Жената Овен/6

• 19 827
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • На брега на реката
Мммм, голямо благодаря за закуската, кафето и  мечето  kiss

От мен- ароматна, бълбукаща вана за разсънване с кафето   newsm53

Тук, наблизо съм винаги, но засега само ви се  радвам, че ме е срам отрано да си показвам номерата.
Макар, че то все напира отвътре и напира...   

newsm47

# 526
Добро утро и от мен. Аз също ще отпрашвам за работа след малко.
Ели, закуската е страхотна, от тази определено ще си взема. Hug

Вени, дано по-скоро да поставят диагноза на Виви, че да може по-лесно да овладеят ситуацията  Praynig

# 527
Добро утро, любими мои! Heart Eyes Hug
Днес  раздавам лекарствата:
и
Любими са ми, доказано ефикасни!
Elica676, благодаря за закуската! Hug И на kloi за будния сън, дет ми причини! Joy  bouquet
Нямам търпение да прочета Вени с последни новини. И през ум не ми минава, че нещо лошо ще се случи, но е безкрайно приятно в темата, когато и нейната усмивка грее тук. Grinning newsm10

# 528
  • Varna
АлЮЮЮЮ Тайфатааааа Hug
ЕЛИЧКА, КЛОИ- Hug Hug
Благодаря за закуски, за прегръдки за джакузита-макузита Joy за хубави пожелания  bouquet
ЕЛИШ Hug
Много ти се радвам, че си почнала работа и то точно по специалността. В тая криза си е направо късмет. То си е късмет и като няма криза, аз такъв пример rotfImao А твоите приятелки щом ти завиждат не са ти приятелки. Знам какво е, боли бе мамка му, то се усеще, че чак се вижда. Много, много успехи на работата, а бумащината ти ще и вземеш цаката. Знам, че е така, че и аз съм бачкала подобна работа. Е не одит де. Ти си голяма работа да знаЙш Hug
КЛОИ Hug
показдай си номерата Душе, че тука ако неможеш де шЪ можиш. Тука всички ще те разберем и оценим newsm10
А мойта неВрЪ лекувам със МП-3ката на ушите а у дома със музика и аз като Еличка. Ползвам винаги Майната му на Елиш- това е много стара рецепта- още ученическа Laughing Преди ползвах приятелки, вече Не. То не останаха. Които останаха, отдавна жЮвеят във чужбина и не мога така да си споделям както е на живо, нали знаете. Но пък нали ви казах, какво ползвам за лечение smile3503 И задължително на тренировки. Е там като ида, като се развихря и забравям за всичко. Страхотна рецепта е ,  плюс това като са придружени и със музика, все едно не съм се ядосала.
Хайде от мене една жълта и прекрасна усмивка

ВЕНЧЕ Hug
Как е мъничката тази сутрин?

# 529
Добро утро и от мен...
то не че е добро де, скапаха ми настроението още от сутринта, ама карай....тази седмица явно така ми е тръгнало...
Варя си житцето, че нали съм на диета, ще видим и нея до къде ще я изкарам....че като ме хванат нервите и ми дай да ям....то за това съм станала прасе голямо...((

# 530
Добро утро Simple Smile))

Мирамче, за какво те ядосаха душичка ?  Rolling Eyes
Как може да го ядеш т'ва жито  Sick , я по-добре си задуши някакви зеленчуци.
Мъжото също е на диета, забележете каква - яде само пържоли и кюфтета и нищо друго.  Mr. Green Joy
Чат-пат и по някоя салата, с месо естествено.  Grinning

Молим, бъдещата ми кума да се включи и да каже кой и накриви шапката, че ми е дошъл прилив на енергия, ще дойда да го набия.  Joy

Добре дошли на новите попълнения   bouquet

# 531
Джей  Heart Eyes
Туй УфицЯлнУ ли вече  Blush

Уф... т'ва мойто ако още някой друг ден се помота из нас ще изперколясам тотално.. Не че зависи от него.. Ама много мразя такива независимости  Crossing Arms
На всичко отгоре в нас е бомба паднала от наредени-недоредени багажерииииии........
Много ли мрънкам  smile3506

Насти.. много ти мерси за хаповете Mr. Green

# 532
Джей  Heart Eyes
Туй УфицЯлнУ ли вече  Blush

Овча му работа.  Mr. Green Joy
Нали миналия път за т'ва говорихме.  Joy
Съвсем офицално, душичка. Време е вече и рокля да си купиш.  Joy

# 533
  • София
Какви са тия успокоителни.Я един добър здрав секс и малко винце или друг алкохол.
Вени-стискам палци това да е последното покачване на тази пуста температура.
Elica676 - снимката с маймуна много ми хареса.
Днес имам чувството ,че мога да се изпокарам с всички,толкова ми е нервно и криво.Абсолютно всичко ме дразни #Cussing out

# 534
Джей, абе из къщи ме ядосаха...) Имах планове за сутринта, станах в 8ч (обикновено ставам в 9ч и това ми е рано) изкъпах се, почти облякох....и накрая, ами няма да можеш да излезеш, защото отивам на работа...(това мъжо), пък свеки решила да ходи и тя нейде си....та така...)

duhi_puhi, я тогава го засилвай да си дооправя багажа и да си вдига чукалата...) то сега ще е времето, после ще е нещо друго...) да не тръгнат напролет чак? ама тогава пък дъждове валят...))))  Laughing

# 535
Добро утро и от мен newsm47 Hug вече съм на работното си място и си пия кафето kaffeetrmker_2 15  Wink.
Ели, хубаво ми стана на душата, че все още има някой някъде да мисли за мен Hug. За сега няма как да ме видиш, никъде не излизам (нямам настроение). Много лошо ни е ударила кризата, работата ни изобщо не върви, а и тази зима нямаше край ooooh!. Надявам се, че пролетта ще ни тръгнат нещата и ще мога отново да се почувствам човек Tired. Толкова много неща трябва да свърша, а ръцете ми са вързани и това най-много ме вбесява smile3515.
Насти, мерси за хапченцата имам нужда newsm62.
Вени, как е малката принцеса Hug?
Джей, кога е сватбата, роклята готова ли е вече, може ли да я видим Mr. Green?
Елиш, то и аз вече ме е страх да се похваля, че съм добре и за това спрях да общувам с много мой приятелки, а и да си призная чувствам се по-добре.
Духи, не се ядосвай ще остарееш бързо Wink.
Мишленце, добре дошла в клуба Wink

# 536
Мирамке, и ти затва нещо се нервиш ?
Какво ти пречи да излезеш, взимай и детето и марш да ви няма. Ама си и ти ...

Медузке, юни е сватбата  Grinning
Роклята може да я видиш тук  Hug

Аз днес съм великото спокойствие, нищо не е в състояние да ме изнерви, или поне така си мисля.  Laughing

# 537
Момичета вие за хапчетата сериозно ли????
Я да се стегнете!!!!
Ще ви бия!!!! Naughty

# 538
ДОБРО УТРО и от мен, СЛАДУРЧЕТА Hug

НАСТИ, благодаря, че вчера ми отговори   bouquet Страшни лекарства даваш - много се посмях  Joy Joy Joy

ВЕНИ, сигурна съм, че всичко ще се оправи съвсем скоро, но все пак да кажа - мисля за теб и внучетата ти постоянно, горещо ви прегръщам и ви изпращам много положителна енергия  newsm51

ДЖЕЙ, страхотна рокля - приказна булка ще си, няма съмнение   love001

МИРАМКЕ, гледам на лентичката ти, че вече имаш свален килограм - блазя ти smile3525 Аз още нищо не съм предприела по въпроса за моите килограми - отглеждам си ги  Embarassed докога ли ...

ЕЛИЧКЕ, КЛОИ, чудни закуски ипрелестни пейзажи - кога ли ще дойде топличкото ... Sad Но май е по-добре да не се затопля засега, че с моите паласки какво ще обличам, как ще се показвам навън ... Embarassed Дано и аз като Мирамка се вземе в ръце, ама кога ли ... ooooh!

МЕДУЗКЕ, при мен магазинчето също не върви - дано е от това, че януари и февруари по правило са критични  ooooh! Опитвам се да пропускам покрай ушите си информацията за кризата и очакваната нарастваща безработица, респективно - намаляващи купувачи, ама страхът така е стегнал сърцето ми, че не знам как ще преживея ...

ДУХИ, МИШЛЕТО, явно днес не е много добър ден за овните - и на мен ми е едно нервно, неспокойно, потиснато ... ужас  Sad

ЕЛИШ, чудесно е, че си започнала работа - ще преодолееш, нещата, които те дразнят с времето  bouquet По-важно е, че в края на месеца ще си имаш сигурни парички  Blush

ТРЕПЕТЧЕ, яд ме е, че вчера ни се отложи срещичката, но ще чакам с нетърпение подходяща температура за излизане с малкото и веднага ти се обаждам   bouquet

НА ВСИЧКИ СЛАДУРКИ - ХУБАВ ДЕН И ПРЕГРЪДКИ   love001

# 539
Джей, имам работа да върша, а с малката нищо няма да стане. )))
тя по снега много не иска да върви и ще трябва да я нося....при снега на вън, ще сме паднали след 5мин. ))))
А роклята ти е просто приказна.....и аз какви си ги харесвах едно време....ама бременна в 4ти месец...нямах голям избор. )))

Десинка, то се вижда колко много имам да свалям....в началото бяха 3-4кг....и докато се усетя...ето ги колко станаха. ))))

Общи условия

Активация на акаунт