пратката на
страницата на DHL.Доставката отнема до 30 дни(обикновенно пристига за ок. седмица).Допълнителни такси не се дължат.Мито не се заплаща.
Кодове за отстъпки -МНОГО СА РЯДКО
След пускане на поръчката веднага сумата се блокира,а след като тръгне поръчката и получите мейла,сумата за поръчката се осчетоводява-т.е си я теглят.

Проследяване на пратката-ТУК влизате в сайта на DHL-вписвате "тракинг"номера от имейла, който са Ви изпратили.

АКО СА ВИ БЛОКИРАЛИ  ВЕДНЪЖ ПАРИТЕ ЗА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА.А СЛЕД ТОВА ВИ ИЗТЕГЛЯТ ОТ СВОБОДНИТЕ[ЗА СЪЩАТА ПОРЪЧКА] И ПЪРВИТЕ ОСТАНАТ ВСЕ ОЩЕ БЛОКИРАНИ-ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАШАТА БАНКА-ЗВЪННЕТЕ В БАНКАТА-КАРТОВИЯ ЦЕНТЪР И ПОМОЛЕТЕ ДА ВИ ГИ ОТБЛОКИРАТ.

Таблици с размери-В сайта на SportDirect  номерация отговаряща на нашият  стандарт  ОБЩА  ПО МАРКИ

Други таблици      LONSDALE  SKECHERS  ОБЩА

Универсален калкулатор за всички марки)за пресмятане на номер за ДАМСКИ ОБУВКИ   МЪЖКИ ОБУВКИ   ДАМСКИ ДРЕХИ   МЪЖКИ ДРЕХИ

Буквата "С" пред размера идва от "Children"/деца и указва ,че е размер от 15 до 31 номер.
Номерацията в СпортДирект е по UK

В сайта може да се плаща с VISA ,VISA Electron , Master Card   .С Maestro и Американ експрес

Препоръчително е поръчката да е до 200 лири и 30 кг, иначе може да я откажат  или да ви наложат допълнителна доставка.  Peace До сега такъв случай не е имало

При проблеми ето как можете да се свържете с :
- SportsDirect Customer Services :+44 845 129 9230.  +44 870 042 3870 , +44 870 042 3879  , cs@sportsdirect.com
- DHL BG   :  0700 17 700

Начини на доставка
1.с куриер превозвач
2.с обща поръчка-има отделен блог
3.с директна доставка до България,плащайки 29.99 лири

АЛБУМЧЕ

тема 27  тема 26   тема 25  тема 24  тема 23  тема 22

Lonsdale си отговорят на №. С6 стелка 14 см    С7 стелка 15 см.   На С9 стелката е 17 см         
XS -   8  S - 10      M - 12    L-14  XL -  16  и т.н
сандалки адидас  С8-16см.,С9-17см.

Приятно и Безпроблемно пазаруване !  Peace

# 1
Първа  Flutter
Успешни покупки на всички  Hug

# 2
  • на Земята
Моля,ако някой има от детските очила за момченце и са му излишни,да ми пише на лични.Благодаря!

# 3
  • Пловдив
Аз вместо запис да се оплача - много се изхитриха от Спортса...
В последните 2 месеца не е минала и 1 поръчка без да направят гаф в нея - сбъркани номера, пристигат носени маратонки, чифтове от 2 различни номера, поръчвам сандали, идват от обувките за басейн и т.н.... постоянно...
Досега като им пишех винаги бързо се разрешаваше проблема и со връщали ако не цялата сума, то поне част от нея
Но напоследък са започнали да искат всичко да им се връща - като попитам кой поема разноските, защото от Бг е скъпо да им връщам и да плащам за техните грешки - мълчание  #Cussing out

1 път само ми отговориха да снимам бележката от пощата, но аз все още не им вярвам - вече пратих натам преди седмица едни маратонки да видим, но имам при мен още 4 сгрешени неща от 3 различни поръчки
Чудя се ако ги пратя заедно с приложени на всяко фактурата дали ще се получи - от един акаунт са поръчвани

# 4
И аз тук Hug

# 5
А намаления скоро да очакваме ли ?  Whistling

# 6
http://www.sportsdirect.com/kangol-mosholu-leather-boots-mens-181198
Отзиви за тези обувки? Кожата естествена ли е?

# 7

Естествена е,още в името на артикула го пише  Simple Smile

А намаления скоро да очакваме ли ?  Whistling

В този сайт постоянно има намаления,просто някои са по-големи,други не чак толкова

# 8
  • София
Хоп и аз тук ! Grinning

Безпроблемни поръчки ,момичета и момчета /май имаше две Mr. Green/ !

Гюлчи,благодарностти за новата тема ! Hug    bouquet Heart Eyes

# 9
здравейте !

# 10
  • Варна/Сливен
Хоп да ни ви изпускам от поглед   bouquet

# 11
  • София
Хоп и аз тук  Hug
gul4i
   bouquet

# 12
  • Варна
Аз вместо запис да се оплача - много се изхитриха от Спортса...
В последните 2 месеца не е минала и 1 поръчка без да направят гаф в нея - сбъркани номера, пристигат носени маратонки, чифтове от 2 различни номера, поръчвам сандали, идват от обувките за басейн и т.н.... постоянно...

И при мен така. От три чифта детски очила, които бях поръчала, нито един не съвпада с желаното. Едни обувчици описани като направени от High qualitty grain leather, дойдоха направени от съвсем друг тип кожа.
Иначе относно подаръците, които слагат в кашона - там си беше подаръка и беше описан във фактурата , така че ако някой има съмнения, че превозвача му "пипа", може да си провери фактурата дали  е написан подаръка.

# 13
  • Бургас
И аз да следя темата. search

# 14
Да не Ви изпусна и аз  Laughing
Гюлчи    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт