Ноември слънце ни донесе и ЛЮЛИНки по градинките са вече!

• 36 706
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Брейй... много станхте от 5 ти Simple Smile
аз съм от 4 ти и 6 ти  Mr. Green

# 646

Случайно да се возите с червен X lander?

# 647
Да с червен са PeaceА Тони вече се е загубила зад количката hahaha

# 648
Голям съм шпионин!  Mr. Green
Ние пък сме със син!  Wink

# 649
  • София
 Mr. Green не съм забелязала Simple Smile
ще поглеждам!

Адиии....едвам я бутам вече малките растат и става ежка Laughing
сега чакамедин Макларан лятна  Wink

# 650
Говори ми,нали и аз съм на това дередже LaughingСамо дето е по-тясна......

# 651
# 652
Здравейте!

Хайде и аз като една скорошна люлинска мама да се присъединя към групата.
Ние сме от 8ми м.р. и искам да попитам мамите с повече стаж къде се разхождате с вашите бебоци? Нашата количка се оказа много неудобна за дълъг маршрут и не ползваме метрото, но обикаляме около междублоковите пространства- най-много го кооперативния пазар, но нещо не виждам много майки на седянка и малко ми писва Embarassed. Не че съм много активна в разходките де- бебо е на 40 дни и още се борим с режими, хранене.... та си висим основно на терасата, но ми писна да съм като затворник и искам малко да се активизирам, а и срещата с хора ми липсва.   bouquet

# 653
И аз съм от 8м.р. мотаем се в индианското, но сега доста напича там и предпочитам зад Кубе либре или малко по нагоре към адашите има един пясъчник, че е по сянка. И аз се мотая из улиците ама писва. Сега чакам моренцетооо:))))

# 654
  • София
Момичета, някоя от вас да има детенце в 86 ОДЗ? Синът ми е още много малък, но скоро ще трябва да започна да кандидатствам в яслите и градините наоколо. Ние сме в Люлин 10 и 86-та ми е близо, но в някакъв момент сигурно ще съм съгласна и в която и да е ясла да го запиша. В този смисъл, всяка информация за ОДЗ-тата в района ще ми е много полезна. Благодаря ви много!!!

# 655
  • София
Елбиен,сина ми беше там и бях доволна макар и за краткия  му престой от няма и два месеца,че го спрях...забременях а,той много боледуваше и се наложи!
Ние бяхме в яслена груа тогава и съм с добри впечатления това беше 2009 г Simple Smile

# 656
  • гр. София
Здравейте!

Хайде и аз като една скорошна люлинска мама да се присъединя към групата.
Ние сме от 8ми м.р. и искам да попитам мамите с повече стаж къде се разхождате с вашите бебоци? Нашата количка се оказа много неудобна за дълъг маршрут и не ползваме метрото, но обикаляме около междублоковите пространства- най-много го кооперативния пазар, но нещо не виждам много майки на седянка и малко ми писва Embarassed. Не че съм много активна в разходките де- бебо е на 40 дни и още се борим с режими, хранене.... та си висим основно на терасата, но ми писна да съм като затворник и искам малко да се активизирам, а и срещата с хора ми липсва.   bouquet
Julia_Ch ,аз също съм от 8-ми и излизаме на индианското със zkostova77 . Ще се радваме да се присъединиш към нас   bouquet

# 657
Марая, zkostova77  благодаря за поканата.   bouquetС удоволствие бих се присъединила. Малко глупав въпрос, но на кое му казват индианското? Иначе адашите поне ги знам  Mr. Green Вие по кое време грубо сте там?

# 658
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате добър очен лекар в Люлин, от който да сте доволни? Няма значение в кой микрорайон или здравен център му е кабинета. Трябва да си прегледам очите, но не ми се обикаля цяла София в търсене.

# 659
  • София
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ , благодаря ти много. На колко го записа на ясла. Лесно ли успя да го запишеш?

Общи условия

Активация на акаунт