FarmVille 13-та тема

• 36 503
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • На черешатааа
Фермерки Laughing , днес забелязах, че май пак има някаква врътка с яйцата. Мой съсед, която преди пускаше по  доста на ден, като  ни  отрязаха и тя не пускаше. Днес е пуснала вече 4-5 яйца, в кратък срок от време  Rolling Eyes . И да питам, как мога да разбера съседите ми дали си заключват  публикациите, за да мога да ги игнорна от стената. Смятам, че това е игра и е за всички,след като сме съседи. Поне на мен ми е кеф да пускам неща, за съседите ми  Wink

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:57 от gold laydi

# 601
  • София
Някой знае ли как да сменя имейла, който дадох, за да ми изпращат извстия? Имаше две опции - моя имейл и anonymous xxxx@proxy.facebook.com или нещо от сорта. Избрах второто и ми даде къщичката с птичките, но оттук нататъК? newsm78

Боря се по въпроса, имам идея как трябва да стане.
Но фейсбук , чак днес ми прие нов мейл.
Който направих специално за игрите.
т.е. чак днес след не знам кое потвърждение отмоя страна, че това е пощата койято искам да се добави в профилът ми.
На истина го прие.
Вече пуснах спам на една игра, но на нея до сега не бях давала потвърждение.
Като успея, ще разкажа натам.

# 602
  • София
И да питам, как мога да разбера съседите ми дали си заключват  публикациите, за да мога да ги игнорна от стената. Смятам, че това е игра и е за всички,след като сме съседи. Поне на мен ми е кеф да пускам неща, за съседите ми  Wink

С наблюдение, мисля, че друг начин няма.
Аз мисля въпросните да ги затъркам... не само от стената. Едва ли ще им липсвам...

# 603
  • На черешатааа
То и аз от стената ще ги поизтрия, но и преди на 2-3 сек. нищо не съм хващала, та сега голямо дебнене ще пада, да ги изловя  Joy и изпея прощален марш.

# 604
много ви моля да ми станете саседи Praynig благодаря

# 605
  • София
Желе мисля, че успях или поне всичко сочи натам.

1. Направих нова поща в мояслучай games.xxxxx@xxx.com
2. Отидох в настройки на профила.
Профил->Информация->Информация за връзка->Редактиране->Добавяне на ел. поща->Потвърждение

Ето тук срещнах голям проблем.Отивам в новосъздадената поща потвържвама от получения мейл.
Дава съобщение прието. Но новата поща не е приета. Чак днес след поредно потвърждение я прие.

3.Редактираш приложенията.
Приложения->Редактирайте приложенията->Настройки на приложенията - Скоро използвани

Търсиш FarmVille->Настройки ->Допълнителни права
Махаш чавката от Приема ъпдейти на моя email адрес, посочен във Facebook

4.Зареждаш фермата. От писмото долу отбелязано в синьо или от таб Love FarmVille?
ти излиза познатия прозорец, в който избра онази безсмислена поща.
Тук вече даваш коректния мейл.

Дано съм била изчерпателна.

# 606
Какво означава "заключват публикациите"?

Аз мисля да разкарам всички, които ми станаха съседи само даради фермата и сега не играят.

# 607
Искам да попитам след 70-то ниво мога ли да се отдам на мързел и живот... стига с това копане...  Crazy

# 608
  • София
Искам да попитам след 70-то ниво мога ли да се отдам на мързел и живот... стига с това копане...  Crazy

може,

# 609

може,

Hug  bouquet

# 610
  • Кюстендил
Пък аз се чудя само аз ли съм такъв карък? Толкова дървета имам, веднъж не ми излезе ни гъсеница, ни оназ дървената бубублечка, или пък пеперудка да ми хвръкне, или кълбо от овцете да си взема, или като торя съседи да взема прословутите ножици, или пък звънец от кравите ми, или......абе нищо бееееее! Ако успея да чопна нещо от стената или като награда от нечия колекция, това е! Само аз ли съм така?

# 611
mmm_, благодаря за помощта!

Трепет..., аз също съм така

Относно въртенето на кокошките как точно става?

# 612
mmm_, благодаря за помощта!

Трепет..., аз също съм така

Относно въртенето на кокошките как точно става?

Дали яйцата са били от съответната ферма или от други ферми при храненето?

# 613
Пък аз се чудя само аз ли съм такъв карък? Толкова дървета имам, веднъж не ми излезе ни гъсеница, ни оназ дървената бубублечка, или пък пеперудка да ми хвръкне, или кълбо от овцете да си взема, или като торя съседи да взема прословутите ножици, или пък звънец от кравите ми, или......абе нищо бееееее! Ако успея да чопна нещо от стената или като награда от нечия колекция, това е! Само аз ли съм така?

И аз съм по същият начин.Каквото съм взела от стената-това е.Да не говорим,че вече съм събрала от всички колекции по 10 от всички неща с изключение само на едно за всяка колекция и съм такъв карък,че никога не ми се пада това което ми трябва.Така от както се появиха тези колекции съм публикувала само 3 с голям зор.

# 614
Как се увеличават зелените  парички.Нещо пециално може ли да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт