Вакуумни торби за дрехи- моля за мнение

• 52 371
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ясно   bouquet  Но всички ли имат такива клапи?

# 31
  • Sofia
Честно да ти кажа, не съм гледала други, в Джъмбо имаше само такива с клапа.

# 32
Аз си купих уж хубави и непрекъснато се развакуумирват и трябва на ново с прахосмукачката да изтеглям въздуха. Доста ми досади та сега ги ползвам ей така само да не се прашат завивките.

# 33
И аз си взех от Кауфланд - 4бр. от големите, но нямам никакъв проблем Grinning много добре си вакуумират Peace А и цената им беше много прилична - мисля около 3лв. бройката.

# 34
Купих за проба една торба от Карфур- изпусна веднага. Повече няма да се разправям с такива, ами ще ходя и ще си купя кутии с капаци и ще натъпча нещата вътре

# 35
И аз си взех от Кауфланд - 4бр. от големите, но нямам никакъв проблем Grinning много добре си вакуумират Peace А и цената им беше много прилична - мисля около 3лв. бройката.

И моите са от там. Трети път ги затварям вече за по цял сезон  Mr. Green

# 36
  • Варна
И аз съм ползвала от тези, които са в кутия по 2 бр - 1 голяма и 1 малка. Голямата изпуска - лепих я, пак изпуска.
Моля за съвет откъде да си взема на бройка само малки.

# 37
Аз си купих от магазин по левче, съвсем малко бяха изпуснали, извадих олекотените завивки и якетата. Сега в тях ще прибирам летните дрехи.

# 38
И аз съм ползвала от тези, които са в кутия по 2 бр - 1 голяма и 1 малка. Голямата изпуска - лепих я, пак изпуска.
Моля за съвет откъде да си взема на бройка само малки.
В ХИТ има на бройка, различни размери. Вече две години ползвам такива , не изпускат изобщо.

# 39
Здравейте,
Аз лятото си купих от Кауфланд от големите.
Бях прибрала завивките в тях. Не са изпуснали до момента.
Обаче преди две седмици като отворих едната торба, да извадя вече олекотени завивки ме изненада неприятно че мирише на лошо.
Като прибирах завивките бяха изпрани и ухаеха на омекотител.
При вас случвало ли се е така? Какво мога да направя за да не замирисват в пликовете?
Мислех да прибера летните дрехи, но ако и те замиришат не знам.  newsm78
Иначе завивките не се смачкаха, излязаха си както си бяха. Не са се измачкали изобщо. 

# 40
Хайде и аз да отговоря-пре две години купувах от Метро.Оказаха се хубави,скоро купувах от Джъмбо.Нищо не струват.

# 41
  • в малка спретната къщурка
Трета година ползвам тези торби.Доволна съм,че пестят място.
Кокошинката,да не би да не са били добре изсъхнали завивките?Моите завивки,след неколкомесечен престой си миришат приятно на праха,с който са прани.
Доби,чудесна идея си дала.Ще я ползвам вече.

# 42
Не съм ползвала такива. В този случай съм на принципа "Направи си сам". Получавам същия ефект в обикновени торби/чували/ - подреждам дрехите, притискам хубаво да излезе въздуха и залепям с хартиено тиксо отвора. Получават се сплескани пакети, заемащи малко място.

х2

Аз съм ползвала,но предпочитам торбичките Simple Smile

# 43

FURIQ_65 Не, завивките си бяха съвсем сухи. Прани седмица преди да купя торбите.  newsm78

# 44
  • Стара Загора
Лошата миризма обикновено идва от гниене на нещо органично... Едва ли е от торбите или от самите завивки... Не съм имал случай да прибера нещо прано и после, при изваждане, да мирише...

Общи условия

Активация на акаунт