FarmVille 13-та тема

• 36 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Попринцип до утре, но уж щели да увеличат времето

Благодаря  Hug

# 556
Вижте какво намерих за Super Berries  Rolling Eyes
Level 1 Mastery: 1200 (25 XP, 500)
Level 2 Mastery: 3600 (75 XP, 1,500)
Level 3 Mastery: 12600 (250 XP, 5,000)
Как е възможно това  Rolling Eyes

# 557
Кажете какво направихте с кокошките си.Има 3 кокошарника пълни и 300 златни кокошки отвън.Чудя се какво да правя като не дават вече така яйца, да ти продавам ли или ще почнат пак да снасят. Thinking

# 558
пази ги и ги продай като пуснат медала за продажбите. Wink

# 559
Това с рефрешването на прозореца работи  Peace като забие - ще знам вече, че се ядосвах че не мога да публикувам понякога. Благодаря!

Но се опитах да пробвам да задам определени хора - не става - вторият прозорец, който се отваря не се вижда целия и няма как да довършиш операцията. Направих го за приятели и ми се публикува на моята стена с катинарче.

# 560
Но се опитах да пробвам да задам определени хора - не става - вторият прозорец, който се отваря не се вижда целия и няма как да довършиш операцията. Направих го за приятели и ми се публикува на моята стена с катинарче.

За да се премести интервала в следващото прозорче или за да се стигне до последния бутон се натиска клавиша Tab (над CapsLock)!

# 561
Абе незнам дали работи това за определени хора  Thinking
Аз днес например,докато чаках да си хвана нещо от стената ,вземах между другото и дребни бонуси (50 coins)и имаше доста празни и от тях.Мисля че това е поредния бъг на играта както са писали по горе и други ''фермери" Mr. Green

# 562
  • Варна
Сори за офф-а, ама само на мен ли на 37-ма страница от тази тема ми се появява снимка, а не самата страница  newsm78

# 563

За да се премести интервала в следващото прозорче или за да се стигне до последния бутон се натиска клавиша Tab (над CapsLock)!

Hug

# 564
# 565
Сори за офф-а, ама само на мен ли на 37-ма страница от тази тема ми се появява снимка, а не самата страница  newsm78

При мен си е ок...

# 566
Някои може ли да ми каже защо на началната страница ми излизат всички публикации само на фермата не.Какво сам направила.

# 567
Aз мога да ти кажа какво НЕ си направила - не си прочела първия пост! Има обяснение!  Peace

# 568
Aз мога да ти кажа какво НЕ си направила - не си прочела първия пост! Има обяснение!  Peace

Joy Joy Joy

# 569
Zdraveite! Moje li nqkoi,da mi obesni,kak moga da pravq klonirane pri zasajdane na dadeno rastenie??? Vidqh v edna ferma,kak se zastapvat kvadrat4etata edno varhu drugi i taka ti pozvolqva da zasajda6 5 pati pove4e ot normalnoto! Kak da go postigna???

Общи условия

Активация на акаунт