Отговори
# 645
Ани,честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава,да ви носи радост и усмивки!
Нека Бог я закриля и пази!

На теб бързо възстановяване и скоро да си гушкаш сладката Ивет в къщи!

# 646
  • Варна
Анииииииииии, честито! Да ви е жива и здрава. Представям си как си се паникьосала, че всичко започва толкова рано и какъв страх си брала досега. Много се радвам, че всичко е наред. Скоро ще си я гушкате вкъщи. От както изчезна постоянно ми минаваше тази мисъл през главата и постоянно чуках на дърво. Предполагам на всички това ни е било в главата. Много се радвам, че всичко е минало благополучно. Когато имаш време пиши подробности за раждането.  Hug Hug Hug
При мен сагата продължава и тази сутрин. Цяла нощ се въртях от главоболие и от кривотия. Сънувах много гадни сънища и тази сутрин се събудих все едно нещо гадно е станало и айде пак сълзи. Днес имам работа навън и се надявам да се разведря малко, че не може така. Междудругото наистина имам причини да се ядосвам, но наистина май драматизирам много от хормоните или много стисках, незнам. Като ми мине ще преценявам.  Laughing
Хубав ден, коремчета!

# 647
  • Бургас
Честито, Ани! Жива и здрава да ви е момата и много много да ви радва.  newsm51 Ох, разплаках се newsm45 от радост.

# 648
Аниии, мила, честито! Мн се разчувствах като прочетох поста ти! Щастлива съм че се случват такива чудеса!!! Да ви е жива и здрава бебка и мн мн да ви дава и за в бъдеще! Пиши когато имаш възможност и не се притеснявай - ние сме с теб и те подкрепяме!!!! Hug

# 649
Добро утро мили момичета Hug Hug.
Това че не пиша не означава че не ви чета,имах много натоварена седмица.
Първо искам да честитя на АНИ И ДА И ПОЖЕЛАЯ САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ С МАЛКАТА СЛАДУРКА,МНОГО ДА  Я РАДВА  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
На новите момичета,добре дошли Hug
ДЕНИ И ДЕЧКО аз също съм в МД,секцио някъде между 10 и 15 април.Ще се радвам да се видим и запознаем Grinning
Като ви чета повечето майчета вече сте си накупили всичко необходимо,а аз още се ослушвам SadМного бих искала да започна с покупките,отивам в някой магазин,посягам да взема нещо и всеки път се отказвам.Но мисля от другата седмица вече да се престраша.
Аз също гледах предаването с Гала и мога да ви кажа,че нещата на живо съвсем не са такива.На екрана ми се стори доста страшничко,много се мотаха,а и си е друго ,когато не виждаш нищо.Съвсем не е толкова страшно Peace
Лек ден за сега от мен  bouquet  bouquet

# 650
  • Shumen, Bulgaria
Честита Ви дъщеричка Ани!!!  
Вярвам ,че най трудните мигове са останали зад гърба ви и от сега нататък само щастието е пред вас  babydust7 !!!

# 651
  • София
Ани, честита ви радост! Бог да продължава да бди над вас!

Имах аз някакви предчувствия, че си родила (както може бии други мами тук), ама не смеехме да ги изречем на глас, преди да чуем новината официално.  Embarassed Цял живот е пред вас да се гушкате и целувате, просто трябва още мъъъъничко търпение, което на фона на пътя, който извървя дотук е нищо. Смело момиче т.е. смели момичета сте вие Hug Hug Hug !

Специално за мама:

Хайде момичета да е на хаирлия и късмет малката Ивет за всички нас !  Peace Peace Peace

# 652
Мила Ани,

4естита дъщери4ка 
bouquet Hug. Да е жива и здрава малката Ивет и много радост да ви носи. Знам през какво минаваш, аз също съм го преживяла с Цвети, но само искам да ти кажа да бъдеш спокойна и да вярваш, 4е вси4ко ще е наред, а аз съм сигурна, 4е ще е то4но така и скоро ще сте си вси4ките в къщи. Още веднъж -  поздравления за голямото събитие и стискам палци по-скоро да изпишат малката сладурка. Прегръщам те много  Heart Eyes.

Аз бях в сряда на преглед - бебо ве4е е 1700г, но се е завъртял седалищно. Цикатриксът пък сега бил добре, да не съм се притеснявала и ако беб4о се завърти и няма други усложнения, може и да ме пробват за нормално раждане  Crazy (ако има лекар, който да се навие). Ве4е съвсем се обърках, на предния преглед лекарят се надяваше да устискам до 34-35та седмица, сега пък казва, 4е може и да мога да си родя нормално..абе не знам, няма да го мисля толкова, ще видим какво ще каже пак след 2 седмици. Все пак, ако мога да родя нормално - би било 4удесно  Praynig.

Аз много взех да се 4удя за болницата, в която да раждам. Бях решила за Окръжна и тези дни мисля да се запозная с лекарката, която съм избрала. Мислих и за МД, но Сигридов тотално ме разубеди - наговори ми ги едни... Той ми препоръ4ва Токуда (не ми се дават толкова пари) или Шейново. За Шейново препоръ4а Велев, защото се водя рискова бременност и с него съм щяла да бъда в добри ръце. Не знам какво да правя. Аз мислих да отида и да се запозная с Дяволов от МД и да преценя, дали в Окръжна или в МД да раждам, а сега не знам какво да направя. Ще го мисля още малко, но ми е едно напрегнато...

Снощи имах такива киселини, повръщах през нощта, на вси4кото отгоре имах доста контракции, които и сега не спират. Ще из4акам още малко и ако не спрат, ще се обадя на лекар.

Отивам да се приготвям за работа.
прегръдки на вси4ки

# 653
Мила Ани, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!!! Толкова се разчувствах и даже се разплаках от радост!!! Много те мислехме!!! Господ е чул молитвите! Безкрайно се радвам, че всичко е наред и се надявам, че скоро ще се гушкате с малката борбена Ивет! Целувам те и съм с теб! Гледай си сега съкровището, а като имаш време ще разказваш повече!    smile3501

# 654
Ани, честита дъщеричка!Пожелавам и да пораства бързо и да сте скоро заедно. (25.01 е хубава дата)

# 655
  • София
Мила Ани, честита дъщеричка и от мен! Пожелавам ти скоро да сте заедно цялото семейство, да гушкате малката принцеса, а тя да расте едно прекрасно създание и да ви радва всеки миг!

# 656
  • В сърцето на един мъж
АНИ ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ!!!! newsm51 ИВЕТ Е СТРАХОТНО ИМЕ!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ БЪРЗО ДА ПОРАСТВА, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И РАДОСТИ ДА ВИ НОСИ!!! ЩЕ ВИДИШ ДУША ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ МИНАТ БЪРЗО И СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ГУШКАШ ВАШЕТО СЪКРОВИЩЕ!!!!! ЦЕЛУВКИ

# 657
Ех, че хубава новина!
Ани, честита ти дъщеричка, да сте живи, здрави и много щастливи цялото семейство!

И на мен това е единият ми вариант за име, ако ще кръстим детето на таткото, той казва да го кръстя на мен, но незнам какво да измисля с буквата А

Ох, момичета, то не остана кога мина това време Crazy
Знаете ли сетих се нещо и искам да ви питам - в началото на бремеността ми доки каза че имам раничка на шийката на матката, това може ли да попречи да родя нормално. Аз съм на консултация на 11 и ще питам, но дотогава ще ме човърка от вътре.
Ако някой знае нещо моля да сподели!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 09:38 от неличка

# 658
Ани, честита Ви дъщеричка и от нас! Много се чудехме къде се загуби, но се радвам че всичко е минало благополучно и ще видиш, че и занапред ще е така Hug Стискаме палци всичко да е наред! Praynig

# 659
Ани Честито

Общи условия

Активация на акаунт