Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 369
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
спешно търся проходилка на прилична цена, мамчета от Бургас помагайте, че счупихме първата   Crazy
само 2 колела но без тях падаме. Може и на лични Хубав ден от мен, и да аман от сняг вече неможем да излезем   bouquet

# 211
Ти ся кво четеш-лекции или вестник?Ще дойда да те изпитам, да знаеш!

# 212

Лекции четях.  Simple Smile

Много хубави сметки за ток този месец...

# 213

Лекции четях.  Simple Smile

Много хубави сметки за ток този месец...
Да,така е.Нашата е двойна. ooooh!
Ахче,тъкмо ти завидях,че се разтоварваш с четиво,а ти със сметки се занимаваш.

# 214
Сметкаджийка... Mr. Green

Оф, много ми е тъпо днес. Sad

# 215
Ако на мен ми беше тъпо само днес, щях да съм най-щастливият човек.  Joy

# 216
Ако на мен ми беше тъпо само днес, щях да съм най-щастливият човек.  Joy

Ай стига и ти!
Млада, здрава, права, красива ... какво искаш?!
Тъпо и било...
Ела у нас да ти стане остро!  Mr. Green
Ще те черпя кафе, Пламен ще те накара да гледаш как строи гараж, Борис ще ти покаже как повръща - купоооооон!

# 217
Точно заради гореизброените ми е тъпо, понеже не ме кефи идеята: нон-стоп сняг, да си стоя вкъщи, да уча и да не мърдам насам-натам, освен по работа и в университета.  Crossing Arms

# 218
  • Бургас
Аз пък днес здраво се разходих, Ивчо вече спи блажено  Flutter

Много от рано хубавите сметки, не са ли тези новогодишните още. Чакайте другия месец да дойде  Sick Не ми се мисли, ама около 300 ще да е.  ooooh! Дано не е в долари.

# 219
  • Бургас
В epay ли си ги гледате сметките? На мен нещо не ми се отразяват там вече...а преди излизаха...При вас излизат ли сметките към Топлофикация и ЕВН-то в epay?

# 220
  • Burgas, Bulgaria
Тедке защо питаш да не идваш към Ветрен- Mr. Green

# 221
Аз пък днес здраво се разходих, Ивчо вече спи блажено  Flutter

Много от рано хубавите сметки, не са ли тези новогодишните още. Чакайте другия месец да дойде  Sick Не ми се мисли, ама около 300 ще да е.  ooooh! Дано не е в долари.

за два апартамента с по двама човека - 630лв в момента.

# 222
В epay ли си ги гледате сметките? На мен нещо не ми се отразяват там вече...а преди излизаха...При вас излизат ли сметките към Топлофикация и ЕВН-то в epay?
Нашата в Е pay излезе, дори вече я платих. Mr. Green В сайта им също може да се проверява, както и на 070010207.

# 223
  • Бургас
Да, аз на сайта я проверих, но не знам защо нито топлото, нито тока ми излиза вече в ипей..  newsm78 Явно нещо при мен не е наред ...  Crossing Arms

# 224
  • Бургас
Да Ирра, в и-пей и тока и водата си гледам. Трябва да си ги пререгистрираш отново в ипей. Защото тока вече е с измервателна точка. Изтриваш това което си задала, хващаш една фактура и отново правиш всичко. За топлото не знам, моето топло идва от ЕВН  Mr. Green
А много ме е яд че нито кабелната нито нета мога да плащам през и-пей. Мразя да вися на опашки.  Tired

Ах, ама много бре, кво сте правили у вас, дискотека ли, то всъщност ако е било дискотека ще да е по-малко   Rolling Eyes
Ама и ние множко платихме де, до сега 170 лв не бях плащала само за ток, а беше и топло.

Общи условия

Активация на акаунт