"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 197
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Този Сам кой беше? Онзи дето се появи при Бри ли? Според мен той нещо лошо ще направи на сина й на Бри, някакъв манияк ми се вижда

# 271
Според мен Сам има някаква предистория с Бри, която не знаем.

# 272
  • Варна
хммммм  newsm78, първосигнално веднага отхвърлих идеята, обачееее сегааа ... ейй кой знае какво ще сънувам заради вас сега Mr. Green

# 273
хммммм  newsm78, първосигнално веднага отхвърлих идеята, обачееее сегааа ... ейй кой знае какво ще сънувам заради вас сега Mr. Green

Да не й е син? По-точно син на мъжа й (дето почина), иначе защо ще се съревновава точно със Андрю.  newsm78

# 274
  Малко ми дойде наивно това дето Бри остави Сам с документацията си.

# 275
  • Варна

Да не й е син? По-точно син на мъжа й (дето почина), иначе защо ще се съревновава точно със Андрю.  newsm78

може, може.. много спретнат, има вкус към изпипване на детайли ... по-прилича да й е билогичен син  Mr. Green

# 276
И мен този Сам ме съмнява.. обаче накрая взе и си наля кафенцето в чашката "Най-добрия син".. Пак вкараха интрижката тук Mr. Green Според мен има зъб на Андрю.. нз защо #Crazy Теорията, че може той да е Патрик.. мне мисля, нещо свързано с Бри ще е. Габи адски ми харесва, обожавам я Heart Eyes В този епизод Линет и семейството и адски ме забавляваха, както и Сюзън и Майк hahaha Робин малко не си я представям с Катрин.. в смисъл Робин е супер мацка, а Катрин.. Ама при гей-двойките нали е така.. Един страшен сладур и един.. по-грозничък Mr. Green Жалко за Карън Sad Страшно е интересно.. нямам търпение за следващите Peace

# 277
Гледах двата последни епизода сега наведнъж, много забавни, посмях се, доста веселки моменти имаше...даже и Линет не ме дразнеше, както обикновено, а напротив! Simple Smile И не мисля, че са се изчерпали сценаристите, но наистина разтягат малко нещата...като вече е споменато - съвсем забравиха удушвача Thinking и за сем. Болен тук там пускат по малко, колкото да не е без нищо.
А този новият Сам със сигурност ще се опита да измести Андрю, от самото начало не ми стана симпатичен! Crossing Arms

# 278
  • Русе
А някой знае ли защо сем. Скаво си кръщават всичките деца с П?

# 279
Потърсих в уикипедията episode's guide с тайната надежда да открия кой е този Сам, но уви- нищо не пише. Единствено пише, че Бри ще го покани на семейна вечеря, както и, че ще направи шокиращи разкрития за него. Явно е поредната мистерия на Уистериа Лейн Simple Smile

Честно казано обаче, "гостите" този сезон са скучни- Анджи и компания. Ако така са установили и продуцинтите, нищо чудно да разберем кой е Сам едва след 4-5 епизода, а следващият епизод ще е чак на 14 март   #Cussing out

# 280
Следващия епизод чак на 14 март?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Леле кога беше 1ви епизод на сезона, кога дойде 16 и вече кажи речи свършиха, при положение, че имаше доста седмици, в които не се излъчваше нищо.
Много интересно взе да става!!  Peace

# 281
А някой знае ли защо сем. Скаво си кръщават всичките деца с П?
Леле, добре, че ме подсети. И аз точно това щях да попитам hahaha newsm78

# 282
  • Ню Йорк

може, може.. много спретнат, има вкус към изпипване на детайли ... по-прилича да й е билогичен син  Mr. Green

И на мен този Сам по нещо ми заприлича на Андрю. Може наистина да са полубратя. Има нещо в тази работа и дано разберем скоро какво.

# 283
А самият актьор, който играе Сам не ви ли е познат от някъде.. На мен определено, но не мога да се сетя от къде newsm78

# 284
Ето инфо за Сам.
Истинското  му име е Sam Page. http://www.imdb.com/name/nm0656335/

Общи условия

Активация на акаунт