Жената Овен/6

• 19 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
На живо са по красиви Crossing Arms

# 556
Медуза, този с мацката е  smile3556 много хубав. Ама ти после какво ги правиш, лепиш ли ги?
Делте мекици, почерпки и лятото на плажа ще ставаме модели на Рубенс Simple Smile

Маргало ( писали сме заедно ), това с цветенцата е много мой стил Simple Smile

# 557
  • Varna
ЗАЙКО БАЙКО- Hug
Споко, Душе има времИ до лятоска. А и то само виртуалнУ бе, лапай сИга и не сЪ назландисвай Laughing
МАРГАЛЧЕ Hug
Незнам какво да кажа, освен, че и пет ръце да имах, пак щях да съм-ръцете ми едиствено виновни- Embarassed
Златни ти ръчици, златниииии!!!!!!!!

# 558
Привет и от мен,
колко много сте изписали...
Делтичке, благодаря за мекичките! Уж съм мъжка майка, а съвсем забравих, че днес е Петльов ден Embarassed.
Джей, роклята ти е страхотна!
Маргало,като се разрових из темата видях и другите ти герданчета. Много са хубави Heart Eyes. Между другото, и на мен редовно ми казват, че съм непослушно хлапе в женско тяло Simple Smile.
Вени, ще чакаме добри новини за Виви Praynig!
Медузке, и аз съм почитател на пъзелите. Имам около 20 наредени и горе долу  толкова ненаредени. За съжаление покрай многото задачи време за пъзели не остава.
Приятен следобед, момичета!

# 559
ЗАЙКО БАЙКО- Hug
Споко, Душе има времИ до лятоска. А и то само виртуалнУ бе, лапай сИга и не сЪ назландисвай Laughing
МАРГАЛЧЕ Hug
Незнам какво да кажа, освен, че и пет ръце да имах, пак щях да съм-ръцете ми едиствено виновни- Embarassed
Златни ти ръчици, златниииии!!!!!!!!

Като ти гладам Делте манджите,не ми говори ти на мен че не са ти златни ръцете!
Златни са ти и още как! Peace

# 560
Всички сте страшни!!!
Прегръщам ви и бягам!!!

# 561
  • Varna
МАРГАЛЦЕ Hug
Всеки може да готви, ама да може да прави такива красоти като тебе и Еличка едва ли. Май имаше и друга една мома като вас, ама като забравих коя беше.
А аз и да готвя не обичам, че много малка почнах да готвя и ми е писнало. Но няма как, трябва да готвя. А зимата имам и желание, но като се затопли нямам никакво..   Но за любимите мъже трябва да се готви, нали си ги обичам. Все пак  и на работа не ходя, остана и да не им готвя. Нали трябва да си намирам някаква работа, че се побърквам ако не правя нещо.
Виж иначе съм естет, оценявам красивото. Много ми хареса пъзела на Медузка - морския изглед. Това от масло  нарисувано го купувам- одма!!!! По галерии да ходя, еша си нямам. Ходя и по галерии където има не само картини ами и бижута правени от художници приложници,  има и различни красиви предмети от стъкло, керамика и други материали. Обичам да им се радвам newsm47

# 562
Какво виждам - едно прекрасно бонбонче в подписа на Асето.  Hug
Да ти е живо и здраво !  Heart Eyes

благодаря!  bouquet

# 563
Ходя и по галерии където има не само картини ами и бижута правени от художници приложници,  има и различни красиви предмети от стъкло, керамика и други материали. Обичам да им се радвам newsm47

И аз обичам такива местенца Simple Smile. Кой знае- нищо чудно и да сме се разминавали из някоя галерия...

# 564
  • Varna
ЯГОДИНЧЕ Hug
Ей, мЪ на на Аватара. Ако ме мернеш във някоя галерия обадими се. Така ме позна и Бенджолинка и ми се обади. Хем бях нахлупила една огромна траперска шапка Joy-вика тя- Делте, Делте Joy

# 565
Обещавам да сФиркам. Моите отличителни белези са луничките и "височината" от цели 153 см Simple Smile.

# 566
ЯГОДИНЧЕ Hug
Ей, мЪ на на Аватара. Ако ме мернеш във някоя галерия обадими се. Така ме позна и Бенджолинка и ми се обади. Хем бях нахлупила една огромна траперска шапка Joy-вика тя- Делте, Делте Joy

Joy Joy Joy

# 567
  • Varna
ЯГОДИНЧЕ Hug
Ми то и аз съм луничава, нищо, че съм мургавелка. Joy И съм страшно висока също- цели 3 см по висока от тебе Joy
Ама луничави има доста, ще трябва на всяка да викам- Ягодинкееей, ти ли се бе Джанъм newsm78 Ти ще се обаждаш, че ме виждаш във цялото ми "великолепие" и знаеш как изглеждам. Wink

# 568
Обещавам да сФиркам. Моите отличителни белези са луничките и "височината" от цели 153 см Simple Smile.
Най-хубавите парфюми са в малки шишенца!  Wink И на мен ми се иска да съм миньонче... Rolling Eyes

Ася,сладко ти е момиченцето и с прекрасно име  bouquet (тема Имена ми е слабост) !

Варненски овнета,вие срещи организирате ли си...ей тъй,дет' се вика рога да кръстосате и весело да си поблеете? Embarassed

# 569
Здравейте отново от мен момичета...)
Аз поизлязох малко и ми се пооправи настроението....ей не мога да си стоя в къщи и това е, направо се скапвам...

Пъзела е страхотен, едно време обожавах да редя....сега не съм се сещала, а и няма къде да разпъна толкова голям пъзел, че да го наредя. ) А и с помощничката, която имам....абсурд. )))

Маргало, много са ти хубави герданите отново. ))))
Ти си ми малко слабост, отдавна те чета из разните теми....много ме кефи и скока ти с бънджи. ))
Аз имам голям мерак....но малко ми е противопоказно подобно нещо, че мога и да ослепея след такъв скок. ((

Аз пак да си измърморя до къде съм се докарала....реших да си премеря обиколките...боже, боже....с такава обиколка на корема бях, когато бях в 4ти месец бременна...)))) смях и трагедия....те за това хората си ме мислят за бременна...))))))

Общи условия

Активация на акаунт