Проблем с презервативите

• 10 482
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile Понеже съм нова в форума не знаех точно в кое разделение да напиша темата затова реших тук.Ще съм ви благодарна ако дадете някакв съвет,та проблема е следния...С приятеля ми сме заедно от близо 4 месеца,но той изглежда има някакъм проблем с презервативите.След като сложи презерватива и пенисът му спада и омеква и не можем да направим нищо.Това явно е от скоро защото до преди това не му се е случвало такова нещо.Отначало си мислих че може да е от притеснение или от проблеми в работата и дертове ама това е вече 4 месец...и аз бях принудена да отида на генеколожка за да ми изпише противозатъчни,но въпреки това сега не искам да се тъпча с хормони а да си караме по метода с презервативите,но уви не става...По едно време даже ми идваха налудничеви мисли че не го възбуждам достатъчно,но явно съм мислила грешно защото всичко си е наред докато не сложи презерватив..Та някакви съвети или предположения от какво може да е така?? Междо другото той каза че смята да отиде на лекар...но все пак искам и други мнения за своя информация.Благодаря предварително

# 1
Имах подобен проблем,но той се оказа ,че е от притеснение.Пробвала ли си ти да го сложиш ,просто като част от любовната игра?И вие с различни видове презервативи ли опитвате.Ако не -разнообразете малко Simple Smile Успех

# 2
ами явно не е от притеснение Sad еми пробвали сме няколко вида Durex  ама всеки път едно и също а що се отнася до тва аз не мога да слагам.. Embarassed

# 3
Презервативите намаляват чувствителността и оттам може да идват проблемите.......
Не е хубаво да вземаш хормонални таблетки, но пък още по-лошо е да  допуснете нежелана бременост Thinking

# 4
известно ми е за чувственоста но така е от 3 месеца до преди това е нямал проблем с това... Thinking

# 5
ами явно не е от притеснение Sad еми пробвали сме няколко вида Durex  ама всеки път едно и също а що се отнася до тва аз не мога да слагам.. Embarassed
Айде сега сладурче -вземай един банан и почавай с упражненията -бтв и моя проблем беше с Дюрекс:)По принцип те по мярка ли са му?Да не да му стягат нещо и оттам да идва всичко.Пробвайте друг вид ,пък било то и от 20 ст Simple Smile Hug

# 6
... а що се отнася до тва аз не мога да слагам.. Embarassed
Е, 'убава работа! Crossing Arms Laughing Пък моят мъж никога не си ги слага сам! Crazy
И не е от марката презервативи. Освен това човекът може да има някаква психологическа бариера, свързана с презервативи и от там да му идва проблема. По скоро е е добре да поговори с психолог, защото явно без презервативи се справя, значи физически му няма нищо.

# 7
ем  не му стискат уж...а и преди това също ги е ползвал без проблем явно е от скоро каквото е.. Sad

# 8
А само едно въпросче -вие на колко години сте ?Simple Smile

# 9
Е на по 16! На колко да са? Laughing

# 10
аз съм на 20 а приятеля ми е на 23

# 11
Упс! Blush Извинявай! Hug

# 12
няма нищо ама проблема явно е сериозен Sad Cry

# 13
Абе щом момчето е склонно и лекар да посети, ще се справите с проблема. Peace Явно нещо го притесняват гумите.

# 14
Хаха ,Бижу и аз така си помислих първо ,ама на тези години се предполага,че момчето има опит Simple SmileНаистина има нещо.Поговорете сериозно по въпроса,какво може да се направи,защото може да доведе до нежелаи последици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт