"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Леле, ама тя Хайди е отвратителна на тази снимка  Sick Въобще нямаше да я позная ако не пишеше, че е тя..

Като няква леля е  Rolling Eyes

# 211
Харесвам сериала, как съм ви изпуснала досега  newsm78
 Hug Hug Hug

# 212
и аз да се запиша  Blush

# 213
Е как ще е отвратителна. Не прилича на себе си, но чак пък отвратителна. Много я харесвам, толкова усмихната, позитивна и талантлива личност е.
Ами на мен ми е страшно грозна на тази снимка, това че не прилича на себе си е отделен въпрос  ooooh! Може би ми е толкова грозна, защото съм си изградила една представа за нея и сега като я виждам такава..  Mr. Green

# 214
# 215
# 216
  • Стара Загора
Очертава се доста интересно епизодче  Simple Smile

# 217
момичета, помагайте, гледам сериала само по бтв и то гледах три поредни серии, последни. Кой е Ник и защо мрази Карън? Има ли нещо, което да се знае за него, а аз, поради отскорошното следене, да съм изпуснала? Знам, че не тр се разказва филмът, ама мн ми стана интересно, а около мен никой не гледа, мерси. Най-общи неща, моля да споделите. Благодаря Simple Smile

# 218
момичета, помагайте, гледам сериала само по бтв и то гледах три поредни серии, последни. Кой е Ник и защо мрази Карън? Има ли нещо, което да се знае за него, а аз, поради отскорошното следене, да съм изпуснала? Знам, че не тр се разказва филмът, ама мн ми стана интересно, а около мен никой не гледа, мерси. Най-общи неща, моля да споделите. Благодаря Simple Smile

Щом гледаш сериала по бтв ще видим зор да ти разкажем и обясним всичко - ние тук сме един сезон напред.

# 219
Мерси Simple Smile
Ще си сваля и аз епизодите, значи Simple Smile
Хубав ден Simple Smile

# 220
# 221
  • Бургас
супер серийка...Габи много красива Heart Eyes

# 222
  • Русе
Току що изгледах новата серийка. Стана забавно на Уистерия Лейн с тази Робин. С нетърпение очаквам следващият епизод с Габи в главната роля. Отдавна не са давали Боб и Лий.

# 223
и аз я изтеглих но чакам да пуснат и субтитрите

# 224
а кога ще има субтитри  newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт