Преди 3-4 месеца много боледувах. Някой да кихне и при мен после няма оправяне 3 седмици. Ей така си въртяхме и ние вирусите в нас. Но най-тежкото беше за мен. Detelini ми даде един линк с една фирма, която продава хранителни добавки. Не съм вярвала, но от както започнах да пия техните неща не съм боледувала, е да не казвам голяма дума. Габи си боледува и тя като всяко дете, но поне от нея не се заразявам за сега. Наистина човек трябва да си обръща внимание на здравето, защото иначе е много тежко. Аз където никога не съм обичала да ям чесън, започнах почти всяка вечер да ям. И в къщи всеки ден си правим сокове или от цитрусови или от ябълки, моркови и червено цвекло.
Но Габриела си боледува и то доста, най-вече сополи.Сега не е ходила 3 седмици на детска градина, изолираха и стрептококи в носа, пи антибиотик за едни сополи и чак вчера и спря хремата. Не знам нея какво да я прави, надявам се да го израсте с годините.
А за кризата какво да кажа, то аз като не работя нормално да се усети. Но надявам се да отмине, няма нищо постоянно.