За малки и големи одежди плетем

• 63 742
  • 749
  •   1
Отговори
# 60

Изглежда хубаво, нооо.. нямам излишни 140 лв.
И освен това се чудя - дали няма да закача и да е по- трудно плетенето спрямо "статично" закачените обръчи?

Затова не бързам да ги взимам. Искам първо да ги пипна.
За парите мисля, че си заслужават защото ми писна от обръчи който след един пуловер вече за нищо не стават.
Харесва ми, че имаш избор от корди и можеш да ги захващаш и една за друга.

# 61
Не е истина, 140 лева за обръчи, айде нема нужда, можем да си плетем и с тези по 2-3 лева дето са  Laughing

# 62
Заради стандарта в Германия ли там са на такива цени или тия тук са нещо ментаци?
Аз много се заглеждам по това: http://www.rikes-wollmaus.de/index.php?sid=968a1f44a6f4ac3438ab5 … 40bb03b3.20741353Whistling
http://cgi.ebay.de/Addi-click-Nadelsystem-10-Nadelnstaerken-3-Se … sh=item35a69b6c1f  Ето от тук може да се поръча директно до БГ, само трябва да пишете на продавача да ви каже колко ще са пощенските разходи. И на английски става. Плащането лесно - с ПейПал.

Е да де ама с този комплект тук си купуваш 30 обръча дефакто и ако ги смятаме по 3 лева най - евтините боклуци ти излиза много на сметка.Който плете много си струва.
А и може да се пита тук дали няма да ги внесе фирмата от София и за каква сума говорим.

# 63
http://cgi.ebay.de/KnitPro-Rundstricknadeln-Symfonie-Deluxe-Set- … sh=item35a62ac125  ето тези комплекти много съм си харесала... Но и аз не мисля, че толкова пари за игли за плетене са оправдани и само си ги гледам на картинка.

# 64
  • най-шареното място
Зависи колко, как и защо плетете.
Реално парите не са много ако ще решат всички проблеми с куките, но на мен не ми стигат по един обръч от номер както изглеждат... а и не плета много. Иначе са супер.

# 65
  • София
Не е истина, 140 лева за обръчи, айде нема нужда, можем да си плетем и с тези по 2-3 лева дето са  Laughing

Ами... изобщо не е същото. И аз мислех, че е все тая, ама взех да опитам - е, съвсем друго е усещането. Сякаш обръча сам плете, не сякаш се бориш с него за правото на управление. Шамонито е на обръч, ръкавите - на 5 игли... ами, цялото нещо оплетох доста по- бързо и лесно от един ръкав... просто не го усетих как стана!
Но... ами, 140 лв. ми идват повечеко. Не че не си заслужава (ако не се окаже, че тези "снадки" спъват - ако усещането и качеството е като на другите обръчи) - просто ги нямам...

# 66
  • София
Няма никакъв проблем с пренасянето на метални или остри предмети в багажа, който се чекира. Иначе в ръчния багаж е недопустимо и гарантирано ще ги конфискуват, да.
Закачам се разбира се.  Mr. Green Малко да разчупим ледовете в опознаването. Laughing
Да ви питам понеже видях нещо у рускините в една схема -  перекрещеный накид, бихте ли ме упътили как се плете такава наметка? newsm78

Дай линк?

# 67
Според мен си струва човек да се снабди с качествени пособия за плетене веднъж завинаги, но ... ще го отложа за друг път.  Confused
Кати, като завършиш шамонито, пак да го покажеш.
Поздравления за показаните красоти в края на предишната тема и началото на тази!  Hug
Момичета, преждата Меджико къде може да се намери?  newsm78

# 68
Момичета, преждата Меджико къде може да се намери?  newsm78
Тази есен внасяха две разцветки от Статекс. Но напоследък не я виждам в сайта им. На твое място бих ги попитала по е-мейла.

# 69
То в цялата плетка са две такива наметки ето схемата, там измежду редовете има една завъртулка като & и в обяснението пише "перекрещеный накид" - http://1.bp.blogspot.com/_WQfaR-aUJE4/SMZOVUQPOlI/AAAAAAAACZI/ii … #208;¨Ð»ÐµÐ¼.jpg

# 70
# 71
Лелеее, нова тема, че и 5 страници  Shocked
vladjjj, много весела първата шапка  Peace.

# 72
Страхотни шапки, я да ви питам, едно време баба ми ми плете една шапка, обожавах я, бяха много модерни. Много просто изглеждаше, няма ластик, а се навиваше от само себе си, нагоре продължаваше плътно по главата, имаше фигура от дупки, която се образуваше, сещате ли са за тях, ще потърся нещо подобно, много искам да оплета такава на дъщеря ми, стоят страхотно на чупливи коси

# 73
  • София
То в цялата плетка са две такива наметки ето схемата, там измежду редовете има една завъртулка като & и в обяснението пише "перекрещеный накид" - http://1.bp.blogspot.com/_WQfaR-aUJE4/SMZOVUQPOlI/AAAAAAAACZI/ii … #208;¨Ð»ÐµÐ¼.jpg

Трудно виждам - но това са само плетеници...

# 74
Страхотни шапки, я да ви питам, едно време баба ми ми плете една шапка, обожавах я, бяха много модерни. Много просто изглеждаше, няма ластик, а се навиваше от само себе си, нагоре продължаваше плътно по главата, имаше фигура от дупки, която се образуваше, сещате ли са за тях, ще потърся нещо подобно, много искам да оплета такава на дъщеря ми, стоят страхотно на чупливи коси
Аз се сещам, бяха модерни, когато бях в пуберитета. Май без дупки се носеха по нашенско, само навити. Ти добре си се сетила, че просто не трябва да плетеш ластик и тя сама ще се навие на руло.

Общи условия

Активация на акаунт