АВГУСТинчетата вече с глас се смеят и да се обръщат някои умеят - тема № 9

• 19 266
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
lidiya с тея ми ти снимки взе да ме навиваш направо е страхотен в бънджито!! Браво на вас
а Александра може ли един въпрос - мъжа ти как се казва? Не се смей ама адски много ми напомня на един приятел (не гадже ей) когото не съм виждала от 3 години ама е от Казанлък де а гледам вие сте в Кърджали та надали ама все пак да попирам   bouquet

# 661
Здравейте момичета.
Честита месечинка на Ники на Сосми, да слушка много, да папка добре и да  радва мама и тати Simple Smile

За бънджитата на нашето пише, че е от 4 месеца. Аз отначало се притеснявах да слагам Марти и първите два пъти беше доста плах, ама сега като тръгна да го слагам и става голямо забавление. Научил се е да се отблъсква и да се приближава до нещата които иска, подксача доста и се радвам че го купихме. Доста се забавлява и това ме радва Simple Smile) взехме го за 60 лв. най евтоното което имаше, имаше и такова на чиполино, но 150 лв за нещо такова не ми се дават, а и малко нестабилно ми се струва. Ама всеки си знае. За проходилката ние имаме ама и аз се чудя дали да го слагам в нея. Дори и да реша да я ползваме ще е доста по натам. И ние сме като в дядовата ръкавичка и само това ни липсва. Някой ползва ли вече кошарка за игра. Гледах една мама беше писала, че е сложила, ама само тя ли е?
Ох имаше още нещо..
Лидия малката е много сладка.
Незнам коя мама беше пуснала снимки на бебе Мартин Андонов .... отворила съм пикасата от няколко дни и все не мога да смогна да ги разгледам и днес като го видях, ама той сладур голям. Все едно е кукла, а не истинско бебе Simple Smile) И снимките са много хубави .. пу пу

Моя бебко тази нощ ще си спи във своето легло да видим как ще бъде, че досега все при нас спи Simple Smile

Хайде лека нощ и поспаливи бебчета Simple Smile)

Редактирам се Simple Smile) сетих се какво беше
Магаре дано да си добре вече и повече да не боледуваш така, браво на помощниците  Hug

# 662
Глупи - благодарим за комплиментите, ама сме МЪЖЕ  hahaha  Joy hahaha за да не се бъркаш следващия път и да нестават грешки може да пусна клипче как си дърпа бубата в коритото докато го къпя  Mr. Green

# 663
  • Бургас
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug
Лидия, поправих се със снимката, даже пуснах повече - бонус, че изчезна първата Wink

Ама много сладък Максито и са му много хубави бънджи гащурите , със здраве да си подскачка в тях  newsm10

Гледайте само колко съм сериозна ....днес като ви почнах към 14.30 та до преди малко съм изчела всичко до последната страница  #Crazy направо ми се омагьоса погледа  #Crazy

Няма да правя поименни обръщения и конкретни писания към някой, че ще стане цял ферман ако започна  Mr. Green

Всички сте много хубави млади, усмихнати и позитивни хора. Много хубави булки и абитюриентки видях и много хубави бебоци Simple Smile

Аз мога да похваля Десинка, че много , много слуша докато бях болна. Вечер си спеше , сутрин до към 8 спи а до 9-9.30 играе в кошарата. Захранването върви, добре, че я бях захранила от по-рано защото ако бяхме само на мляко не виждам как щеше да издържи милата. Вечер към 20 часа тати и даваше каша , за да може да и е сито коремчето и да не ме буди много през ноща. А най-много ме радва, че не ми спря кърмата а си чувствах тоооолкова празни гърдите. Гледах да я кърмя често през деня по малко /то всъщност толкова и можех/ , за да се стимулират все пак жлезите а и , за да приеме Деси антитела и да не се разболее. Дано да съм я спасила от разболяване - пу, пу....започнах да и давам и Имунокинд.

За акането при нас безотказно все още действа прясно изцеденият сок от половин жълта, голяма , сочна ябълка Simple Smile става около 50мл. Не виждам нищо вредно в това. А и бебка не се оплаква /по-скоро стомахът и/ Simple Smile
Увеличи се и количеството на зеленчуковото пюре на обяд - вече яде по цяло пюре на Гербер - 130 мл. а понякога даже и за десерт малко плодово или докърмване.

Някой назад беше питал за кашата с елда - аз купих вчера такава на Хумана в комбибация с круша....мисля, че ще върши идеална работа въпреки, че идва по-скъпа с лев-два....

Относно помоща от мъжете - абе той и моят го болеше кръста като се навежда над коритото и само помагаше в къпането а не той да я къпе,  ама като видя зор да видите как си намери начин, че и сам отгоре на всичко я къпеше  hahaha  като изключим последните 5 дни/когато изцяло бяха негови грижите/ си ми помага той като цяло. Даже има вечери когато аз излизам по женски а той се оправя и с двете деца докато се върна и гък не е казал.....друга вечер пък той излиза по мъжки и така.....децата са колкото мои толкова и негови  Laughing
Аз отдавна си меля една поговорка и съм сигурна, че съм права : "Мъж , дете и прасе - както ги свикнеш !!!"

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 01:03 от magare

# 664
честита половин годинка на  Кристиян  мама Nevnev
честита половин годинка на Мартин  на мама Elyah
честита половин годинка на Емил на мама stella77
честита половин годинка на Кристиян  на мама NikiKris
честита половин годинка на Габриела на мама The Sunrise

да са ви живи и здрави и много щастливи и послушни

# 665
Ох, таман се радвах вчера, че ви иzчетох криво ляво и хайде днес пак сте се раzвихрили  Simple Smile.

Аz да се похваля и да ви благодаря момичета zадето ме посъветвахте да мсеня шишетата, нали Соня не искаше да яде с Авентските и по ваш съвет купих Нук и в четвъртък муцката ми се иzяла всичкото мляко дето бях иzцедила. Сега ме е малко яд, че я zахраних преди да бях пробвала с Нукските шишета дали ще яде. Тя досега само малко ориzова каша и няколко лъжички морков е иzяла, ама все пак, искаше ми се да чакам до 6тия месец с храните. Сега се чудя да спирам ли, да продължавам ли  newsm78. Аz нали почнах от zор да яде нещо беz шише докато съм на работа.

Трейси, браво на мъжа ти, че е раzбрал беz скандал какво да прави  Simple Smile. Аz хич не съм на мнение, че гледането на бебе е по лесно от ходене на работа, така че да не ми се правят мъжете, че виждаш ли аz ходя на работа и трябва да се наспивам, ами аz кога, в гроба, кат се гътна от умора, ай сиктир...аz па и аz кво се нервирах... Laughing. Оф, така, сега от въzмущение zабравих какво исках друго да пиша  Simple Smile. Ами като се сетя ще си го допиша после, сега ето и аz там тва лексикон ли му викате:

1. ИМЕ - Елица
2. КАК СТЕ ИЗВЕСТНИ ВЪВ ФОРУМА - poly_zoe
3. НА КОЛКО СЕ ОМЪЖИХТЕ - 24                                                                                          
4. КОЛКО ДЕЦА ИМАТЕ И КАК СЕ КАЗВАТ -  2 - Емил и Соня
5. ПРОФЕСИЯТА - програмист
6. ЛЮБИМО ЗАНИМАНИЕ - да се раzхождам
7. ЛЮБИМ ФИЛМ - Кървав диамант, Като рицарите, Осем герои, Смело сърце, Патриотът, Последния самурай...                                                                                              
8. КАКВА МУЗИКА СЛУШАТЕ - всичко, което ми хареса  
9. ДЕВИЗЪТ ВИ -  нямам            
10. ЗОДИЯТА ВИ - водолей  
10. ЗА КАКВО МЕЧТАЕТЕ - да живея вечно, а по реално да сме живи и zдрави  
12. РОДНИЯТ ВИ ГРАД - София
13. КОЕ ВИ ДРАЗНИ В ПАРТНЬОРА ВИ - де да zнам, чак да ме драzни, май няма, ама като съм му ядосана, май най често става zащото е много раzсеян и е zабравил нещо  
14. ИМАТЕ ЛИ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ - да, мъжа ми  Laughing Laughing Laughing
15. НА КОГО КРЪСТИХТЕ ДЕТЕТО СИ - на никого, Емил zаради Емил от Льонеберия zащото много обичам книжката, Соня на никого.
16. КАК ЩЕШЕ ДА СЕ КАЗВА АКО Е ОТ ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ ПОЛ - Соня щеше да е Антон, Емил не zнам, не помня.
17. БИХТЕ ЛИ УЧАСТВАЛИ В РЕАЛИТИ - мисля, че не
18.СНИМКА:

Това съм аz

Аz с Емо преди 6 години

Аz и Соня преди 1 месец

Стигат ли ви  Simple Smile.

А, честито на всички с месечинки

# 666
  • Sofia
Честити месечинки на всички пораснали бебчета!   bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави и мнооооооооооого послушни!!!  Hug Hug Hug

# 667
Честито на днешните месечинки!

Да са живи и здрави и всички около тях!

Да слушат и да акат!
  bouquet

# 668
Честито на днешните месечинки!

Да са живи и здрави и всички около тях!

Да слушат и да акат!
  bouquet

И от мен честито!  bouquet

Глупи ние ползваме кошарка за игра - т.е  в нея може и да се спи, но за тази цел си имаме от дървените креватчета - кошарката е само за път и за игра в хола. Ами лежи си просто там, взима си някоя играчка, която й е наблизо около нея, ирае си с тези, които съм провиснала над нея - забавлява се. Така съм сигурна, че няма да тупне от дивана, когато я оставям за малко. Али още не може нито да се обръща сама, нито да сяда.  Иначе повече от 30-тина минути не би стояла сама в нея, то даже и толкова е много - аз все пак от време на време й се показвам й кажа по нещо! Simple Smile

# 669
  • Кърджали
Сутринта се събудих в 5 часас, и от тогава не съм спала. Ей ся съм придремала 15 минути, и това е. Какво ми става тия дни, почнах да се събуждам хипер рано. И тоя път Кати не  е виновна, тя спа до 8 въпреки тропането на баща и, коъто реши преди а тръгне на работа да ни запали камината.
alegoria , по въпроса ти. Мъжа ми се казва Красимир, шофьор е,и често е пътувал там  някъде край Казанлък. То ако не се беше родила Кати и щях да си пообиколя България, ама на... Ще чакаме да порастне и я пускам да ходи с баща си, а аз да си почивам Mr. Green

# 670
Здравейте  Hug

След сумати ОЩе четене за захранването сега гледам препоръчват (ХЕдра и една моя книжка) зеления фасул като една от първите храни за захранване. Та вчера звех замразен, сварих гои бам въф формичките за лед и пликчета  Mr. Green Та след като въведа кашата в продължение на 4-5 дни ще въведа зеления фасул, после спанака.  Flutter

Лидия: много е сладук Макси, наистина!  Flutter Heart Eyes

Магаре: лелееее, мила ама какво ти се е случило самоооо  ooooh! Много кофти, но изключително се радвам, че сега си добре, че бебка е добре и пак си имаш силици да си се гирижиш за неш. Аз точно като бях в Казанлък (като се видяхме) бях много зле първия ден и точно като при вас 2 дни свеки и мъжо само ми носеха Анди да я кърмя...  Hug

Долс: лелеее, проходилка?? Ама не е ли много рано за такова нещо бре слънце?  ooooh! Та те тепърва трябва да се научат да сядат стабилно, а ти вече към ходене (та макар и с проходилка)  Crazy

С тези бънджита и проходилки МНОГО внимавайте Sad Знам, че така е по-лесно на мама бебо да се занимава, но наистина МНОГО внимавайте. Аз нали страдам от гръб и кръст цял живот и съм страшно предубедена към тези неестествени неща. Ортопедът категорично ни забрани каквито и да е изкуствени методи за ходене, седене и т.н... Отказах се даже и от бънджито Sad

Честити месечинки на всички бебоци днес!   bouquet Hug  bouquet

# 671
Честити месечинки на всички бебоци, да растат здрави и големи Simple Smile)
Хариелка, Софи слуша ли те повече вече като е на половин годинка Simple Smile)))

# 672
честити половин годинки и месечинки на всички

александра явно съм се заблудила, няма как да е той ама много си приличат!

а да питам Яна как ще даваш спанака...решила съм да взема ама в пюретата е със сметана  newsm78

# 673
Добро Ютро....

на мама stella77
  на мама Elyah
  мама Nevnev

Да са ви живи и здрави и много да ви радват !!!

# 674
  • Sofia
Честити месечинки на всички бебоци, да растат здрави и големи Simple Smile)
Хариелка, Софи слуша ли те повече вече като е на половин годинка Simple Smile)))

Ами даа, тя пак е на мама послушното момиче, като изключим седмицата, в която не искаше да спи през нощта. Сега пак всико си е наред и беба слушка, та ушите й пукат... пу...пу...  Laughing Laughing Laughing

Вчера захраних София с оризова каша с аромат на ванилия на Тьопфер. Пише, че е БИО и че е без ГМО! Тя много я хареса, направо така й се изкефи, че само прималяскваше и като свърши искаше още (аз й дадох малко като за първи път). После продължихме с пюре от круша, ама нещо май кашичката повече й хареса.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт