За малки и големи одежди плетем

• 63 867
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Много ви благодаря, но за сега съм го оставила, защото плета на малкия едно суитшъртче. Изплетох му нещо като пелеринка с ръкави или е като жилетка нещо, абе незнам вие преценете http://beboranche.snimka.bg/other/moi-neshta.354394.17194265 http://beboranche.snimka.bg/other/moi-neshta.354394.17194279
и бебето и дрешката отлично си ги направила браво  Simple Smile
а това на канапето (снимка 99) - плетено ли е ?

# 496
Буланата на фотьойла ли?

# 497
да на фотьойла.  какво е булана?

# 498
Това е покривало от рода на китеници,губери ,черги или Ледика(по Сливен така му казват на Буланата).
Всичките са за едно и също къде от ест.материя къде от изкуствена.

# 499
Хей, Пуф, страхотно ти стои!   bouquet Мерси за описанието на копчетата! Ще се пробвам непременно при първа възможност!  bouquet
Беборанче, много сладко човече си имаш и сладки нещица си му оплела!

# 500

Похвалвам се с новата си придобивка - кутия за ръкоделие...
Покрай кутията се сдобих и с няколко пакетчета прежди на половин цена, а в пакетчето гратис има по 1 обръч или 2 куки.
 Ето такива: (в зелено)
и такива :  (червената програмирана)
МНого доволен !

# 501
Честито, Сбъдваща мечти , аз отдавна си мечтая за подобна кутия, в която да си събера всички шишове и обръчи, но ми се струват скъпички, а и на картинка ми е трудно да си избера и преценя коя ще ми свърши работа.

# 502
ауу, как завидях...
но какво има в кутията като аксесоари?

# 503
Сбъди, честито. С радост да си я ползваш.  Simple Smile

Като гледам аз предпочитам ракла. Тази кутийка ще ми е малка на мен.  Embarassed

# 504
ауу, как завидях...
но какво има в кутията като аксесоари?
Нищо няма, празна кутия, с няколко джобчета вътре и този пластмасовия органайзър отгоре. Не са много големи, но за 1-2 плетива, които плета в момента е идеална + много удобно за съхранение на инструментите и дреболиите, които трябват постоянно..

Всички игли е абсурд да се съберат вътре, аз си имам едно чекмедже за инструментите ми за плетене, а в един панер си държа плетката за момента (обикновено работя по 2-3 неща едновременно, че ми омръзва бързо) .
Такива кутии са удобни за съхранение на ръкоделието, което се работи в момента, имат капак и дръжка, удобно за пренасяне от стая в стая, навън в градината, на гости....Капака се затваря с копче - удобно като има много любопитни пипащи малки ръчички, пази от прах и замърсяване, изсипване и прочие.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 15:46 от Анонимен

# 505
аааа....
аз си имам сгъваемо кошче/плат и  дърво/за текущите плетки, и го държа точно под компютъра, а между кошчето и компютъра има едно безценно чекмедже с игли, копчета ,куки, мъниста, метър, химикалки, листчета за бележки, карфици, безопасни игли, рибарска корда, ножици, секретни копчета, изостанали снежинки, конци, ластик, и подозирам, още полезни вещи....

# 506
  • София

Пък аз съм по чекмеджетата... макар и аз да имам нужда по- скоро от ракла...  Laughing

# 507
Сбъдваща мечти,страхотна придобивка си имаш,а и с тези подаръци кам преждите,направо ... си бонбон  Hug.Да им се радваш много и да си ги ползваш със здраве!

# 508
Момичета, прекрасни неща сте показали, както все път!!! Hug
Моето вдъхновение май някъде сее позагубило, но се надявам скоро да го намеря Wink
Ех, как ме зарибихте със Св. Валентинските неща....... Heart Eyes но няма да плета, ще спретна едно сърце от червен полар Wink

Искам да ви покажа нещо, което моята мама ми оплете - една жилетка, която много, много не нося Embarassed но пък е много красива Wink Предница, гръб и малко детайли: тук, тук и тук

# 509
Булечка, да цунеш мамито от мен. Страхотна е жилетата! Защо не я носиш?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт