Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Ох, проверих си новата сметка за тока.  Twisted Evil
Голям купон, нали?  Mr. Green
Аз лично очаквах още по красива сметка, ама нейсе явно климатиците ми са икономични.

# 601
Ох, проверих си новата сметка за тока.  Twisted Evil
и ?
уф, аз се надявам да е по-малка от предишната - по-къс период уж, не знам... чакам си мейла от епай

Днес съм на тържество в детската градина  Mr. Green

# 602

Днес съм на тържество в детската градина  Mr. Green

И аз.  Mr. Green Нашето е от 15ч., ама не знам дали ще мога да изрина колата за да отида.  Crazy

Сметката за тока започва с 2 Whistling и тъй като миналия месец ни беше под 100лв./понеже ни нямаше дълго време/ тази направо ме стресира.  #Crazy

# 603
еее адаш, ти затова си стресирана... нашата миналия месец беше 250 без 3-4лв  Mr. Green вече съм подготвена  Rolling Eyes

а нашето тържество е от 16, на комшиите отсреща от 17, значи сте на втория етаж  Wink
но ако ме видиш някъде да се обадиш, да се видим

какво става с Миапм  newsm78 някой има ли инфо? 

# 604

Днес съм на тържество в детската градина  Mr. Green

И аз.  Mr. Green Нашето е от 15ч., ама не знам дали ще мога да изрина колата за да отида.  Crazy

Сметката за тока започва с 2 Whistling и тъй като миналия месец ни беше под 100лв./понеже ни нямаше дълго време/ тази направо ме стресира.  #Crazy
Ами,то си е стресиращо да платиш трицифрена сметка за ток.Ние се отопляваме с камина на дърва и нашите сметки са около 50-на лева.
Нашето тържество беше по повод националния празник и се проведе на 2-ри с мнозинство от кашлящи деца.Иначе беше затрогващо.

# 605

но ако ме видиш някъде да се обадиш, да се видим

Непременно.

# 606
Имаме повод за почерпване в сряда, но трябва мъжете да си гледат и мачовете, та съм решила да открия компромисен вариант - идеята е да има прилична кухня и приличен ТВ, задължително без оркестър, та да може да се примолим да пуснат и звука от телевизора  (В Jamie's няма кухня тази година)

Мерси

# 607
Ако сте сами в заведението може и да ви угодят, но при наличие и на други клиенти в никое самоуважаващо се заведение не биха го направили.

# 608
Имаш идея за заведение ли?
Или трупкаме мнения

# 609
мнения в тази тема не се трупат

Джи, казва принципно как седят нещата и е права  Peace
Във всяко заведение ако има ТВ и няма много хора, особено сега като са празни заведенията ще ги угодят
Ако има обаче други клиенти естествено и не са съгласни естествено, няма да ви пуснат мача

ние сме ходили на пицарията на Кирил и Методи и мъжете са гледали мач 

# 610
Не се сърдете, девойки, просто всички сме ходили по заведения и няма смисъл да ни се обясняват такива дреболии, в нашия случай да речем, че мъжете са повече от убедителни и това не ни притеснява Simple Smile
Мерси за идейката за Кирил и Методи, аз все пак се спрях на Каручката, по-добра кухня в пъти и по пиянска обстановка Simple Smile

# 611
Адаш, май те видях, ама ме досрамя.   Blush
В началото ли стоеше до гардеробчетата?

# 612
  • Бургас
Ако сте сами в заведението може и да ви угодят, но при наличие и на други клиенти в никое самоуважаващо се заведение не биха го направили.

Тук не търсят самоуважаващо се, а с пиянска обстановка, както стана ясно  Tired

# 613
Мъже, мачове, кръчма ... коя от тези ключови думи ви насочва към непиянска обстановка?

# 614
  • Бургас
Всяка поотделно и трите заедно.  Mr. Green Моята асоциация на гореспоменатото е приятна раздумка, питиенца и от време на време хвърлен поглед към мача. Явно мъжете ни са различен тип, броят на  мачовете, които сме изгледали не е еднакъв, сигурно не ходим в едни и същи кръчми, затова, да не обобщаваме. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт