"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
според мен Робин я вкараха, като един вид "реванширане" за Иди ... много хора не одобриха махането й, да не кажа всички  Mr. Green
Доста интересен образ може да се окаже  Crazy

# 241
Аз пак гледах епизода със сънищата.Но никъде не споменаха ,че Дани е син на Патрик.
За Патрик стана ясно, че е бил лЮбовник на Анджи и заедно са убили човек. Само това казаха.

# 242
ББ:аз да попитам,че май съм се пообъркала.Мисля,че някой беше писал,че по-нататък в епизодите Майк ще изневери на Сюзън с Робин,пък сега излиза,че е лезбийка и че ще имат нещо с Катрин. Или аз съм се объркала нещо или неразбирам как стават тия работи.Ако може някой да ми обясни ще съм много благодарна Embarassed

# 243
Sienna, кой беше епизода със сънищата? Embarassed

# 244
Sienna, кой беше епизода със сънищата? Embarassed

11 епизод. Епизода след катастрофата на самолета.

# 245
Sienna, благодаря ти!

# 246
  • на изток от рая
Момичета, помощ!  Laughing
Свалих си 15 епизод и субтитрите, но не си пасват. Епизода ли съм сгрешила или субтитрите?

# 247
  kakvo_puk, субтитрите.

# 248
Леле, не съм гледала последните зва епизода и "запис" на 16-та страница! ooooh! Embarassed Laughing

# 249
Изгледах го епизода  hahaha Мн беше разпускащ и готин.. нямам търпение за новите  Peace Робин е страшна  Sunglasses Внася много свежест във сериалчето..

# 250
Момичата искам да си сваля следващите епизоди /след последния излъчван / но в сайта на Нова пише 5 -ти сезон ,а вие пишете за 6-ти.
Та питанката ми е кой сезон тече в момента по Нова?

# 251
По Нова дават Отчаяните.. Нещо си се объркала - по БТВ го дават и там тече 5ти сезон Peace А ние гледаме 6ти.

# 252
По Нова дават Отчаяните.. Нещо си се объркала - по БТВ го дават и там тече 5ти сезон Peace А ние гледаме 6ти.
Оф, да по БТВ значи 5-ти сезон да тегля .Мерси   bouquet

# 253
Днес за първи път гледах клип на песен с участието на Ева Лонгория. Ако не сте го гледали и вие, ето:

http://www.youtube.com/watch?v=LfQrm1S4K-I

Иначе новата серия не съм я гледала още, днес мисля да го направя вече!

# 254
bugsy и тук се засичаме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт