С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 38 928
  • 781
  •   1
Отговори
# 30
Уйш, това е било към твоята майка и си се надула Joy А представи си, към свекървата..... Ужасявам се Joy

# 31
Оф, аз добре, че и с двамата мъже, никога не съм имала свекърва, че в противен случай, отдавна щях да пиша от затвора. Като се знам...

# 32
Аййй... Пепел ми на акъла, но... Си късметлийка Hug

# 33
Да кажем, че горките жени са си заминали от тоя свят, без да имат лошия късмет да се срещнат с мен.

# 34
И аз така съм си казвала преди.. Леле, добре, че ми е пич свеката, че иначе ще я удуша... Да, ама... Не стана баш така Stuck Out Tongue Winking Eye ти си ме чела в предната тема... Аз не ревнувам от майка, даже ми е приятно детето да я иска... Не ревнувах и от президентшата, докато не ми се насъбраха дивотийте й.. Може и да съм с нисък праг на търпимост, знам ли... Но когато започна и да ме обработва за майка ми... Вече ми пределЕ...
Нямам й доверие, не я харесвам, разочарована съм.. Как да й поверя детето си... Не бих вече Simple Smile

# 35
  • при късмета
Е, с поверяването на детето поне няма да имаш проблем. Нали не се интересува от него?

# 36
Мхмм, ма ко Simple Smile

# 37
  • при късмета
Тогава няма причина да продължаваш да го натякваш. Започна си с това, че няма да даваш детето на свекървата, накрая се оказа, че тя не ти го иска, но ти продължаваш да се тръшкаш, че няма да го даваш. Ето тук ти е противоречието, ако не си разбрала в миналата тема. Т.е. оплакваш се за нещо, което НЕ се случва в момента (тя да го иска, пък ти да не го даваш, т.е. конфликта НЯМА) и няма изгледи да се случи скоро, но ти си се оплакваш

# 38
Абсолютно! Само една вметка, не се тръшкам, просто споделям Smirk

# 39
Абсолютно! Само една вметка, не се тръшкам, просто споделям Smirk
Дразниш се ти, че не можеш да издразниш свекръвата.
Не зная къде точно те хапе.

# 40
Аз и в предишната тема ти казах, че докато не се превъзпита детето на свекървата и не се изнесете от общия двор, цял живот ще има да се дразниш.  А не си струва да си прекараш живота в скапване на нервите.

# 41
Не знам кой беше казал "синдром втори етаж", но си важи и за "синдром общ двор".

# 42
По казуса с английската свекърва.
За мен е нормално, ако сте решили да вдигате сватба, да се съобразите дали братът на младоженеца, децата му и жена му ще могат да присъстват. Ама знам ли може пък да не е нормално вече.
Даже ми е странно, че свекървата трябва да ви го напомня.

# 43
По казуса с английската свекърва.
За мен е нормално, ако сте решили да вдигате сватба, да се съобразите дали братът на младоженеца, децата му и жена му ще могат да присъстват. Ама знам ли може пък да не е нормално вече.
Даже ми е странно, че свекървата трябва да ви го напомня.
Как да не се съобразявам. Нашата в съобразихме единствено със себе си. Има отпуски,почивни дни т.н.

# 44
Сериозно ли, че те, ако трябва да се съобразяват с всеки, няма да се оженят никога.

Общи условия

Активация на акаунт