Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Колко членно семейство сте? Ние сме двама - до миналия месец плащахме общо 12 лв., сега намалиха таксата на 8 лв.

# 556
  • Бургас
Много тихичко в нашата тема, май всички се пръснаха по отчетните си.  Rolling Eyes

Я да ви питам вас, понеже не ми се пуска тема в КМ, от 1 месец си гриза много устните, не мога да спра, усещам се чак, когато започне да ме боли много. Вече имам ужасни рани, устните ми са постонно сухи  Confused
И аз го имам същия проблем и то от доста отдавна,слагам балсам но това е временно решение  ooooh!

# 557
Колко членно семейство сте? Ние сме двама - до миналия месец плащахме общо 12 лв., сега намалиха таксата на 8 лв.
Мен ме интересува колко плащате на самата чистачка за труда,а не другите разходи пръснати за общ ток,вода и асансьор.

# 558
  • На морето!
Искам да използвам темата за да попитам: Колко плащате на чистачката да чисти входа?Нашият е този от последните панелни блокове,на 7 етажа с по 2 апартамента.И ние сме плащали по 40 лв.Днес ми изтърсиха,че искат да го увеличават на 45.На мен ми се видя много,особено при тази криза и намаляне на заплатите навсякъде.Нямам нищо против,жената чисти добре,но....не в този момент.
Нашата в офиса получава 15лв. всеки път когато дойде да чисти. Покрай дъждовете идва само да забърше пода и да измете и пак получава толкова. Колко често чисти, че ти се струва много? Според мен дори е малко за 7етажа, при това става въпрос за месечна заплата, а обикновено входовете се чистят 2-3 пъти в седмицата.

# 559
  • Бургас
Брат ми плащат 60 лв за 4-етажна кооперация, в която живеят 5 семейства. Ходи веднъж седмично- мие  стъклата, стълбище, площадки, пред самия вход и бърше прах от перилата. Да кажа, че доста време търсиха чистачка, никой не искаше да се хваща за такава сума. Сега казва, че са доволни от нея. Консумативите за ток си делят отделно.  Peace

# 560
Хелоуууу, дзак мак и прочие  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Много гот на това Банско бе, пуууу, ма кратичко беше. Моят първороден е герой, гък не каза ни по пътя, ни там, горе по лифтове , по писти, пу пу пу, душичка.
Карах сноуборд и съм тотално зарибена вече. Радваме се с мъжа ми на прогнозата за сняг, и се каним да ходим на Даулите да се пускаме пак другата седмица.
Тъй, дето се вика - фук фук фук .......

За чистачка ние събираме по 5лв на семейство на месец, 8 семейства сме, значи 40 пари на месец......

# 561
Искам да използвам темата за да попитам: Колко плащате на чистачката да чисти входа?Нашият е този от последните панелни блокове,на 7 етажа с по 2 апартамента.И ние сме плащали по 40 лв.Днес ми изтърсиха,че искат да го увеличават на 45.На мен ми се видя много,особено при тази криза и намаляне на заплатите навсякъде.Нямам нищо против,жената чисти добре,но....не в този момент.

Ние плащаме 50 лева за 5 етажна кооперация по два апартамента на етаж-живеем три семейства а др.два апартамента които плащат идват на седмица веднъж в кооперацията  или 5*10=50
Кооперацията няма асансьор,няма прозорци -само стълбища,парапети ,пред магазините и част от прохода чисти .Идва всеки четвъртък -измита и след това измива .Това всичко го прави за около 2 часа  Rolling Eyes

# 562
Не говориш сериозно, нали?Пет лева увеличение за 14 апартамента, дори не ми се смята по колко стотинки ще е увеличението.Звучи ми като виц. Simple SmileНие скоро събирахме 5000 за изолация на покрива, ако ни беше съседка ейййй... Laughing

# 563
Не говориш сериозно, нали?Пет лева увеличение за 14 апартамента, дори не ми се смята по колко стотинки ще е увеличението.Звучи ми като виц. Simple SmileНие скоро събирахме 5000 за изолация на покрива, ако ни беше съседка ейййй... Laughing
Сериозна съм от всякъде.Според ситуациата.Има един лаф - "гъз знае 2 и 200". В твоя случай,ако ти бях съседка за в момента наистина щеше да е проблем.Сори.....криза.Не всички са с възможности.

# 564
  • Бургас
Виж сега, сумата наистина е малка.
Та ние сме 5-етажна кооперация с 10 апартамента, чистачката мете и мие веднъж само, в понеделник, и взима 30 лв. и й се виждат малко - ами права е.
Преди 5 години бях домоуправител в 8 етажен вход и плащахме 30 лв - пак за преди 5 години малко беше.

И вярно че че "гъз знае..." обаче като става дума за работа всеки е в правото си. Че защо тогава не се хванете да метете на ротационен принцип...  Thinking

# 565
  • На морето!
Сериозна съм от всякъде.Според ситуациата.Има един лаф - "гъз знае 2 и 200". В твоя случай,ако ти бях съседка за в момента наистина щеше да е проблем.Сори.....криза.Не всички са с възможности.
стегни се де, става въпрос за 36 стотинки на семейство, на месец. Точно както на вас не стигат парите, точно така и на жената, която ви чисти са и малко. Освен това ако наистина са ти такъв проблем можеш да се хванеш ти да я вършиш тази работа- така не само ще спестиш, а и ще спечелиш 41,79лв. Ето начин на понесете кризата по-леко щом 36ст. на месец ви идват повече. Wink

# 566
стегни се де, става въпрос за 36 стотинки на семейство, на месец. Точно както на вас не стигат парите, точно така и на жената, която ви чисти са и малко. Освен това ако наистина са ти такъв проблем можеш да се хванеш ти да я вършиш тази работа- така не само ще спестиш, а и ще спечелиш 41,79лв. Ето начин на понесете кризата по-леко щом 36ст. на месец ви идват повече. Wink
Абсолютно! newsm10

# 567
  • Burgas, Bulgaria
 Crazy

# 568
Кога се почива за Великден тази година?

# 569
  • Бургас
Като гледам навън как е побеляло,струва ми се,че идва Коледа,а не Великден.Почивните дни са от 2 април до 5.

Общи условия

Активация на акаунт