Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Момичета някоя от вас чувала ли е за клон на кардиологичната ямболска болница в Бургас,разбрах че бил във Възраждане,а ми трябва кардиолог newsm78

# 196
  • Burgas, Bulgaria
ооооо Мегич как си -аз работя -мнооого
да те взема при мен  Wink

# 197
  • Бургас
ооооо Мегич как си -аз работя -мнооого
да те взема при мен  Wink
Вземи мен,аз съм навита  Mr. Green

# 198
Здравейте мами,
извинявам се,че така нахлувам в темата.
искам само да попитам,къде в Бургас мога да намеря луксозен химикал?
по-принцип харесвам "Паркър" и съм купувала от "Хеликон",но не държа да е непременно такъв.Искам да направя хубав подарък,а не знам къде да търся.
Благодаря предварително на всички,които ще ми пишат!
  bouquet

# 199
  • Бургас
Момичета някоя от вас чувала ли е за клон на кардиологичната ямболска болница в Бургас,разбрах че бил във Възраждане,а ми трябва кардиолог newsm78

намира се на мястото на Аптечната лига, адреса е Мария Луиза 25 (  под блока е, на ъгъла на Сливница и Мария Луиза)

# 200
Здравейте мами,
извинявам се,че така нахлувам в темата.
искам само да попитам,къде в Бургас мога да намеря луксозен химикал?
по-принцип харесвам "Паркър" и съм купувала от "Хеликон",но не държа да е непременно такъв.Искам да направя хубав подарък,а не знам къде да търся.
Благодаря предварително на всички,които ще ми пишат!
  bouquet

Този магазин - Пиргос на центъра на първия етаж няма ли да продават такива химикали?

Леле от това висене в къщи съм забравила вече имената на магазините!
А за безработните барзо да си намерят работа и да не скучаят в къщи!

# 201
bella_,също като Имамама,смятам,че е в ПИРГОС може да намериш.Виждала съм и в Office1.Не се сещам,но може и в МОЛ-а да има такъв магазин. Peace

намира се на мястото на Аптечната лига, адреса е Мария Луиза 25 (  под блока е, на ъгъла на Сливница и Мария Луиза)

Скоро минах оттам и се чудех какво е. Thinking

# 202
Днес ми е много труден ден-от сутринта само каръщина-ама голяма Confused,
добре поне,че като се прибрах установих,че преди време съм се сдобила с необходими за този момент документи-спомен нямам кога,
за снега няма да коментирам-хронична тема ми стана,казаха ми,че времето ще е такова до май месец Crazy......само това остана..... Crazy

# 203
мацки от Банево и Ветрен... знаете ли да трябва винетка за Банево? newsm78

# 204
  • Бургас
мацки от Банево и Ветрен... знаете ли да трябва винетка за Банево? newsm78

Не съм мацка от Ветрен или Банево, но ще ти кажа - не ти трябва винетка.  Peace

Мими (маимп) Hug

Иве, върнА ли се?

# 205
Имамама,deyzi , много благодаря!  bouquet

# 206
 Оох, и на мен ми е труден ден, снощи бях на родителска среща и после с няколко мами  Drunk.

# 207
Оох, и на мен ми е труден ден, снощи бях на родителска среща и после с няколко мами  Drunk.

... поляхте родителската среща  Laughing /ще мина днес по някое време да те проверя колко точно сте я поливали  Mr. Green

Радост, тук съм  bowuu Ама те в ония край никакъв сняг не са видяли, тук се е изсипал всичкия  Crossing Arms

# 208
Мини, ама мен може да ме няма вече. Mr. Green

# 209

Общи условия

Активация на акаунт