"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
ББ: добре де, ама от къде на къде Еди ще е удушвача? С какъв мотив? Тц, изсмукано от пръстите звучи.... ако не е прах в очите, де....

ББ

Според мен Еди е чалнат и убива всчики момичета, които не му пускат. Ето, сваляше Ирина, тя му каза, че не й е на нивото и той побесня- уби я. Сигурно е свалял и сервитьорката така...

Е, да де, ама е плоско така... ooooh!

# 511
ББ: добре де, ама от къде на къде Еди ще е удушвача? С какъв мотив? Тц, изсмукано от пръстите звучи.... ако не е прах в очите, де....

ББ

Според мен Еди е чалнат и убива всчики момичета, които не му пускат. Ето, сваляше Ирина, тя му каза, че не й е на нивото и той побесня- уби я. Сигурно е свалял и сервитьорката така...
ББ
Ама много тъпо го разкриха.Както и намеренията на Патрик. А може пък Еди да е удошил само Ирина, но не и другите. В началото на серията показаха някой които изрязва статиите от вестника за нападнати момичета. Аз си мисля, че Еди ще подхвърли нещо в къщата ан Линет и Престън ще бъде заподозрян в убийството на Ирина.

# 512
  • Бургас
И аз подкрепщм,много изсмукано стана Confused Опитали са да го направят оригинално и изненадващо,но ББ тоз малкия мн рядко го даваха и не е някой,който да сме виждали и свикнали,че да ни изненадат като сменят неочаквания му облик Confused

# 513
  • София
на мен много тъмна ми се стори тази серия.  Rolling Eyes
само не разбрах Дани дали схвана, че става въпрос за тяхното семейство, май не още. newsm78

# 514
  • Русе
Нали в трейлърите пишеше, че ББ: Удушвачът е някой, на когото Брий е предложила работа и съвет, и е свързан и с другите на Уистерия лейн? Логично може да е Еди.

# 515
# 516
# 517
Здравейте Simple Smileтези субтитри за 19 епизод ли са?

# 518
Патрик много ми харесва.Нека да е лош. Laughing
Най-после един сексапилен мъж в сериала.
Бяло:Пръстите ,които сложиха изрязаната статия в папка ,бяха доста фини.Струва ми се ,че са на Сам.И той е с доста нечестни намерения.Еди не мисля,че е основния удушвач.По-скоро имитатор вече.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:12 от Nasty Girl

# 519
# 520
И на мен Патрик много ми харесва  Heart Eyes

# 521
  • София
И на мен Патрик много ми харесва  Heart Eyes
И на мен и на мен.
Много приятно филмче, преди гледах по няколко серийки и сега една ми идва в малко  Rolling Eyes.

# 522
  • в света на неограничените измерения
Дами, изгледахте ли сериала?

Можем ли да си коментираме вече без бяло?

# 523
Дами, изгледахте ли сериала?

Можем ли да си коментираме вече без бяло?
Мдаааа Hug

# 524
  • София
Даааааааааааааааа на един дъх го изгледах и без субтитри ...

Стана ми мъчно за Андрю, Роб и Лий. За Иринчето хич  Mr. Green

Подкрепям напълно за Патрик  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт