Отговори
# 630
  • гр.София
Здравейте момичета,
Ще ме приемете ли във вашите редици?  Simple Smile Аз отдавна тайничко ви чета, но все не смеех да се разпиша...  Blush
Това ми е първа бременност, чакаме момченце... Laughing Терминът ми е на 12ти април, ще раждам секцио по медицински причини в Майчин Дом.
Ще се радвам да си споделям с вас тревоги, радости и емоции през оставащите седмици...   Hug
Иначе след като изгледах предаването на Гала, влезнах в youtube и там има много клипчета за секцио, но да ви предупредя, че едва издържах да изгледам цялата операция, доста гадничко е.... Дават как се правят разрезите и изобщо всичко...

Добре дошла!И аз ще раждам в МД със секцио/живот и здраве/.Термина ми е на 16.04.

# 631
Благодаря за топлото посрещане момичета!  Hug
Имам уговорка с Манчев за секциото. Дени, ти при кого си решила да раждаш? Може да с засечем там...  Grinning

# 632
Здравейте, майчета. Как сте днес?
Аз от сутринта съм се събудила с много кофти настроение - поддадох се на страха от раждането и днес цял ден си поплаквам. Добре, че не съм хванала предаването на Гала, че голям рев щях да му дръпна. Скарах се и с половинката, щото не участва много активно в правенето на списъка за бебето, а само мрънка, че всичко е много скъпо. Абе днес хич май не ми е ден. Дано утре да ми мине, че си изтормозих бебчето днес.
Надявам се за Вяра да е добре, много добре, че се прибира в БГ.
Йовинка, ти си голяма майсторка в плетенето. Направо се почувствах "с кунки в гъзунки". И аз съм много спокоен човек и ми доставя удоволствие да плета, че и време имама, но мога само в права линия, т.е. не мога. Браво на теб.

Миличка не си сама!!!
Аз днес съм със същото настроение! Цял ден плача......и нещо се паникьосах днес....Гледах Гала на живо...и страшно ми хареса...но после....нещо ми стана достраша ме и .....рев...Не мога да се позная днес. Хормоните бушуват...смея се, плача, нервно ми е , викам на мъжа...ужасна съм..(и не мога да спра да го правя въпреки че знам че се държа ужасно на моменти)А и на всичкото отгоре нещо ме понаболява ниско долу в дясно корема за секунда-две и спира. Надявам се утре всичко да е наред  че още повече се паникьосвам. А....има и още нещо...всеки ми се радва как ми бил "паднал" корема и паниката е още по-голяма....(сложих някоя друга снимка от преди 2-3 дни) Абе надявам се че всичко с мен и бебо и добре и паниката ми е неоснователна...(по принцип не съм страхлива..но....още поне 5-6 седмици ми трябва още не съм готова психически.....и .....ме е страх мъничко... #Crazy)

Целувам ви!!! newsm51

# 633
Добре дошли на новите две майчета!  Hug

vesi_mesi , и мен така нещо са ме подгонили хормоните, та аз си го изкарвам на мъжа ми като си дойде от работа  Crazy. Настроенията ми се сменят непрекъснато, а не беше така... Не е наша вината за това и ще трябва околните да се съобразяват в крайна сметка  Wink

За секциото, аз доста клипове съм изгледала и този на Гала не ме изплаши. Но помня като ходихме на курс за раждане предния път и като пуснаха един филм за секцио, как мъжа ми се ококори  Shocked.  Честно казано мен ме е страх да не стигна до секцио и непрекъснато се моля да е пак нормално. Аз съм За секцио само по медицински причини. За мен раждането е както природата си го е сътворила - по естествен път, само че с епидурална де  Mr. Green. За поставянето на упойката не се притеснявайте! Те първо слагат някаква друга упойка по лека,за да не се усеща тази с голямата игла. Абе търпи се, не е болка за умиране  Peace

Като казах упойки-да ви разкажа как сутринта ми забиха игла с упойка във врата. Преди нова година от един кръвоизлив под кожата,започна да се подува нещо като бенка и стана топче пълно с кръв. За две седмици буквално, и един ден се отчупи и под него от една дупка, точно в средата на врата ми като потече кръв, ма не може да се спре с нищо и тъй като се уплашихме, изхвърчахме до спешното и там се наложи да ми забият упойка във врата и да го отрежат. Зашиха ме след това и го пратиха в патология за разултат. Вчера ми звънят, че не било много ясно дали е раково или не е и айде пак на дерматолог този път да ми вземе още малко проба, защото онуй парче не било достатъчно. Та днес пак ми кръцнаха от врата Crazy. Причината казват че била от бременността и хормоните,защото кръвоносните съдове са по кръвоснабдени сега и е възможно да се получат такива хемангиоми.

И така. Разказах ви мойте премеждия, освен да ви задръстя албума с покупки сега  Joy

Лека нощ и галки на всички тумбачета  Hug

# 634
Биби, благодаря за разяснението относно допълнителното здравно осигуряване.
Galia_5, vesi_mesi , и аз съм така, едно че ми влияят хормоните от бременността и второ проблемите които имам с щитовидната жлеза.
WinnieThePooh  , голям кошмар си изживяла, аз съм много страхлива, чак се чудя как издържах на абокатите докато лежах с контракциите, дано тази проба вече да им е достатъчно и съм убедена, че всичко ще е на ред.
Ох, аз утре съм на контролен преглед при кардиолога. На предния беше категоричен, че кръвното ми е наред. Че нали АГ-то ми искаше в болница да ме вкарва че било високо. Явно или несъзнателно се притеснявам като отида на консултация или не им е добре апарата за кръвно. Но преди 10-на дни ми изписаха лекарство за плацентата, за да може по-голяма част хранителни вещества да достигат до бебето, че ако родя преждевременно да е добре  док ми обясни, че от него можело да падне и кръвното.

П.п. на мен пък ми се появиха няколко брадавици по врата, така беше и с първата бременност и после изчезнаха....

# 635
Качих и аз снимки в албума с коремчетата  Mr. Green
Нямах качени от 8 месец,веси меси - не мога да ти се нарадвам на коремчето ,пу,пу  Mr. Green
На Галя 5 също много добре й се отразява бременността ,Вяра също чудесно изглежда на последните снимки ,направо сияе   bouquetИзощо ,много сте готини всички   bouquet
Спокойна нощ от мен и да ви ритат много бебчетата тази нощ!Лично за мен това е най-якото изживяване  Flutter

# 636
  • гр.София
Благодаря за топлото посрещане момичета!  Hug
Имам уговорка с Манчев за секциото. Дени, ти при кого си решила да раждаш? Може да с засечем там...  Grinning

Чудя се.Утре съм на консултация/СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД/и мисля да го обсъдя с лекарката.

# 637
Здравейте,мили4ки !
сигурно съм първата от вси4ки априлки,която ще се похвали 4е си имаме дъщери4ка!!!!!    Роди се на 25 януари  ,  в  01.33  4аса,казва се Ивет  и е много мъни4ка 1кг 700г .Слава Богу вси4ко е наред с нея,но ще трябва да стои в кувиоз4е още около 2 седмици .Благодаря на Господ 4е беше с нас и ни дари с най-хубавото 4увство,което може да се изживее на този свят-да станеш родител!  
Бяха ми изтекли водите на 15 януари,и някакси се слу4и 4удото 4е успях а задържа така,цели 10 дена !това според мен и докторите и даде мнооого голям шанс!не мога  да ви опиша колко много ме беше страх и под какво напрежение бяхме с моят съпруг....Но наистина вярвам,4е Бог ни помогна!И докторите бяха и са страхотни! Бях в болницата 21 дена общо,но тази ве4ер ме изписаха и ми е малко кофти,4е малкото ни съкровище не е с нас,но знам 4е е за наше и нейно добро,защото си е едно фъстъ4е още   Hug а лекарите се грижат много добре за маниците,които нямат търпение да излязат на бял свят  Hug И  е толкова хубава  !  Hug на мама и тати съкровището!
 аз ще пиша от време на време,но по цял ден ще стоя при нея,само ве4ер ще се прибирам,защото се изцеждам с помпи4ка,за да има кърма,а ве4е няколко пъти и су4еше от мен Simple Smile)
моми4ета,благодаря на вси4ки ви,4е ви има ! с вас съм,ще ви давам кураж и ще следя нещата при вас ! Simple Smileне съм 4ела абсолютно нищо назад,затова извинете   ме   Hug  
Целувам ви абсолютно вси4ки !
п.с.и все пак съветвам вашите бебо4ета да си стоят на топло още,за да са големи4ки като се появят  на този свят  Hug  
единствено ми е тъжни4ко,4е ивето не си е вкъщи с нас  сега,но ще трябва да имаме търпение още около 2 седмици
!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 01:12 от anni2002

# 638
Ани,честито!!! Дано и занапред Бог е с вас и ви помага.Много време те нямаше и се чудехме какво става,радвам се че всичко е наред и вече си мама. Бъдете здрави и безкрайно щастливи!!!   bouquet Hug

# 639
Анни2002, честита дъщеричка, мила  bouquet! Нека Ивет расте здрава, щастлива, обичана и обичаща Heart Eyes! Разплаках се като прочетох през какво сте преминали, но слава Богу, всичко е завършило благополучно. Господ наистина ви е пазил Praynig! Всички много се притеснявахме за вас. Много, много се развълнувах като прочетох какво си написала. А за кога ти беше термина? Как е Ивет сега, наддава ли? Нормално раждане ли беше? Пиши, когато имаш възможност! Прегръдки Hug Hug Hug

# 640
Ани,честита дъщеричка!!!

Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Много хубаво име сте и дали  Peace.Нека бързо да наддава,за да се прибере по-скоро вкъщи  Hug Hug Hug

# 641
Ани,честита рожбичка!Да расте силна,здрава,добра и красива...като мама !

Поздравления за силата,която проявявате с таткото.Прегръщам ви горещо!Много мислех за вас....Радвам се,че всичко в крайна сметка е минало добре!Нека Господ ви пази!

# 642
  • София
Ани   bouquet

Честита дъщеричка мила! Да е жива и здрава, много да ви радва и дано е голяма късметлийка в живота!!!
Бързо възстановяване на теб и дано скоро се гушкате с малката принцеса!  Hug

Ех, че хубаво... Сезона на бебетата вече е открит.  Simple Smile Само не бързайте девойки - нека си изчакаме пролетта Wink

# 643
Ани, честита дъщеричка. Да ви е жива и здрава и сааамо усмивки за вас, мила!
Направо се разревах като четох през какво сте минали - Господ да ви пази. Praynig

П.С: изпреварихте ни с името - и ние него си заплюхме Grinning

# 644
Ани ,Честито и от мен и много много се радвам ,че всичко е минало добре!!!!!.......Че сто гледам по телевизията различни предавания за преждевременно раждане и все си се успокоявам ,че сега техниката е на ниво и лекарите правят чудеса с помоща на Бог...........нали съм с трето и на 40 години и все семоля дапораснем още малко..............сега ми се наложи и да почна работа,че останах без работник и ми е доста натоварено.........стискайте палци
      А на вас Ани още веднъж много здраве,любов и щастие и дано скоро си гушкате бебка у дома!!!!!!!!!!!!!
    За срещата на 17.02.2010 от 18.30 часа в Дон Домат на Славянска и ще погледна другата улица Joy..................предната среща беше там

Общи условия

Активация на акаунт