*SportsDirect-28

• 48 389
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
За детските очила питах Спортдирект и отговора беше нещо такова:изпращат очила с героя който е поръчан, а какъв цвят и вид ще дойдат не знаят. Аз от 10 чифта имам 3 улучени.

# 16
  • София-Младост
http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-hooded-tshirt-baby-563090
Ако някой ги има ще съм благодарна за размери. Взех му предишният път размер 4-5 тениска със Скуби Ду и се чудя сега 3-4 да не е малка. На 3,5 е, но не ми се иска да му  е тясна.

# 17
  • пловдив
Иначе относно подаръците, които слагат в кашона - там си беше подаръка и беше описан във фактурата , така че ако някой има съмнения, че превозвача му "пипа", може да си провери фактурата дали  е написан подаръка.
[/quote]
За какви подаръци става въпрос,досега съм пускала 4 поръчки,но подарък не съм получавала.

# 18
Иначе относно подаръците, които слагат в кашона - там си беше подаръка и беше описан във фактурата , така че ако някой има съмнения, че превозвача му "пипа", може да си провери фактурата дали  е написан подаръка.
За какви подаръци става въпрос,досега съм пускала 4 поръчки,но подарък не съм получавала.
[/quote]

Невинаги пращат,аз за 25-30 поръчки някъде имам 5-6 подаръка.А и изобщо не са нищо особено,с тях,без тях,няма много значение-торби,тесте лепящи листчета,грозни големи чаши...такива неща...които в сайта струват 0,50-1 лири  Laughing

# 19
  • Варна

Невинаги пращат,аз за 25-30 поръчки някъде имам 5-6 подаръка.А и изобщо не са нищо особено,с тях,без тях,няма много значение-торби,тесте лепящи листчета,грозни големи чаши...такива неща...които в сайта струват 0,50-1 лири  Laughing
[/quote]

Да, предимно суперевтини неща, явно залежала стока. Аз получих две английски знамена, които могат да се закачат на стъклата на кола, на стойност 0,50 лири Laughing

# 20
Да, обикновено като подаръци големи торби са идвали...

# 21
Айде и аз да не ви изпускам.
Гюлче,благодаря за новата тема.

# 22
здравейте!

аз най-накрая поръчах и получих желаните фила ферара  Flutter сега съм в размисъл дълги ли са ми или моделът е такъв newsm78 сякаш са ми ок на дължина, но някак си ми изглеждат дълги в сравнение с общото ми впечатление за моите обувки на моя крак, щото съм и тапичка 153 Crazy някой има ли ги да обменим опит? дококлкото успявам да измеря моите 6 номер, стелката е 25см евентуално 26. моят крак го измервам 25 ...

също мога да дам размери на 6 номер от тези скечърс - 26см, много са яки на вид и на подметка Peace гледам ениуей, че точно сега има само 8ми номер де

# 23
# 24
  • София-Младост
Вчера получих тези. Всичко е много хубаво, най- много ми харесват скечърса.
Отговарят лиси на номера?

# 25
  • София
Ала-Бала, отговарят си! В действителност не са толкова наситено черни, даже велура отива малко към сиво. На мен даже повече ми харесват така.
Мога да дам и снимки довечера!

# 26
 Praynig Praynig Praynig Много моля инфо за тези шорти:

http://www.sportsdirect.com/umbro-poly-shorts-mens-461089?colcode=46108903

ХХХЛ отговарят ли си на номерацията, нещо с мъжките панталони не съм в час, но това 42 ме притеснява. Мъжо си е големичък, блузки ХХЛ или 54/56 му стават, надолу не е баш огромен, но 42 е европейска номерация ли  newsm78 ...всъщност сещам се, че от европейската номерация, купувани от ЛР шорти има 54/56...та това 42 на ХХХЛ какво е  newsm78

# 27
  • София
Момичета чете внимателно описанието на артикула, за очилата специално пише
The characters featured on the glasses may vary from those pictured.
което означава че могат да ви пратят каквито си решат и не може да претендирате, внимавайте и когато в цвета има мулти  ooooh!

# 28
Praynig Praynig Praynig Много моля инфо за тези шорти:

http://www.sportsdirect.com/umbro-poly-shorts-mens-461089?colcode=46108903

ХХХЛ отговарят ли си на номерацията, нещо с мъжките панталони не съм в час, но това 42 ме притеснява. Мъжо си е големичък, блузки ХХЛ или 54/56 му стават, надолу не е баш огромен, но 42 е европейска номерация ли  newsm78 ...всъщност сещам се, че от европейската номерация, купувани от ЛР шорти има 54/56...та това 42 на ХХХЛ какво е  newsm78

Ани,големени са шортите с около 1 размер.А това 42 мисля,че трябва да е обиколката на талията в инчове  Peace

# 29
 Shocked Лъвица, как така са големи с 1 размер, уголемени ли?? и 42 да е в инчове талията  Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked че то това огромно...сега ходих да меря на моя едни шорти, първите измъкнати на Адидас Предатора мисля, че са, ластика неразпънат е 42/43 см, а разпънат го докарва до към 67...на ханш са пак толкова горе долу 68/70 см  Rolling Eyes

Значи поне 40 или ХХЛ да взема, че това голямото кой ще ми го носи  hahaha ако пък е мн малко ще си имам мъжки гащи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт