С какво ви дразнят свекървите? – 122

• 38 931
  • 781
  •   1
Отговори
# 15
Чели сте го, да. Цяла тема направих. Ами, още си ме дразни нищо, че доста ме нахокахте тогава, че се оплаквам от нея. Но аз пак си реших и тук да се оплача.
 Grinning

# 16
  • при късмета
Като стана дума за чуждестранна свекърва се сетих за Ганели. Момиче, драсни някой ред, че сте добре.

# 17
  • софия
Свекървата е добра жена, изобщо не трябва да мрънкам ама ме дразни, оставяме детето да го гледат и като реша да звънна да видя как са...познайте някой вдига ли си телефона... държат го буден до късно, опитва се да го приспи на светната лампа с работещ телевизор..ходи заспи ти така Grinning аз като дойда за 15мин е заспал...и защо все мисли че трябва да заспива в ръцете й не знам..той си е научен да заспива сам в кошарата...да помага жената, факт ама мен си ме дразни на моменти, може пък да съм лоша снаха Grinning

# 18
  • София
Аз вече нямам за какво да се оплаквам, официално приключих всякакви отношения със свекето преди месец. Нито ме интересува, нито я мисля. Така че, сега вероятно съм най-плютата, но и най-щастливата снаха на света. : ))

# 19
Като стана дума за чуждестранна свекърва се сетих за Ганели. Момиче, драсни някой ред, че сте добре.
Nelig също. Тя е в Милано. Ако чете, да драсне, че е ОК.

# 20
Блубеър... Толкова пък да ми е познато с телефона и разнасянето на ръце... Като гледам, никой не ти е оспорил, че си лоша снаа Joy Аз не одобрявам това изказване!!! Kissing Heart
Дебора, браво! +1

# 21
  • Варна
Нелия пише активно в темата за вируса. Явно е добре.

# 22
  • софия
Блубеър... Толкова пък да ми е познато с телефона и разнасянето на ръце... Като гледам, никой не ти е оспорил, че си лоша снаа Joy Аз не одобрявам това изказване!!! Kissing Heart
Дебора, браво! +1

Казвам, че може да съм лоша щото жената се старае, ама аз винаги ще намеря нещо да не ми хареса Grinning чакам да научи да казва "не", тогава ще ми е интересно какво ще го прави Grinning свекъра като ме види да влизам в стаята се евакуира, а той най-малко ме дразни че даже му симпатизирам, ама нали съм млада майка и ми е първо дете..колкото и да гледам да не де впрягам излишно то просто е неизбежно Grinning иначе ти благодаря Wink

# 23
  • при късмета
И аз ще съм недоволна, ако някой ми приспива бебето на ръце, а ние го учим да заспива в леглото. Даже е меко казано. Да го гушка като будува, приспиването както аз кажа. Ако се тръшка да си прави каквото знае, ще идва да приспива бебето както го е научила, на всяко заспиване. Няма моите кръст и ръце да отнасят прищевки на свекървата, нейните да си го отнасят

# 24
Bluebear, редовно ли го гледа?

# 25
Те живеят заедно... Pensive

# 26
Ау! Това значи, че сега са заедно под карантина.

# 27
  • софия
Тя ходи на работа, в държавния сектор е, днес обаче работи от вкъщи, избягвам да й се мяркам Grinning

# 28
Виж, общо взето, нямаш основания да се дразниш от жената, но ти и сама го разбираш. Като порасне детето, ще ти мине. Сега е нормално да изпитваш подобна ревност и дразнене. Спомням си, когато Говендър Мой беше малко говендърче, веднъж си тръгваме от гости в моите родители, а той се дърпа от ръката ми и реве с цяло гърло "Бабааааааа!!!" Тогава се надух като жаба от яд. Сега ми е смешно.

# 29
  • софия
Хаха гадно е било това с "бабаааа" ,жената пак казвам е добра, директна съм винаги когато става дума за детето, казала съм й че акъл за него не искам и да ме остави да го гледам както намеря за добре, горе долу слуша, и да ревнувам и се радвам, че ме разбираш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт