Февруари идва вече, с него - мъничко човече (41)

• 18 346
  • 747
  •   2
Отговори
# 90
Честита дъщеричка на Дороти!!! Да расте голяма красавица, голяма умница, да е винаги с късмет и да радва родителите си  Hug

Днес беше санитарен ден. Полегнахме уж филм да гледаме и съм заспала още на 10тата минута  Laughing.
Сега ще видя с какво ще се занимая.

# 91
Някой поддържа ли връзка с велв извън форума? Струва ми се ,че отдавна не се е разписвала  newsm78 или съвсем са оглупяла от сърбежите тези дни и съм я пропуснала  Embarassed

# 92
  Честита  малка Симонка , на мама Дороти, да им е жива и здрава!    newsm51

Кенди,   с теб сме мила, всичко ще бъде наред!

Не знам и аз как ще се чувствам , нощта преди секциото, но със сигурност няма да се спи, от притеснение! Просто съм си такъв човек, още от сега се притеснявам, а като наближи .... не ми се мисли!

# 93
Някой поддържа ли връзка с велв извън форума? Струва ми се ,че отдавна не се е разписвала  newsm78 или съвсем са оглупяла от сърбежите тези дни и съм я пропуснала  Embarassed
Снощи е влизала във форума, но отдавна не е писала. Wink

# 94
Имам и телефон на Велв, ама си мисля, че ако има нещо ще звънне. Сега ще я контактна и на скайп да не изпуснем нещо  Mr. Green

# 95
момичета,а какво става с Мяу???

# 96
Честито момиченце на Dorotey's,да и е жива и здрава,и много послушна!
Кенди,с теб сме,всичко ще бъде наред,ще чакаме новини newsm10

# 97
момичета,а какво става с Мяу???

Назад в темата прочетох , че ще я изпишат в 36 седмица, предполагам утре или следващ ден !

# 98
Честита малка принцеса на Дороти!Да ви е жива и здрава!

Аз преди малко излизах до близкото кафе,но ми се стори много далеч в този студ cold
Дано бебчо дочака да се стопли навън Praynig

# 99
Честито бебче на Дороти! Да и е жива и здрава и много да ги радва.

# 100
  • София
Специално да пожелая успех на Кенди утре!  Hug Ще чакаме да се похвалиш!

Студенко си е навън наистина. Обаче като гледам коша за новородено колко добре е уплътнен и защитен, изобщо не се притеснявам относно разходките да ви кажа.

Пускам си Тюдорите.  Laughing

# 101
# 102
Пфу, аз до скоро го държах тоя сериал на компютъра ми, сега като си приказвате за него се нервя че го изтрих, можеше да го гледам още един път, ако имам време де... но в тия студове има. Бебчо само спи, а ако беше топло да съм запалила гумите.

# 103
  • Най-зеленият остров
Привет
Докато прочета старата тема, вие сте изписали 7 стр. от новата.
Честита мома на мама Дороти. Много да ги радва и слуша и мама бързо да се възстановява  Hug
Ако е вярно това, че когато дойде момента бебето да излиза изчезват киселините то аз май чак лятото ще раждам  #Cussing out . Уж внимавам да не смесвам много храните, но в момента съм направо змей.
 На всички с контракции и болежки - стиснати палчета от мен.
П.п. Какво правим бургазлийки, както сме тръгнали да раждаме до февруари няма да остане нито една  Simple Smile

# 104
  • Бургас
Е, Кате ти ще си февруарка ,предчувствам го  Hug
Стар,много си хубава на снимките на които са те тагнали в FB.  smile3525

Тоя филм,който гледате не ми е попадал все още,но мисля да си пусна новия епизод на Грозната Бети,че това ми е любим !

Спокойна вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт