*SportsDirect-28

• 48 346
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
днес се изумих  Shocked  в неделя на 29.05 пуснах поръчка до английски адрес с БГ карта/без проблем/ блокираха ми паричките веднага 180 лв ,на следващият ден ми отказаха един артикул и ми шипнаха поръчката.Днес отивам да тегля парички и какво да видя   вчера са ми изтеглили сумата за поръчката вече без артикула 150лв , който липсва,а блокираната първоначална сума 180лв си стои блокирана/не разполагам с паричките/озадачи ме това,че не са изтеглили нужната сума 150лв от блокираните вече пари 180лв ,а теглят на ново 150лв.....отидох в банката там тези пари 180лв ги няма като разход или направено плащане,а във ДСК директ са ми отбелязани като разход...да взема да им пиша на sportsdirect или да изчакам да видим какво ще стане.от банката казаха,че отблокирването на парите не зависи от тях ,а от другата страна трябвало да откажат плащането и тогава ги разблокират   ooooh!
из4акай два-три дни, Спортса трябва да ти разблокират сумата  Peace
и при мен се беше полу4ило така

При мен пък не беше така.Парите ми ги освободи банката след като се обадих  по телефона. Обясних им ,че най -вероятно имам двойно блокирана сума.Бяха ми оставили дебитната карта на минус /- /,което ми се видя доста странно.

elinze_e, писах ЛС . Peace

п.п.Само да допълня - аз общи поръчки не пускам- да се знае,защото много често ме питат на ЛС.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 16:01 от tedichka07

# 46
Някой да е поръчвал тази триколка, че търся мнение Simple Smile
http://www.sportsdirect.com/postman-pat-pat-trike-935108

# 47
Някой да има излишни слънчеви очила за момченце?

Аз може скоро да имам. Поръчах за момиченце, но дали ще пратят розови ще видим.

# 48
Аз вместо запис да се оплача - много се изхитриха от Спортса...
В последните 2 месеца не е минала и 1 поръчка без да направят гаф в нея - сбъркани номера, пристигат носени маратонки, чифтове от 2 различни номера, поръчвам сандали, идват от обувките за басейн и т.н.... постоянно...
Досега като им пишех винаги бързо се разрешаваше проблема и со връщали ако не цялата сума, то поне част от нея
Но напоследък са започнали да искат всичко да им се връща - като попитам кой поема разноските, защото от Бг е скъпо да им връщам и да плащам за техните грешки - мълчание  #Cussing out

1 път само ми отговориха да снимам бележката от пощата, но аз все още не им вярвам - вече пратих натам преди седмица едни маратонки да видим, но имам при мен още 4 сгрешени неща от 3 различни поръчки
Чудя се ако ги пратя заедно с приложени на всяко фактурата дали ще се получи - от един акаунт са поръчвани

И при мен е така,всяка поръчка гафове.

# 49
Аз днес получих поредната си поръчка и за пръв път имам объркани неща  Sad .
Вместо ботушки "Пепа пиг" са ми изпратили балеринки.
Вместо комшплект шапка и шал на "Пиер Карден" са ми пратили само щапка.
И вместо 5 номер гумени балеринки са ми изпратили 7 номер  #Cussing out (някой, ако има 5, а иска 7 да пише).

# 50
  • Балчи-Варна
днес се изумих  Shocked  в неделя на 29.05 пуснах поръчка до английски адрес с БГ карта/без проблем/ блокираха ми паричките веднага 180 лв ,на следващият ден ми отказаха един артикул и ми шипнаха поръчката.Днес отивам да тегля парички и какво да видя   вчера са ми изтеглили сумата за поръчката вече без артикула 150лв , който липсва,а блокираната първоначална сума 180лв си стои блокирана/не разполагам с паричките/озадачи ме това,че не са изтеглили нужната сума 150лв от блокираните вече пари 180лв ,а теглят на ново 150лв.....отидох в банката там тези пари 180лв ги няма като разход или направено плащане,а във ДСК директ са ми отбелязани като разход...да взема да им пиша на sportsdirect или да изчакам да видим какво ще стане.от банката казаха,че отблокирването на парите не зависи от тях ,а от другата страна трябвало да откажат плащането и тогава ги разблокират   ooooh!
И аз пазарувам от сайта с карта на банка ДСК и доста често ми се случва да имам блокирани и осчетоводени пари за една и съща поръчка.Това което аз правя и ми ги отблокирват в деня е-пиша мейл ма кал центъра на банка ДСК,като им обяснявам на коя дата ми е поръчката ,колко лири е направената ми поръчка и колко са ми блокирали в деня на поръчката.После им посочвам в писмото датата на осчетоводената ми сума.Като им казвам ,че се получава така защото имам отказани артикули.Прикачвам им към мейла-пълвият ми смисък със всички поръчани артикули,и също така им прикавчам и поръчката на нещата които пътуват към мен.Пиша им накрая ,че парите ми трябва за друга транзьакция и моля да ми бъдат освободени----и така до карая на деня ми я отблокирват първата блокирана сума....стана много дълго дано си ме разбрала
няма смисъл да ходиш в клон на банката -те там нищо не знаят

# 51

И аз пазарувам от сайта с карта на банка ДСК и доста често ми се случва да имам блокирани и осчетоводени пари за една и съща поръчка.Това което аз правя и ми ги отблокирват в деня е-пиша мейл ма кал центъра на банка ДСК,като им обяснявам на коя дата ми е поръчката ,колко лири е направената ми поръчка и колко са ми блокирали в деня на поръчката.После им посочвам в писмото датата на осчетоводената ми сума.Като им казвам ,че се получава така защото имам отказани артикули.Прикачвам им към мейла-пълвият ми смисък със всички поръчани артикули,и също така им прикавчам и поръчката на нещата които пътуват към мен.Пиша им накрая ,че парите ми трябва за друга транзьакция и моля да ми бъдат освободени----и така до карая на деня ми я отблокирват първата блокирана сума....стана много дълго дано си ме разбрала
няма смисъл да ходиш в клон на банката -те там нищо не знаят

И аз съм в ДСК,по същия начин като Гюлчи постъпвам в такава ситуация,само че след като им пратя мейла,звъня на Колцентъра,те гледат мейлите,обяснявам ситуацията пак и така до 2-3 часа максимум са ми освободени блокираните пари

# 52
  • pomorie
Благодаря за обясненията  Hug а какви данни им давате в е-майла,сега им писах ,но се чудя какви данни са им нужни-име и ЕГН  newsm78

# 53
Благодаря за обясненията  Hug а какви данни им давате в е-майла,сега им писах ,но се чудя какви данни са им нужни-име и ЕГН  newsm78

Да,име и ЕГН,те по тях ще намерят сметката в системата

# 54
Преди време се коментираше това якенце http://www.sportsdirect.com/internacionale-wet-look-hooded-jacket-ladies-669243.Но се върнах две теми назад и немога да намеря коментарите.
Някой ако го е поръчвал да ми даде отзвуци за него,като плата отвън шушляк ли е,някакви размери,има ли подплата.много ще съм му благодарна.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 23:04 от beika2

# 55
Преди време се коментираше това якенце http://www.sportsdirect.com/internacionale-wet-look-hooded-jacket-ladies-669243.Но се върнах две теми назад и немога да намеря коментарите.
Някой ако го е поръчвал да ми даде отзвуци за него,като плата отвън шушляк ли е,някакви развери,има ли подплата.много ще съм му благодарна.

Лъскав тънък шушляк е,отвътре мисля,че имаше мрежичка.Съвсем тъничко е,тип яке за дъжд.Не съм го поръчвала за мен,а зьа приятелки,така че не мога да дам размери.

# 56
  • София
Някой ако го е поръчвал да ми даде отзвуци за него,като плата отвън шушляк ли е,някакви размери,има ли подплата.много ще съм му благодарна.

Имам го размер 8, много е хубаво - тънък шушляк, но не мисля, че ще запарява, от вътре е с мрежичка. Жалко, че ми е малко тесничко, трябваше да поръчам 10 номер. Ако някой го има 10 и иска да ги разменим - още е с етикет  Peace

# 57
http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-7-infants-226081Имам тези сандалки c8 но са големи за племенника ми моля ако някой има  c7  за размяна Praynig

# 58
Как са тези сандалки  http://www.sportsdirect.com/nike-rayong-2-sandal-ladies-188061 някой ако има 6.5 моля да ми измери стелката.

# 59
ЛЪВИЦА,ffiffka благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт