АВГУСТинчетата вече с глас се смеят и да се обръщат някои умеят - тема № 9

• 19 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 375

Joy Joy Joy Дааа не, 4е съм по-голяма много...ама винаги съм си мислела ,4е си към 30 годишна...по-на4ина ти на мислене, и т.н.  Hug
Е,да повечето така си мислят,ама трябва и изненадки да има от време на време. bowuu Hug
Биа големи сте сладури,а на Митко ще му се пръснат бузките, нашата Анди уж й бяхме намерили мъж /Гогито на Гери/, ама сред толкова убавци взех да се обърквам...

Дани,Захирка,не Митко,ще му купуваш риза май. Joy Heart Eyes

Да на мен също са ми казвали,че за кръв бебето не трябва да е яло,което на практика няма как да се случи,но поне да са минали около 2-3 часа.Абсурд-не абсурд,тва е положението.С Мери така съм правила,храня я рано сутрин и чакам да минат няколко часа и отивам да я боцнат,след което веднага я нахранвам.

# 376
много се кефяяя   newsm44 че така стана с тоя ми ти лексикон...не вярвах направооооооо

мале ква си мацка с униформааааааааааааа страшно

наална учителка ли беше Joy чакай че го изгубих ама голям смях се смях  hahaha

ние вече ядем пюре от круши следобед а на обяд оризова каша и сме супер с акитата

# 377
4.ПРОФЕСИЯТА- ей ся се почва интересното  Joy от всичко по малко - математика с немски, 2 педагогики бг и английски и наална и предучилищна (незавършени) сега съм на тема бюти, демек всико свързано с красотата - маникюриска, козметичка, гримйор и каквото се сетите там още

ето го  Joy не се сърдииииии

# 378
Сега успях да ви огледам вече. Всички сте ми красавици. А пък тези 23-24 годишните недейте така бе моми - аз чукнах 29 и още съм далеч от мисълта за 30, макар да съм ги почнала вече.
А за Биа няма какво да говорим - с две деца си е супер. Жалко, че моите ще ги питат като попораснат това баба ти ли е?
Ама какво да се прави късно си срещнах мъжа.

# 379
  • Ах, морето
Благодаря за отговора, Яна.

# 380
Не мога да ви изчета.... smile3518...разгледах ви по снимки  и установих, че всичките сте половин порция..Аз каквато съм по-добре да не се показвам...
  bouquet

# 381
Ивуша, ама айде молА те да не се обиждаме... в мене няма никакви половинки  Mr. Green Така че се показвай смело! Simple Smile

Сосми, радвай се, че си срещнала мъжа... хората винаги ще намерят какво да говорят и най-тъпия въпрос да зададат!  Hug

# 382
Eй, я се спрете, не мога да ви изчета, а още е обед.
Хари, наистина си много готина в униформа. Аз ще летя на 26 март през София, ако си на работа може и да те мерна някъде  Mr. Green
Биа, супер си мацка, верно сте като братчета и сестричета.
Айде Гануша, дай снимка нейкед да те видим  Mr. Green
Това идеята със снимките е много готина, да се запознаем (да свържа аз лицата с писането). Човек по някога наистина си изгражда съвсем различна представа само от писанията на хората  Mr. Green
Янче, не бой се - НИЕ чУЖДОТО ВЛИЯНИЕ (НАБЛЮДЕНИЕ) ГО ИЗГОНИХМЕ  Joy Joy Joy Айде честити за съня, аз съм пак недоспала, вече направо очите ми са като зъркели. Тази нощ хлапето се буди 6 пъти, направо  #Crazy #Crazy #Crazy
Италиана, и на мен ми е в това надеждата, да започна захранването и да имаааааа сън - за теб и за мен.
Айде сега - идеята на Захира, снимки от бала и от сватбата  Mr. Green кой ще се престрааааааши първи  Twisted Evil
Айде аз ще пусна втора  Mr. Green
Ра_Ив, ама вие мноооого романтична сватба сте си направили  hahaha
Какво още щях да пишааа. А, да, много ви завиждам за 8 март  #2gunfire и на мен ми се идваааа
Айде пускам, че сега ще ми покаже 25 нови мнения  Mr. Green
Хаааа, само 5

Сега успях да ви огледам вече. Всички сте ми красавици. А пък тези 23-24 годишните недейте така бе моми - аз чукнах 29 и още съм далеч от мисълта за 30, макар да съм ги почнала вече.
А за Биа няма какво да говорим - с две деца си е супер. Жалко, че моите ще ги питат като попораснат това баба ти ли е?
Ама какво да се прави късно си срещнах мъжа.

Ееее, ама как така, моля те, млада си още, няма да се обиждаме я  Joy Joy то и аз сега ще стана на 28 (ама ако ме питаш - все на 25 си седя  hahaha)

# 383
Трейси, аз съм първа! НЕ съм имала сватба.. сега си ти  Joy
Бал не е като да съм нямала.. ама няма да съм първа Wink

# 384
От мен да мине, аз ще съм първа  Mr. Green
Това е хем от сватбата, хем ТОЧНО преди да забременея, демек моето 'преди'  Laughing

# 385
  • Варна
Хари, много си готина на снимката      bouquet, щом толкова ти липсва да си стюардеса ти пожелавам пак да станеш Hug

Трейси, аз я изтрих вече, че не беше с позволените размери, кой видял, видял Whistling , пък и ти ме имаш във Фейсбук можеш по цял ден да си ме гледаш Whistling Heart Eyes Hug

За вземане на кръв и  на мен са ми казвали, че ако не е на гладно трябва да е непосредствено преди следващото ядене, т.е. да се е обработила храната, но аз мога и на гладно да я заведа, тя ми яде за първи път към 8.30-9, така че като я събудя малко по-рано няма да има проблем, плюс това като я кача в кола и забравя всичко останало

Моят бал беше преди 12 години ooooh!, тогава бяхме още със старите фотоапарати с ленти и няма как да се покажа Grinning

Янче, много си хубава    bouquet Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 15:01 от Гануша

# 386
Айде аз съм втора както обещах  Heart Eyes
Ама Янче, къде е след -то  Mr. Green.
Мнооооого си готина, страшна мацка, и мъжа ти е голям сладур  Heart Eyes
Айде от мен една от бала, изровена от старите архиви (че то си беше преди 10 години)

И няколко от сватбата, и моята като на Яна непосредствено преди забременяването

Еее, Гануша, пропуснала съм, изпрати ми я на лични  Heart Eyes
Аз докато постна и ти си ме преварила, много си хубава  Hug

# 387
Ян4е.. много си сладка... Hug
Редактирам се...
Ганушке и ти гот... а много ли е било клин4 на вашата сватба
Трейси Много сладурско излъ4ване имаш.... Много ми харесваш Hug

# 388
Трейси, моето 'след' го сложих вчера, ама кой не ме е чел а, и не гледа, а??????  #2gunfire

И ти, и Ганушка сте страхотни!   bouquet

Ние излизаме за малко, че Анди се фидиоти.

# 389
  • София
Ех голямо писане ааа!

Да се бутна в лексикона сега:
1. ИМЕ - Силвия
2. КАК СТЕ ИЗВЕСТНИ ВЪВ ФОРУМА - silvi.d
3. НА КОЛКО СЕ ОМЪЖИХТЕ - на 28 год.
4. КОЛКО ДЕЦА ИМАТЕ И КАК СЕ КАЗВАТ - един брой Бобче. По документи е Борислав
5. ПРОФЕСИЯТА - специалист икономист-проектант (машинна обработка на информацията), бакалавър по стопанско управление и после малко управленски информационни системи. Бе компютрите ме привличат...май трябваше да стана програмистка... Иначе работех над анализи за влияние на хората в медиите.
6. ЛЮБИМО ЗАНИМАНИЕ - разходки, танци, книги и пътешествия
7. ЛЮБИМ ФИЛМ - Открадната красота, но принципно има доста филми дето харесвам. Обичам фантастиките: Стар Трек, Старгейт...
8. КАКВА МУЗИКА СЛУШАТЕ - на настроение съм, но обожавам испанските и латино ритмите
9. ДЕВИЗА ВИ-е чак девиз. Все съм с рогата напред. А някой ми е казъл, че нещо не може да стане, а съм го направила!
10. ЗОДИЯТА ВИ - Козирог
11. РОДНИЯТ ВИ ГРАД - София
12. ЗА КАКВО МЕЧТАЕТЕ - обожавам да пътувам, мечтая си за къщичка и малко по-спокоен живот, харесвам и бойните изкуства, танците...
13. КОЕ ВИ ДРАЗНИ В ПАРТНЬОРА ВИ - понякога е ужасно добър към всички до степен, че не мисли за него кое е най-добре
14. ИМАТЕ ЛИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ - ами не - малко място не достига и за любимец
15. НА КОГО КРЪСТИХТЕ ДЕТЕТО СИ - има първата буква на едната си баба, но ние просто му викахме бобче и после му търсихме име дето да е с такова умалително...
16. КАК ЩЕШЕ ДА СЕ КАЗВА АКО Е ОТ ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ ПОЛ - Боряна (пак от Бобче)
17. БИХТЕ ЛИ УЧАСТВАЛИ В РЕАЛИТИ - май по-скоро не.

Янче страхотни снимки  Hug

Ох мацки супер сте всичките. Хайде давайте още!

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 15:13 от silvi.d

Общи условия

Активация на акаунт