*SportsDirect-28

• 48 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Shocked Лъвица, как така са големи с 1 размер, уголемени ли?? и 42 да е в инчове талията  Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked че то това огромно...сега ходих да меря на моя едни шорти, първите измъкнати на Адидас Предатора мисля, че са, ластика неразпънат е 42/43 см, а разпънат го докарва до към 67...на ханш са пак толкова горе долу 68/70 см  Rolling Eyes

Значи поне 40 или ХХЛ да взема, че това голямото кой ще ми го носи  hahaha ако пък е мн малко ще си имам мъжки гащи  Joy

Да,всички мъжки дрехи на Умбро вървят с един размер уголемени  Peace

# 31
 Hug Много благодаря, Лъвица!   bouquet

# 32
  • София
Някой да има излишни слънчеви очила за момченце?

# 33
Praynig Praynig Praynig Много моля инфо за тези шорти:

http://www.sportsdirect.com/umbro-poly-shorts-mens-461089?colcode=46108903

ХХХЛ отговарят ли си на номерацията, нещо с мъжките панталони не съм в час, но това 42 ме притеснява. Мъжо си е големичък, блузки ХХЛ или 54/56 му стават, надолу не е баш огромен, но 42 е европейска номерация ли  newsm78 ...всъщност сещам се, че от европейската номерация, купувани от ЛР шорти има 54/56...та това 42 на ХХХЛ какво е  newsm78
мила ние имаме ето тези на Умбро и са XL http://www.sportsdirect.com/umbro-st-poly-shorts-mens-464069?colcode=46406990
Ако искаш мога да ти дам размери.
За тези които питаш ти бях чела,че са тънки и прозират.
Аз не мисля,че всички мъжки дрехи на Умбро са уголемени.Имаме потник XL и ни е малък,а по принцип носи XL.Поръчвала съм и блузки,за приятели и те казват че са умалени.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 14:19 от beika2

# 34
Бейка, благодаря, само ако ти е удобно горе-долу размер на ластика и на ханша колко см е, но не знам...ХЛ определено ще е малко на моя, колкото и да е уголемено нещото  Laughing пък и моделът е друг...най-вече последно време, като гледам размерите, макар и на една и съща марка, като има вариант повече от ХХЛ си правя извод, че може да е малко умален самият модел...а тези, които ти показваш са до ХХЛ (поне това е налично).

хмм... на тези пък Адидас ХХЛ пише, че е 38  Rolling Eyes
http://www.sportsdirect.com/adidas-gol-ii-shorts-mens-461088?colcode=46108803

а иди им разбери размерите на всички облекла  ooooh!

# 35
И аз да се цопна тук  Mr. Green и да запитам има ли някой който пазарува от Директа и живее в Стара Загора, та ако може да ми каже кой превозвач ползва? В смисъл кой е най удобен за регона? Ако смятате че ще прозвучи като реклам може да ми пишете и на лични   bouquet

# 36
Бейка, благодаря, само ако ти е удобно горе-долу размер на ластика и на ханша колко см е, но не знам...ХЛ определено ще е малко на моя, колкото и да е уголемено нещото  Laughing пък и моделът е друг...най-вече последно време, като гледам размерите, макар и на една и съща марка, като има вариант повече от ХХЛ си правя извод, че може да е малко умален самият модел...а тези, които ти показваш са до ХХЛ (поне това е налично).

хмм... на тези пък Адидас ХХЛ пише, че е 38  Rolling Eyes
http://www.sportsdirect.com/adidas-gol-ii-shorts-mens-461088?colcode=46108803

а иди им разбери размерите на всички облекла  ooooh!

талия-ластик-40см,не разпънат,разтягат се до 60см
ханш-68см,меря при чатала
дълбочина от пред 31см,включвам и ластика
дълбочина от зад 42см
Според мен XXL от този модел ще му е добре,като гледам мерките които си дала по-нагоре.Но незнам да ли ви харесва модела.
моя мъж много си ги харесва,страшно удобни са му били и не иска да ги сваля,само тях носи.не мога да сваря да ги опера. Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 14:38 от beika2

# 37
  • София

ХХХЛ отговарят ли си на номерацията, нещо с мъжките панталони не съм в час, но това 42 ме притеснява. Мъжо си е големичък, блузки ХХЛ или 54/56 му стават, надолу не е баш огромен, но 42 е европейска номерация ли  newsm78 ...всъщност сещам се, че от европейската номерация, купувани от ЛР шорти има 54/56...та това 42 на ХХХЛ какво е  newsm78

Ани ,гащите са тънки и без бандаж.Може би XXXL  ще са големи за твоят мъж.Давам ти размери на XXL,нали все гледани и охранени мъже имаме  Grinning :

Талия - от 42  до 62 см.
Ханш - 68 см.
Дължина - 49 см.

# 38

ХХХЛ отговарят ли си на номерацията, нещо с мъжките панталони не съм в час, но това 42 ме притеснява. Мъжо си е големичък, блузки ХХЛ или 54/56 му стават, надолу не е баш огромен, но 42 е европейска номерация ли  newsm78 ...всъщност сещам се, че от европейската номерация, купувани от ЛР шорти има 54/56...та това 42 на ХХХЛ какво е  newsm78

Ани ,гащите са тънки и без бандаж.Може би XXXL  ще са големи за твоят мъж.Давам ти размери на XXL,нали все гледани и охранени мъже имаме  Grinning :

Талия - от 42  до 62 см.
Ханш - 68 см.
Дължина - 49 см.
а на нашите има бандаж-тънка мрежичка

# 39
Бейка, Теди, благодаря ви, момичета!
Значи правилно се ориентирам към ХХЛ  Hug
Моят с бандажи май не харесва, па знам ли, абе каквото му купя - това ще носи! ША го изненадвам  Laughing

# 40
  • pomorie
днес се изумих  Shocked  в неделя на 29.05 пуснах поръчка до английски адрес с БГ карта/без проблем/ блокираха ми паричките веднага 180 лв ,на следващият ден ми отказаха един артикул и ми шипнаха поръчката.Днес отивам да тегля парички и какво да видя   вчера са ми изтеглили сумата за поръчката вече без артикула 150лв , който липсва,а блокираната първоначална сума 180лв си стои блокирана/не разполагам с паричките/озадачи ме това,че не са изтеглили нужната сума 150лв от блокираните вече пари 180лв ,а теглят на ново 150лв.....отидох в банката там тези пари 180лв ги няма като разход или направено плащане,а във ДСК директ са ми отбелязани като разход...да взема да им пиша на sportsdirect или да изчакам да видим какво ще стане.от банката казаха,че отблокирването на парите не зависи от тях ,а от другата страна трябвало да откажат плащането и тогава ги разблокират   ooooh!

# 41
да се оплача, днес за пръв път получих едни мъжки кецове с дефект Confused
та какво ще ме посъветвате  Thinking, има ли смисъл да им пиша?
предполагам ще трябва да им изпратя снимки, но те как процедират?

# 42
днес се изумих  Shocked  в неделя на 29.05 пуснах поръчка до английски адрес с БГ карта/без проблем/ блокираха ми паричките веднага 180 лв ,на следващият ден ми отказаха един артикул и ми шипнаха поръчката.Днес отивам да тегля парички и какво да видя   вчера са ми изтеглили сумата за поръчката вече без артикула 150лв , който липсва,а блокираната първоначална сума 180лв си стои блокирана/не разполагам с паричките/озадачи ме това,че не са изтеглили нужната сума 150лв от блокираните вече пари 180лв ,а теглят на ново 150лв.....отидох в банката там тези пари 180лв ги няма като разход или направено плащане,а във ДСК директ са ми отбелязани като разход...да взема да им пиша на sportsdirect или да изчакам да видим какво ще стане.от банката казаха,че отблокирването на парите не зависи от тях ,а от другата страна трябвало да откажат плащането и тогава ги разблокират   ooooh!
из4акай два-три дни, Спортса трябва да ти разблокират сумата  Peace
и при мен се беше полу4ило така

# 43

Някой прави ли общи поръчки от сайта?

# 44
Здравейте!Интересува ме правите ли общи поръчки от спортдирект?

Общи условия

Активация на акаунт