С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 38 923
  • 781
  •   1
Отговори
  • София
Заповядайте в новата тема!

Линк към предишната – https://www.bg-mamma.com/?topic=1185120

# 1
Записвам се с малко хумор.

# 2
  • София
Явно карантината потуши напрежението, а?
Това си е емпирично доказателство, че разделени, поколенията се обичат  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3
Явно карантината потуши напрежението, а?
Това си е емпирично доказателство, че разделени, поколенията се обичат  Stuck Out Tongue Winking Eye
Освен щастливците, които са накуп под карантина. Ей това е филм.

# 4
За тези щастливци чакаме включване от криминалната хроника.

# 5
  • при късмета
Не знам дали някоя майка ще измисли ваксина, откак децата са вкъщи, но няма да ме учуди да е снаха, която живее със свекървата Joy

# 6
Не  е доказано ,но сме ваксинирани със стар вариант ,манту оказва влияние на вируса викат някои, съдейки къде се ваксинира и брой заболели.Та да си изостанал от модата може да  е добро в някои случаи.За сега се държим. Свекървите да мълчат, че напрежението е голямо.То щото реших да празнувам рожден ден ,за пръв път от десетилетия, се разрази  вирус, аз съм виновна.Но  май  и децата няма да празнуват както върви. Ще чакат за подаръци.

# 7
Не знам дали някоя майка ще измисли ваксина, откак децата са вкъщи, но няма да ме учуди да е снаха, която живее със свекървата Joy

Ваксина ще измисли някоя майка и по друга причина- електронното обучение.

# 8
# 9
Липсват ми мекиците на свеки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 10
Записвам се с малко хумор.

Аз пък бях наобратно!
Надявах се, че полицията няма да спре свеки до нашият град 🤣

До къде го докарахме, ей
Свека е печена

# 11
Липсват ми мекиците на свеки Stuck Out Tongue Winking Eye

Научи се да пържиш мекици и ще си решиш всички проблеми – хем мъжът ти доволен, че ще си похапне любимите мекици, хем и ти, че свекърва ти няма да има повод да идва у вас.
Не знам защо обаче не ти стиска – мързи те да готвиш или не искаш да се лишиш от причини да се оплакваш тук?
Спокойно, ако те влече, други ще си намериш. Успех!

# 12
Сийке, само се пошегувах, споко Grinning хич не се оплаквам, напротив, толкова ми е добре, направо си отпочинах с това ИП.
Така ми беше писнало от ежеседмичните посещения и мекици на свеки, че няма как да ми залипсват в близкото бъдеще.
 Ако има някой оплакващ се от положението, това е свеки Grinning

# 13
Ето и аз да се запиша, доста зелена в брачния живот. В началото наистина си мислех, че съм уцелила джакпота с готина свеки. Не знам дали студенината се дължи на това, че е англичанка или защото е темерут, но ще разбера в бъдеще. Все повече виждам как не ѝ харесва, че синът ѝ ще се омъжва за чужденка. В началото беше добре, защото имахме планове да живеем там и тя се радваше. После взехме решение да останем в България за повече време и отношението се промени скорострелно. В началото си казах, че е нормално и аз да съм на нейно място ще ми е мъчно. Само дето започна да прави разни изказвания без да сме я питали по въпроса за сватбата - не било нужно да е кой знае какво, защото е само един ден, нямало нужда от видео, защото едва ли някога ще го гледаме, роклята ми не трябвало да бъде много скъпа... Искахме да им направим изненада да дойдат в България, за да се запознаят с родителите ми, едвам я навихме да си купи билет, а да не говорим, че тя работи само три дни в седмицата. Свекъра е пич и винаги е съгласен. Според техните дати решихме да се подпишем предварително, но заради вируса не успяха да дойдат. Датата за сватбата познайте как я избрахме - свекървата много държеше да бъде ден, в който внуците на големия син ще са ваканция и едната снаха ще е отпуска. Е, и нея трябваше да отменим заради вируса. Избрахме нова дата догодина, при което нейната реакция беше "Ами, тя тази дата не е хубава, защото внуците не са ваканция".
Ние може би ще се върнем в Англия заради работата на мъжа ми, не заради нейните изблици разбира се, но с нещата, които казва умишлено или не вече си имам едно на ум със сигурност.

# 14
Струва ми се, че този казус със свекървата англичанка, но без детайлите за корона вируса, вече сме го чели и обсъждали. Не помня в коя тема беше.

Общи условия

Активация на акаунт