"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 176
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Ааа, не, аз Орсън го изхвърлям директно от вкъщи Laughing Може да се заиграя с Андрю или Сам hahaha Rolling Eyes

Тц-тц-тц! Бива ли така? За Орсън съм съгласна, ама защо са ти тези двамата като си имаш Карл?  Wink

# 631
Ааааа, Сюзън! Crossing Arms Не съм съгласна и не харесвам Майк.

# 632
Ааа, не, аз Орсън го изхвърлям директно от вкъщи Laughing Може да се заиграя с Андрю или Сам hahaha Rolling Eyes

Тц-тц-тц! Бива ли така? За Орсън съм съгласна, ама защо са ти тези двамата като си имаш Карл?  Wink
Ами и Карл не ми харесва, някак си никак не ми беше секси нз защо, по-младо месце за мен hahaha Heart Eyes

# 633
Гледали ли сте нещо от тази поредица - ASK Desperate Housewives? Аз току що го открих. Мисля утре да ги прегледам и с останалите актьори

# 634
  • София /Абсурдистан
Много неочаквано се оказах точно Бри Crazy

# 635
 Аз пък съм Габи. Party

# 636
  • Русе
Правих си го отдавна и май излязох Линет. Иначе и аз харесвам много Брий и Габи.

# 637
  • Варна
и аз съм Габи  Crazy

# 638
ужас ,аз съм Линет ,а толкова харесвам Бри ,май защото нито съм червенокоса ,нито толкова успяла като нея ,да не говорим за тялото ,а мъжете в сериала ......... Heart Eyes във всичките :Карл,Майк,Патрик - сигурно не само той е гей ! умирам си за Карлос и всички онези младежи  на Габи -май имаше и други освен хубавото градинарче

# 639
Серийката беше страхотна, динамична, забавна  Heart Eyes за разлика от предната..
И аз Карлос едва го познах на снимката без брада  Mr. Green Какъв е готин Simple Smile Определено с Габи са ми любимата екранна двойка, какви емоции, каква страст има между тях двамата  Crazy останалите просто не могат да го изиграят така, и плюс това страшно много ме вдъхновяват  Flutter Hug

# 640
Здравейте!
Хайде да се посмеем малко с/на актьорите от сериала - http://www.youtube.com/watch?v=C54l93bxKio&NR=1

# 641
 Joy hahaha rotfImbo Ооо, смях се със сълзи! #Silly Благодаря ти! Hug

# 642
Здравейте!
Хайде да се посмеем малко с/на актьорите от сериала - http://www.youtube.com/watch?v=C54l93bxKio&NR=1
hahaha hahaha Joy Миличките те Laughing

# 643
# 644
Аз съм Габи! Доволна съм!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт