FarmVille 13-та тема

• 36 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, съжалявам за въпроса, но патиците само от изгубените животни ли могат да се вземат?

патици само от подарък...помоли съседите да ти пратят. Wink
Благодаря ти Hug

# 226
  • Стара Загора
Видяхте ли, че черния трактор отброява дни. Дали след това ще може да се ползва?  newsm78

# 227
  • Варна
Видяхте ли, че черния трактор отброява дни. Дали след това ще може да се ползва?  newsm78
Вероятно ще може да се ползва, но няма да може да се купи.

# 228
Не ме пуска у фейсааааааа Close Close Close Close

# 229

Е са няма заспиване...  Mr. Green

# 230

И мен така... бял екран ми показва...  Но другия вариант да се играе си остава - през сайта на Zynga Simple Smile

# 231
  • not found
То това ще е спасението и като направят ФБ да се плаща  Peace

# 232
Стискай палци, щото в противен случай сега ще бъде момента да оспамя целия форум  Crossing Arms Joy

И мен така... бял екран ми показва...  Но другия вариант да се играе си остава - през сайта на Zynga Simple Smile
Прекопах от там, ама като имам още една ферма? Close...сега и от там не ме пуска Crossing Arms

# 233
Стискай палци, щото в противен случай сега ще бъде момента да оспамя целия форум  Crossing Arms Joy

А дано не те пусне, а дано не те пусне...  Praynig

# 234
То това ще е спасението и като направят ФБ да се плаща  Peace
Е, като стане това няма да ви пускам колекцийки Crossing Arms Да! Crossing Arms

Видяхте ли, че черния трактор отброява дни. Дали след това ще може да се ползва?  newsm78
Вероятно ще може да се ползва, но няма да може да се купи.
Да, това са дните, докогато трактора ще е на промоция  Simple Smile

# 235

А дано не те пусне, а дано не те пусне...  Praynig
Имаш късмет, че си нахраних рибите, щото и те щяха да ти тежат на съвестта сега... Whistling
(и престани да спамиш, има ЛъСъта за тая работа) Whistling Joy

п.п...извинявам се на фермерите от името на НМНП Heart Eyes
моля да му бъдат опростени изблиците на добри чуства към драгата му съфорумка в мое лице Crossing Arms Joy

# 236
  • Кюстендил
Аз да питам по колко човека и за колко време могат да си чопнат по нещо от колекциите на някой, който ги е разменил?

# 237
  • София
Да попитам и аз нещо  Rolling Eyes !
Кравите, от които се предполага, че трябва да получа звънеца към колекциите, могат ли да са в краварника или трябва да са отвън, за да се падне тоя чан?

# 238
  • София
Не ме влечеше усилено както някои, но ми се падна балона.... Едвам го сместих!

А защо се продава за 0 пари?

# 239
Аз да питам по колко човека и за колко време могат да си чопнат по нещо от колекциите на някой, който ги е разменил?
Май по 5 пъти може да се взима. Аз одеве грабнах едно на 10 минути  Crazy Joy

Да попитам и аз нещо  Rolling Eyes !
Кравите, от които се предполага, че трябва да получа звънеца към колекциите, могат ли да са в краварника или трябва да са отвън, за да се падне тоя чан?
Май отвънка.
Ама на мене ни вънка, ни вътре ми дава нещо. Само телета излизат  Close Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт