Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 649
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
alex shu много тежко изживяване. Дано премине и да остане само едни лош спомен.
Преди 3-4 месеца много боледувах. Някой да кихне и при мен после няма оправяне 3 седмици. Ей така си въртяхме и ние вирусите в нас. Но най-тежкото беше за мен. Detelini ми даде един линк с една фирма, която продава хранителни добавки. Не съм вярвала, но от както започнах да пия техните неща не съм боледувала, е да не казвам голяма дума. Габи си боледува и тя като всяко дете, но поне от нея не се заразявам за сега. Наистина човек трябва да си обръща внимание на здравето, защото иначе е много тежко. Аз където никога не съм обичала да ям чесън, започнах почти всяка вечер да ям. И в къщи всеки ден си правим сокове или от цитрусови или от ябълки, моркови и червено цвекло.
Но Габриела си боледува и то доста, най-вече сополи.Сега не е ходила 3 седмици на детска градина, изолираха и стрептококи в носа, пи антибиотик за едни сополи и чак вчера и спря хремата. Не знам нея какво да я прави, надявам се да го израсте с годините.
А за кризата какво да кажа, то аз като не работя нормално да се усети. Но надявам се да отмине, няма нищо постоянно.

# 76
АлексШу, прочетох всичко до край, много ти съчувствам и напълно потвърждавам - от една настинка и малко сополи и ние втора седмица се тътрим вкъщи с малката, кашлица, сополи,...едва днес ходи на градина, но я взех в 3 часа...и за съжаление изтървахме тукашния карнавал в детската градина - много хубав празник, но тя не можа да го види, добре, че не знае за него...Дай Боже, догодина да участва Simple Smile
Лия, дано се закрепи вече Габка и да не боледува повече!

Аз да ви кажа нещо смешно - от няколко дни малката ходи сама до тоалетна и днес...приходи й се по голяма...стой, ми вика, ти недей идва, аз мога сама; влезе си сама, светна си, затвори си и след 2 мин - реееев, страшен вой! Скачам и отивам за 1 сек. Тя си е свалила гащичките и реве с пъъълно гърло! Сълзи, бузките розови, очите червени, направо ужас, представете си най-ужасния крясък. Помислих си веднага, че се е наакала преди да успее да се качи на седалката, милото, от зор. Ама не. Питам я, какво има, бе миличка!? - Сочи ми с пръстче нещо на седалката. Поглеждам - малка черна мигличка...От това ли ревеш!?  Rolling Eyes Даааааа уааааааааааааааааааааа....
Ей, Богу, тези косми, не ми дава да я изкъпя без да е лъсната банята, а ако има от моите по-дълги косми, пищи и ги пипа с погнуса, за да ги махне, ама чак пък от мигличка... Shocked
Махнах го, давейки се от смях, а тя реве... После седна и веднага се изходи..., излез ми вика, излизам и й затварям вратата и след малко тя се разпя...Готова ли си, да дойда да те избърша? - Не!! Ла ла ла ла лааа....  #Crazy newsm78

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 22:59 от шамЕнет

# 77
alex_shu- мила всичко прочетох. Аз така бях в осмия месец но не с такива болки и премеждия. Бях стигнала до инжекции гентамицин, от инжекциите много ме болеше после. Но не ми мина-. мина ми с боровите връхчета, но при тебе явно не са подействали или вирусът е много упоритКакто и да е исках да ви споделя нещо...
вече два пъти Владко се разболява и аз не го нося на лекар, защото си знам обичайната процедура, бърз преглед и антибиотикааа. Е преценявам според ситуацията. Та предния път май беше с бронхит, защото пак имаше спазми с повръщане, сега май беше пред ангина, имаше червени точки по небцето и мнооого надути сливици. Казаха ми да следя точките ако станели бели било херпангина. Та знам си аз компреса с извара на д-р Михайлов от часът на мама. Имам вече и книгата му. Еййй момичета за една вечер престояло детето с компреса точките изчезнаха. На втората се поотдуха сливиците и на третата нямаше и помен от червено гърло. Аз се изприщих, че ще се възпали третата сливица пак и ще последват кашлициии, сополи, но  Naughty НЕ.  Е имаше и курс със чесън пак малко давах.Та който го интересува да потърси във форума на часът на мама, или аз ще го напиша тук. Та alex_shu за твоето гърло можеш да пробваш. Нищо не струва 1кг извара 1,60лв. от магазина и да пробваш и това, щом всичко възможно си  правила. Дано ти  помогне . Използва се за бронхити, отити, ангини, ... много неща. Аз лично съм много доволна   bouquet

# 78
alex_shu,  Hug Hug Hug 

# 79
alex-shu, много лошо преживяване. Hug Дано да е останало в миналото вече!

# 80
alex-shu, какво ли не преживя през тази бременност, мила!   Shocked Дано вече всичко лошо е зад гърба ти и предстоят само хубави неща!   bouquet Hug

# 81
  • Русе
alex_shu ,много неприятно.Голяма прегръдка от мен. Hug И стига ,че април наближава. Grinning
Кате , и аз съм фен на д-р Михайлов. Peace
Мун,много е хубаво Норчето! Crazy
Ние сме добре,свикнахме с градината,вече ходим с кеф.Влязъл е под кожата на всички там,развитието е доста в  артистично-музикална насока .За три седмици доста дръпна 1 песничка ,1 стихче  сега още една песничка ми се припява,ама не съм я чула цяла,също се съблича сам и си облича сам пижамата. Crazy Бременноста напредва,бебо много мърда,като цяло се чувствам много добре. Grinning

# 82
  • София
Алекс, и от мен мноооого голяма прегръдка Hug Ужасно преживяване, дано да нямаш никакви проблеми повече!

# 83
alex-shu, дано бързо да се оправиш и да се радваш на децичата си и да нямаш никамви проблеми повече:hug:.

Честит Свети Валентин Hug txtloves txtloves txtloves txtloves luvbed Heart Eyes 1dating
Да сме много влюбени, щастливи и обичани Hug Heart Eyes  bouquet

# 84
Момичета, бъдете пияни от вино и любов! (само днес от вино, другите дни - само от любов!)  Hug

# 85

# 86
Честит Св. Валентин  Heart Eyes и Трифон Зарезан!  cheers

# 87
  • Русе
А,честити да са! Grinning

# 88
  • Düsseldorf
Благодаря на всички за подкрепата!  Hug
Аз съм по-добре, вече даже щъкам по малко насам-натам, дано това да е било последното тежко изпитание за тази ми бременност!  Praynig
Хубав ден на всички!  Hug

# 89
АлексШу, за кой ли път се облещих като прочетох за поведението на някои лекари  Sick. Надявам се най-лошото да е зад гърба ти  Hug и Бог да е с вас  Praynig
Лия, много ама много се радавм, че така са ти подействали, радвам се, че го сподели  Hug
Момичета, нямам никакво време, ама грам, не знам как са мамите с по две дето са си в къщи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт