Ноември слънце ни донесе и ЛЮЛИНки по градинките са вече!

• 36 722
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Държавната кухня било по-вкусна според всички майки. А частната има други предимства, от една страна е по-голямо количество, от друга може и да не искат бурканчета, а от трета може да ти го носят до вкъщи. И все пак и разликата в цената също не е за пренебрегване. Хубавото и при двете е, че ако децата не я харесват винаги може да се откажете лесно.

# 616
  • София
Дени,питах Simple Smile има отстъпка само от цената защото съм многодетна майка иначе бурканите си искат същите Simple Smile
Ако не намеря от познати ще купя продават се поне това добре ама мислех да си спестя някой лев за това! Rolling Eyes
Ние не ядем от пюретаат които ставата бурканчетата за кухня!

# 617
  • София
Уау, 60 буркана и 120 капачки е много нещо, бре! Димяни, аз ще поразпитам съседки от блока, ако намеря ще ти пиша.

# 618
За съжаление и аз едва събрах 30. Даже в началото мислех, че е като преди 3 години - 20 броя и добре, че питах в нашия пункт - 57 ЦДГ. Не мога да разбера, защо са им толкова много, сигурно много ги чупят. но пък преди 3 години искаха по 20. Между другото като ходих да записвам детето миналия месец, жената ме попита дали имам останали 3 бурканчета. Аз нямах, щях да си купувам още, но тя ми каза да си взема от моите. Така че оставих 27 и 3 си взех.

# 619
  • София
Не са чак толкова много 60 бурканчета - едно кашонче Памперс!
Просто пратих мъжа ми да го отнесе Wink
Иначе аз съм по-доволна от държавната кухня в сравнение с частните, повече неща ядат.
За близнаци няма отстъпка, има само за многодетни майки.

# 620
Някой знае ли цирка и въртележките на кооперативния пазар до кога са тук? Иска ми се да замъкна малкия, ама чак към неделя се очертава да успея...
Гостуваха при Гала в "На кафе" и казаха, че ще са в Люлин до края на месеца, после потеглят към Младост!
Да се поправя-цирк вече няма! Днес отидох да купя билети, подлъгана от това, което чух в предаването! Явно са се преместили доста по-рано от казаното!  Остана ли са увеселителните съоръжения!  Close

# 621
  • София
Ох да, циркът се изнасяше още в неделя и забравих да ви напиша. Успяхме да качим малкия на едни камиончета и много му хареса. Возиха се с татко си.

# 622
  • София
Aз си намерих буркани днес ще ходя да ги взема от една жена по 0,07 ст  Winkсамо капакчи трябв да си купя!:) Утре ще отида с амбалажа  Mr. Green да ги запиша та от др седмица да започнем да взимаме!
Вчера ни биха ваксинки и цяла нощ сме с мн висока температура  Confused но Вики ми и кашля не знам вече дали е от тях Confused

# 623
  • София
Не съм влизала от известно време, а тук е станало оживено и интересно  newsm68
Мацки, сбъркахте ме с тези бурканчета - мислех че от пюрета изобщо не стават за детска кухня. Може ли някой да поясни - от кои пюрета стават и от кои не?
Честно казано, мислех като му дойде времето да си купя от пазара и готово!

# 624
  • София
Arim, според майка ми някъде се продавали празни бурканчета и капачки, но не съм срещнала още такъв магазин. Иначе, мисля че бурканчетата на Ганчев стават, защото някъде пишише, че искат от тях.

# 625
  • София
Роси е питала за кукления театър, според мен си зависи си от детето. Моята госпожица я водя от 1,6 г. и много й хареса още от първия път / бяхме на Косе босе /, но трябва постановката да е добра, подходяща за по-малки и препоръчвам Люлинския театър, защото не е толкова пълен, а в Столичния последния път от пети ред почти не чувахме от шума от другите деца в публиката. Тук може да проверяваш програмата на театъра -http://www.theatreabsurd.dir.bg/_wm/basic/?df=479847&dflid=3
Много благодаря за милия отговор. Аз питах, получих отговори, че сме малки още и най-вероятно ще се стреснем, ама пусто - нямах търпение и още тогава я заведох точно на Люлинския театър. Останахме очаровани, гледахме Косето Босето и не само, че не се изплаши и останахме до края, а и много и хареса, беше впечатлена и само за това говореше няколко дни. Определено не съм и мечтала за толкова успешно сефте и със сигурност скоро пак ще повторим. Миналата седмица пък за първи път я заведох на цирк (постоянния до Централна Гара) и също останахме много доволни.
И да споделя за следното:
http://childrenweekendsofia.blogspot.com/
Хубав уикенд и много усмивки.

# 626
  • София
Arim, бурканчетата от Ганчев не стават! Ако не се лъжа стават Малечко, но да не те подведа!
Иначе на всеки по-голям пазар се продават, обикновено в магазините за левче или т.нар. от едно време домашни потреби.
А пък капачките изрично ги искат нови.
Телефона на детската кухня в Люлин е 8268572, там би трябвало да дават информация.

# 627
  • София
Мирче,имам позната която праодава бурканчета чисти по 0,07 ст. ,а капачките на пазара са по 0,10 ст! Аз от нея си купих 100 буркана  Mr. Green Laughing

# 628
Мисля, че стават бурканчетата на Мандев. На Ганчев от 4 години са за еднократна употреба и не стават. Преди това са ставали. Иначе на Люлинския пазар се продават бурканчета, но по 40 стотинки едното.

# 629
  • София
Arim, според майка ми някъде се продавали празни бурканчета и капачки, но не съм срещнала още такъв магазин.
На люлинския пазар при мушамите, на пътеката. Не знам дали е магазин, виждала съм ги отавън.
Вярно, че капачките на Малечко са по-различни  Mr. Green Но май е по-лесно като Димяни да си купя чисти бурканчета, отколкото да ги чистя от етикетчетата и лепилото.
Оффф, на 13-ти в 6-ти микрорайон ще ни спрат топлата вода за една седмица  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт