От мен- ароматна, бълбукаща вана за разсънване с кафето

Тук, наблизо съм винаги, но засега само ви се радвам, че ме е срам отрано да си показвам номерата.
Макар, че то все напира отвътре и напира...

И на kloi за будния сън, дет ми причини!

за хубави пожелания 

А твоите приятелки щом ти завиждат не са ти приятелки. Знам какво е, боли бе мамка му, то се усеще, че чак се вижда. Много, много успехи на работата, а бумащината ти ще и вземеш цаката. Знам, че е така, че и аз съм бачкала подобна работа. Е не одит де. Ти си голяма работа да знаЙш 

И задължително на тренировки. Е там като ида, като се развихря и забравям за всичко. Страхотна рецепта е , плюс това като са придружени и със музика, все едно не съм се ядосала.

))
, я по-добре си задуши някакви зеленчуци.

вече съм на работното си място и си пия кафето
.
. За сега няма как да ме видиш, никъде не излизам (нямам настроение). Много лошо ни е ударила кризата, работата ни изобщо не върви, а и тази зима нямаше край
. Надявам се, че пролетта ще ни тръгнат нещата и ще мога отново да се почувствам човек
. Толкова много неща трябва да свърша, а ръцете ми са вързани и това най-много ме вбесява
.
.
?
.

Страшни лекарства даваш - много се посмях

Аз още нищо не съм предприела по въпроса за моите килограми - отглеждам си ги
Но май е по-добре да не се затопля засега, че с моите паласки какво ще обличам, как ще се показвам навън ... 
Опитвам се да пропускам покрай ушите си информацията за кризата и очакваната нарастваща безработица, респективно - намаляващи купувачи, ама страхът така е стегнал сърцето ми, че не знам как ще преживея ...
По-важно е, че в края на месеца ще си имаш сигурни парички 

Препоръчани теми