Жената Овен/6

• 19 804
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро.  bouquet
Аз запалих парното сутринта, а сега си пия кафенцето, попрочитам ви и се готвя да изчезвам и аз на работа.
И на мен ми е едно такова криво, направо не знам.

Дидка Коджабашева, благодаря за кафето, супер е.
Маргало, отново голяма красота си сътворила. Heart Eyes
Джей ще намерите квартира не се притеснявай. Между другото забравих да ти кажа, че роклята е вълшебна. Heart Eyes Crazy
Чакам включване от Вени, да каже как е малката, а и тя също.

Аз също съм на линия за среща на варненските овнета, само като решите, свиркайте. На работа съм от 9 до 17.

# 586
Маргало, ти си нямаш на идея за какво става въпрос. В една от квартирите имаше няква пералня, дет отгоре се затваряше с някъв железен капак, за първи път виждам такава ! Rolling Eyes Отделно, че бойлерите на повечето може да гръмнат всеки момент.  ooooh!Мизерия и чудо !  Twisted Evil ooooh!

# 587
Съжалявам мацка,представям си.
Какво да и кажа за успокоение,не знам.
Спри да го мислиш и тогава проблема ще си намери решението сам...
  bouquet

# 588
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУ Мацуранкииии Hug
ДИДКЕЕЕЕЙ Hug
Благодаря ти мила за каЙветУУУУ  bouquet
  Хайде на закускатаааа. Аз много обичам този вид кроасанчета Grinning
Момичета вземете се във ръце и не се поддавайте на гадни настроения.!!!
ДЖЕЙКА Hug
Била съм много, много години на квартира. Та даже от време на време като се прибирам у дома и казвам- Хаде да си ходим във квартирата. Не съм можела да си разрешавам добра квартира, въобще. Най голямата и най свястната, намерихме дълги години след като преди това живеехме наред само във стайче и антре, но си ги бяхме направили много уютни за живеене. Хората като идваха и питаха, там ли смятаме да оставаме да живеем, че сме го направили толкова уютно и хубаво. Но самият ми мъж им казваше, че той обича да му е хубаво където живее. Знам какво е да търсиш добра квартира за по малко пари. Просто, няма. А там за бойлерите поставяш условия Душе. Хазаите имат условия но и ти имаш усволия мамка му. Пералнята със железния капак им казваш да си я изнесат, че ти с имаш. А дали си имаш си е твоя работа.
Щом хазаите имат условия и вие имате-не го забравяй това. И ние със мъжо бяхме много кротки, не че сега се бием със харата. Предпоследната квартира бойлера беше мамата си трака. Но мъжът ми успя да го стегне. Говорихме със хазаите няколко пъти, на тях не им увря главата. Накрая като заминахме хич не им споменахме, че бойлера им буквално си тече като чешма. Щом те със лошо толкова години, ние докога да сме добри. Но така и не си потърсиха, защото си знаеха положението на бойлера. Той и по рано щеше да сдаде багажа но мъжът ми много се грижеше за него а и във началото успяхме ремонт да му направим и издържа доста време. А последните хазаи- това беше най - хубавата ни квартира- когато напускахме искаха да им намерим квартиранти като нас за да се грижат за гарсониерата им така както ние сме се грижили. Гарсониерата беше стая и кухня. Та така де във общи линии, да ти дам пример да не се разстройваш.
МАРГАЛЧЕ Hug
И последното ти герданче много ми хареса. Много обичам такива цветове- голяма съм циганка аз, голямаааа. Така казва Бате, де Joy

# 589
Благодаря ви за подкрепата.  Heart Eyes
Продължаваме с търсенето и това е, то нямаме друг избор. В момента търсят поне 10 наши приятели и отделно минаваме през сума ти агенции. Даже Духито ми е пратила една, ама тя прекалено малка, иначе е в доста добър вид. А ние търсим двустаен, обзаведен /или поне частично обзаведен/. За Пловдив става въпрос, ако някои чуе нещо да свирка, или да прати едно ЛС.  Hug

# 590
Джей,
успех ви желая! Hug
Делте,страшна си мацка Peace

# 591
  • Varna
МАРГАЛЦЕ Hug
Ко да ми е страшното, мила. Като си на зор правиш от нищо нещо. И благодаря на Дедо Боже, че съм една такава, че съм винаги ухилена и със голяма надежда за хубави неща които ми предстоят. Все със нагласата за хубаво. Иначе ако знаеш във какви квартири съм живяла, без бойлери дори. Божееей, сега като се сетя и ми се реве за мене си Joy Joy Joy Ама тогава и двамата туко що почнали работа и нямахме помощ,  както познавам хора родителите им направо им плащаха квартирата, децата им гледаха #Crazy Мъжът ми никога не би позволил някой да му плаща квартира, аз също.  Надяваш се абсолютно на себе си. Ама пък ни беше много щастливо бееее. newsm47 По едно време, предприятието му взе да плаща една малка част от квартирата ни, че той млад специалист. И такава радост у дома, ама радост ви казвам. Не беше половин наем но все си беше нещичко-28 лева Joy Плащахме 100лв newsm44 за стаята и антренцето. Абе кееееффф Joy

# 592
Думи намам мацка,такава положителна енергия хвърчи от теб,че ме залива Joy
Ще ви навестя аз.
Запролети ли се тръгвам hahaha

# 593
Дал ви Бог добро! Hug Grinning
Много ме разглезихте вие - сядам и почвам - кафето направено, закуската сервирана, красоти за очоплакнене и настроение... От тука не мърдам, ко ще и с милиция да ма гоните! newsm48 smile3508
Аааа, моментус, че пропуснах да са измерся - вери ви тенк ю фор всичкото! Ай Лов ю Ви УжасТно!  newsm20  mrstraetz

# 594
smile3534

Сега ще ида аз да   animal085 newsm57  261uu
После  newsm79 newsm79 wash hang 1ironing 1dishes  food002 knit
Че вие вече сте я свършили  ooooh!

# 595
Добро утро,дами!
Делтичке,страшни кроасанчета...както ми е слаб ангелът Апетитопазител,направо ще има да ги мисля цял ден  Mr. Green
Довечера съм на форумска срещичка и още от сега вълнувам,че хора ще видя и лаф ще обеля с индивиди над 3г  Laughing
Джей,горе главата,мацко...има местенце и за вас там нейде и съм сигурна,че скоро ще се похвалиш! Peace
Айде,мойта петминутка изтече...хубав ден ви желая! Hug

# 596
Добро утро момичета...))))
Ей, с тези закуски така ме изкушавате, страшна работа...))) Ама никакви такива, няма мърдане от диетата....че като гледам, за 2дни грам не съм отслабнала...((( Още 2 и изцяло минавам на плодове....че друг начин при мен за сваляне няма, освен глад....

Успешен ден желая на всички работещи, и да не ви ядосват много. )))

# 597
Първо ще изрева като бесен овен-нямахме ток досегааааа #Cussing out Събуждам се в почивния си ден с нагласа за хиляди задачи, но разбира се първо гореща баня и кафе пред компа.Ама нямааа-студ, глад и без кафе, защото всичко ни е на ток. Сега вече ще я мятам, ама три часа загубени..Та вече мога да си взема и от кафето и от закуската, та мерсаж много мацки  Grinning
Джей, не се отчайвай-един приятел от София търси 3 месеца и накрая случайно намери перфектната квартира-наистина стават често нещата на късмет. До какви парички търсите, защото и аз мога да се включа в издирването? Роклята ти не коментирах, защото я видях още преди месеци и ти казах, че избора ти е the best!  Heart Eyes
В квартира не съм живяла, но ни бяха дали ведомствена гарсониера в уникално,ужасно състояние. Толкова хубава я бяхме направили, че после не ми се местеше нашироко  Grinning
Мирама, не се мъчи с плодове, че само стомаха ще свирука-свари си пиле и хапвай по малко месце през деня-хем засища, хем калориите са малко.
Маргалце-и това герданче е страхотно-наистина е весело, нашите си цветове, овненски си избрала.  Hug Сложи ли в магазина от герданчетата?
Айде, после пак ще се включа, че днес освен чистене ме чака и рисуване-най-близката ми приятелка е рожденичка след 3 дни, а още не съм готова с подаръка.

# 598
Първо ще изрева като бесен овен-нямахме ток досегааааа #Cussing out
Джей, не се отчайвай-един приятел от София търси 3 месеца и накрая случайно намери перфектната квартира-наистина стават често нещата на късмет. До какви парички търсите, защото и аз мога да се включа в издирването?

Ние пък нямаме вода.  Twisted Evil Добре, че не спря тока, че при нас като спре тока автоматично спира и водата.  #Cussing out
За капак на всичко ми расте мъдрец и боли ужасно, тъй като още не е пробил месото. Шибан ден ми се очертава.  ooooh!
Ели, до 300 лева някъде, повече са ни много.  Confused

# 599
Момичета, аз моля за малко помощ - ако има някоя от вас, който да работи в голяма организация и същата да провежда вътрешнофирмени обучения...да ми драсне едно ЛС. )))

Elica676, от 3-4години практикувам плодуване поне по веднъж в годината....а преди това пълно гладуване (само вода и чай) пак 1-2пъти годишно. ) Нямам проблеми със стомаха, освен гастрит...който обаче се обостря от съвсем различни неща. ))
А за тока ви, много гадно....добре че при нас рядко се случва, че иначе ще пощурея. ))

Джей, дано да си намерите скоро квартира и то такава, каквато искате. )))
А за тези пари нищо ли свястно няма при вас? Не мислех, че в Пловдив са чак толкова високи наемите...

Общи условия

Активация на акаунт