Ноември слънце ни донесе и ЛЮЛИНки по градинките са вече!

• 36 711
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ има ли възможност и аз да закупя бурканчета от жената? но вероятно като се върнем от морето в началото на юли

# 631
Привет на всички в този толкова мрачен летен ден Simple Smile

Търсим компания за разходка - аз и двумесечна бебка 1stroller
Ние сме Люлин 9, близо до Европата, но май вече ходим на разходка къде ли не Simple Smile
Ако има желаещи, много ще се радвам да се запозная с някоя люлинска мама, че сме от сравнително скоро тук и никой не познавам  Blush

Хубав ден!  Hug

# 632
  • София
Марая,не е пробелм стига тогава да има долкокото знам и бяха останали 100 ина така,че ако сега им по добре сега да си ги вземеш! Hug

Dahila, добре дошла ние сме от 6 ти ако имаш път на тук можем да се запознаем  Hug  bouquet

# 633
Здравейте и от мен! Simple Smile
Не съм се включвала от много време, ама не бяхме в Люлин, сега вече се завръщаме за постоянно Simple Smile
Малкия започна в 35 ОДЗ, има ли друга мама с детенце там, бих искала някое мнение Simple Smile

# 634
Благодаря ти Димяни,

може и да минем, но все още се кърмим, и съответно разходките ни са между 2 хранения Simple Smile и си мисля, че засега ни е малко далечко. Ако решим все пак, ще пиша Simple Smile

# 635
Нещо много е замряла темата, преди едва успявах да я изчета, а сега никой не пише  Sad

# 636
Здравейте, момичета! Търся логопед в кв.Люлин, ако някой има информация, моля да я сподели. Споменаха ми и за някакъв Детски център, в който има занимания с логопед, но без конкретни координати, така че ще бъда благодарна, ако някой ми помогне с повече инфо!

# 637
  • София
13 ЦДГ,там има логопед

# 638
Здравейте люлински мами  Hug
Да се разпиша и аз при вас. Имам си един прекрасен разбойник, който вече е на 5 месеца.
Живея отдавна в люлин, но нямам много познати с малки деца.

Dahila аз живея в люлин 7 до KFC ако искаш среща добре си дошла!

Хубав ден на всички  Hug

# 639
здравейте Simple Smile
Искам да попитам дали някой знае къде другаде се продават от тези прословути бурканчета за детска кухня? Аз ходих до магазина който е на кооперативния пазар, но ми казаха че имат само капачки.
Хубав ден   bouquet

# 640
  • София
красня поляна пазара Peace

# 641
zdr burkan4eta za kuhnq ima i na kooperativniq pazar do rampata k1deto ima mushomi i dr. kinkalerii

# 642
Хайде и аз да се цопна в люлинската темичка!   bouquet
Аз съм Лили, живея в Люлин 5 и съм горда мама на почти 5 месечният Божидар!

Приятно ми е да се присъединя към вас, по - късно ще почета!

# 643
Здравей Лили,
И аз съм от Люлин 5.

# 644
И аз,и аз Peace

Общи условия

Активация на акаунт