Февруари идва вече, с него - мъничко човече (41)

• 18 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
за какво служат тези силиконови гърди?
mama_widow силиконови протектори за зърната са това-да не се разраняват,но не е сигурно,че ще са ти нужни

# 511
  • София
За добра кариера в поп-фолка!  Crazy Crazy Crazy

# 512
оххх Ника как ме разсмя  Joy Joy Joy

# 513
  • София
 Joy Joy Joy Ако ме видите мен - хиля се и сълзите ми текат!

# 514
За добра кариера в поп-фолка!..........
 и не само там...сигурно е друго човек да е с едни гърди напред  Joy

# 515
# 516
Здравейте момичета!
Първо честито на Анджи, Крокодилката и Карли - да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!
Честит първи месец и на Албенка  smile3525.
Аз днес бях на ЖК и си отвисях повече от час там, при нас всичко е наред бебчо си в стартова позиция, тежи 3 кг.(доки каза ,че е съвсем в норма),направиха ми и първия запис на тонове- били идеални Flutter.
Другата седмица пак ще ходя за запис и за сега ЖК ми покрива 3 пъти записа,което не е лошо!
Относно козметиката аз съм си взела Бюбхен,сестра ми ми ги препоръча(била доволна от тях колкото и от Мустелата).
Прах за пране и аз взех Тео бебе и не е лош,омекотител за сега не мисля да ползвам! Wink

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.   

# 517
Лелееее,как ми се дояде шоколаааад!А не ми се излиза на студеното навън сега!!!Момичета,гони ли ви лакомията все още ?

И все повече ще ви подгони, само шоколади, тортички и мъфини, готвя и нагъвам.....
И да се оплача, Ефтеля, тортата не се получи Cry Явно повече трябваше да пека, хвана си коричка, но отвътре блата беше мокър.....дали се е получило така заради замразения спанак Thinking Но съм навита да пробвам и с пресен дано ми се получи Praynig

Хихихихи, ще правим значи конкуренция на поп-фолк средите Simple Smile

Силвъри, радвам се, че вече ти е подредено Hug

# 518
момичета,сега се сетих за едно стихче,та реших да ви го споделя-в училище много се смяхме с него.Не помня коя мама наскоро беше пуснала едно подобно забавно творение,но много се смях и на него Simple Smile
Май ли беши или юни
ни си спомням,'ич биля
га ма срешна и ми каза:
"Вър да издем по идин лакун!"
Га изядайми лакуня
ти ма фана за ръка
чунким ни тъ знам кувя си,
ама дай да та цалуна
пу напуканата джуна!
 bowuu

# 519
И все повече ще ви подгони, само шоколади, тортички и мъфини, готвя и нагъвам.....
Много обнадеждаващо звучи!!! #CrazyВ този ред на мисли реших да проверя докъде съм стигнала с килограмите и моя апетит и ...   се уплаших от кантара!При положение ,че за последния месец и половина бях качила само 1.5кг,за последните 2 седмици съм трупнала още 2 при същия режим на хранене и същото меню!Не знам как става тоя номер,ама като обща сметка ми излизат 20кг тотал и не ми се мисли как ще се свалят ,ако и след раждането се продължи с лакомийските изпълнения.
Мога да гарантирам за помощта на гърдите!!! CrazyМоите винаги са си били по-напред и при по-важни събеседвания или проверки (болшинството ми шефове са мъже)наблягам на тези си красоти и после естествено събират погледи и благосклонност голяма.

# 520
Ех,че хубави новини!

Честити бебчета на Кенди , Анджи,Карли и Крокодилка!
Да са им здрави,да растат спокойни и усмихнати дечица!

Аз бях на преглед.Бебка е добре-около 3-те кг вече!Запис тонове-екстра!Моите изследвания-горе-долу-ще пия малко желязо и ще си пусна стерилна урина заради белтък,но се надявам всичко да е наред!Според доктора съм в 37 седмица вече,но аз си броя по старому,два пъти дочаках термин,мисля и сега да е така,ако е по-рано-добре дошло!Чакам с нетърпение момичето си!
Тежко ми е вече,едвам дишам,не спя както трябва,но това да е!

За козметиката-пак да кажа-почитател съм на Клоран.Мислех да взема Веледа този път,но заложих на познатото като за начало!
Пера със Сано-прах и омекотител,но съм доволна и от Тео бебе-прах и течен,изпира много добре!

Стига говорихте за ядене,че вече не се търпя!Шоколади,вафли,къде ще им излезне края!

Понякога,мъжът ми има катерпиларките,но черни!Страхотни са,не са мръднали!Той си е почитател на фирмата.

Честита месечинка на Албенка и много целувки!

Ха-ха-ха,хубаво се посмях с тия силиконови гърди!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 15 нови отговора.

Леле,нямате спиране!

# 521
 hahaha hahaha hahaha
smile3532 newsm62 tooth thumbsup Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

Напараво паднах, аз сега и без силикон ставам за фолк гърди Simple Smile преди не можех да се вредя в никакви класации, ни пред шефове, ни пред клиенти,  bombsама сега... Shocked

Не съм взимала никаква козметика още, пера с Тео бебе, доволна съм  newsm10

Щоколад не ми се яде, ама друго..да..

# 522

Няма втора като теб, Ника  Hug Мноооого яко се получи  rotfImao rotfImao rotfImao Още четейки въпроса ми стана смешно, ама като прочетох и отговора ти щях да се гътна от смях  Grinning

# 523
като казахте шоколад-божеее така да ми се яде,нямам удържане и сега пак съм си поръчала-такова чудо никога не е било  Shocked само сладко и плодове ям тези дни,нищо друго не ми се хапва Crazy

# 524
  • София
Еха,колко бебета днес ! Честито на печелившите и бързо възстановяване !   bouquet

Аз си изяждам по 1 шоколад на ден. Blush И преди да забременея бях така.Единствения период в живота ми,когато не ме блазнеше грам сладкото ,бяха 1-те 3 месеца от бременността.След това всичко се нормализира.  Wink

Иначе за силикона - на мен Дани ми беше обещал,че като родя ще ме финансира за тази инвестиция,но това беше преди да забременея.Явно му се е струвало далече във времето този момент,защото сега си трайка по въпроса.  Crossing Arms

За козметиката пак да кажа - Бюбхен ще взема за начало,а и имам тестерчета на Себамед и ще пробвам и тях. Peace

Още се колебая м-у Тео бебе и Сано-то .  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт