Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 357
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Креми, изпреварила си ме...
Аз пък се чудех другият дом не съществува ли според Областна администрация и ...още един цитат..."Тя каза още, че винаги посещава с удоволствие социалното заведение..."...продължението на изречението губи всякаква сила пред тези изразни средства Tired...

Креми, трябваше да ми кажеш да пуснем и ние за тази инициатива реклама Confused

# 466
Здрасти! Ами най вероятно никой няма да я отрази, тъй като освен мен още доста хора носеха мартеници Отидох без Марин, поради стечение на обстоятелствата. Но поне дадох мартеничките лично на повечето деца, или поне на тези които бяха там, и им обясних от кого са.

# 467
БабоМертенска Честитка и Молитва за Ивка! Щом сте в операционна, значи всичко ще е наред!!! Щях да се тревожа, ако ви бяха върнали преди операционната Cry
Мартенска честитка на всички!

# 468
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

# 469
Бели небесни мечти,червени блестящи лъчи
утринно слънце изгрява-ново начало ти дава
 Честита Баба Марта!

Стискам палци за Ивка, всичко ще е наред! newsm51

# 470
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!

Дано всичко е наред с Ивка, стискам палци  Praynig

# 471
  • Добрич
Приключихме с 3-ия поред мартенски базар.
Тази вечер, заваля дъжд и се наложи да приберем по-рано. Сумата от деня е 135 лв. Т.е. това е остатъка от сумата, която е била за днес, понеже се разплатихме с хората, които направиха базара възможен.
Имаме доста неща, които трябва да си изговорим. Затова предлагам в четвъртък, по възможност, да се съберем всички, които мислят да помогнат да съществуваме и занапред. Ще направя цялостен отчет и ще дам точната сума, която е събрана от базара.

Благодарим на всички, които твориха!   bouquet
Благодарим на всички, които продаваха!   bouquet
Благодарим на всички, които се включиха в подреждане, извеждане, пренасяне, изнасяне и т.н.   bouquet
Благодарим на всички, които КУПУВАХА!   bouquet
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ДАРЯВАХА!   bouquet
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ДАДОХА ПО НЕЩО ОТ СЕБЕ СИ!   bouquet  
Дано, да има повече хора като вас! Hug

# 472
Единствената пречка за мене да дойда на срещата, ще е финансите  Wink Ако имам някакви преведени пари ще дойда  Peace

# 473
Преди час ми доведоха момиченцето Simple SmileЛекаря твърди,че операцията е успешна.
Ивето е по загубила малко кръв и все още и приливат,но изглежда добре.
Постояно спи от обезболяващите.

Браво за успешния базари се присъединявам към поздравите на Кеми!
Пийте по едно и заради мен на срещата Laughing

# 474
  • Добрич
MariHug

# 475
Mari^       bouquet  bouquet Hug Hug

Кеми и аз се присъединавам към благодарностите - много точно си ги написала. Peace

# 476
Mari^Hug Hug Hug

kemi Hug Hug Hug

Mr. Green

Ленка, не чу ли по бтв, че уж били преведени днес детските Rolling Eyes

# 477
Добро утро.  food010
Mari^  newsm51   newsm10 всичко да е наред с Ивка !
Относно детските да се надявам че днес ще ги преведат, защото вчера вечерта нямах никакъв превод на картата !
Между другото аз на 04.03. съм на тържество в училището на Християна от 17.00 часа, (8-мо мартенско) и ако успея да се организирам  навреме ще дойда, само кажете къде ще бъде срещата и в колко часа.

# 478
  • Добрич
Веси, доста хора сме на тържество същия ден, но мисля, че до 19 - 19:30 все ще успеем да се придвижим до срещата  Grinning
Значи, ако всички са съгласни - 19:00-19:30 ч. - Сплендид.

# 479
Значи, ако всички са съгласни - 19:00-19:30 ч. - Сплендид.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт