"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 178
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
супер серия,момичета.
Габи отново е във вихъра си:)) Ще става интереснооо

# 91
  • София
няма ли някой да пише нещо в бяло  Rolling Eyes Flutter Flutter

на нас на работа не ни позволяват торенти и сега в скайпа се тегли 1 час, та нямам търпение вече. то и забравих как точно свърши миналата серия. Whistling

# 92
  • До морето
много ми хареса серийката, имаше от всичко по малко  Naughty

ББ:С две думи Габи и Анджи се притесниха, че Ана и Дани може да правят секс и за да ги предпазят трябва да вземат мерки.Габи реши въпроса  по нейния си начин-написа чек на Ана и й каза, че ако завърши училище без да прави секс, с парите ще може да отиде в Ню Йорк и да стане модел.По-късно обаче Карлос видя голият Дани върху Ана и побесня.В това време пък се появи Анджи и каза, че ако отново види Карлос да посяга на детето й, ще го убие.След това Солис отидоха да се извиняват, но на вратата чуха как Ник и Анджи се карат.Сюзън нае бивша стриптизьорка при себе си в училището, но един от бащите я разпозна.Линет и Том най-накрая си изясниха отношенията при терапевтката, а Орсън и Бри решиха да опитат отново Naughty
Ако може някой и на мен в бяло да ми напише за какво се караха Ник и Анджи и какво точно чуха Габи и Карлос, че нищо не разбрах newsm78

# 93
  • София
много ми хареса серийката, имаше от всичко по малко  Naughty

ББ:С две думи Габи и Анджи се притесниха, че Ана и Дани може да правят секс и за да ги предпазят трябва да вземат мерки.Габи реши въпроса  по нейния си начин-написа чек на Ана и й каза, че ако завърши училище без да прави секс, с парите ще може да отиде в Ню Йорк и да стане модел.По-късно обаче Карлос видя голият Дани върху Ана и побесня.В това време пък се появи Анджи и каза, че ако отново види Карлос да посяга на детето й, ще го убие.След това Солис отидоха да се извиняват, но на вратата чуха как Ник и Анджи се карат.Сюзън нае бивша стриптизьорка при себе си в училището, но един от бащите я разпозна.Линет и Том най-накрая си изясниха отношенията при терапевтката, а Орсън и Бри решиха да опитат отново Naughty
Ако може някой и на мен в бяло да ми напише за какво се караха Ник и Анджи и какво точно чуха Габи и Карлос, че нищо не разбрах newsm78

много благодаря!!!  bouquet

# 94
Айде, моля, топла-топла, пари още - Desperate Housewives S06E14
И от мен  Hug

# 95
Айде, моля, топла-топла, пари още - Desperate Housewives S06E14

Супер! Дано по-рядко пропускат седмица, че  #2gunfire

# 96
  • София
И аз благодаря за темата и за резюмето на новата серия   bouquet

# 97
 idealno_loshata  bouquet

# 98
  • Русе
ББ: Аз доколкото разбрах Ник и Анджи се караха за това, че тя се набива на очи първо в разправията със съседката, която не щеше да си изхвърля разделно боклука и после при Солис.
Орсън искаше да се самоубие и Бри реши да го спре, като първо назначи пазачи / гаджето на Маклъски/ , а след това и покани 2-ма инвалиди в къщи.

И на мен ми хареса серийката. Тази Сюзън все се забърква в едни ситуации.. ooooh!

# 99
Серията ми хареса.Доста интересни неща бяха подготвили.
Изкефи ме Габи,както винаги намира оригинално и съвсем в нейн стил решение.
Скаво каквото и да направят не могат да  ми привлекат вниманието.Даже не се напрягам да превеждам разговорите им.
Бри...

# 100
  • Бургас
ББ: Караха се точно за скандалите на Анджи и Ник и каза,че ако не иска да им се разкрият кирливите ризи,трябва да си мълчи. Габи чуха,че крият нещо и си тръгнаха без да почукат на вратата...Краят не серията беше мн як, Ева отново с онзи поглед на кучка...ще се хванат за косите...

# 101
Как се изкушавам да прочета какво сте писали в бяло, ама няма  Crazy Ще чакам да пуснат буквичките  Peace

# 102
  • София /Абсурдистан
Буквичките http://fbox7.net/index.php?showtopic=1573?s=7293bde183bbdedbe2d3a268526d6e58
Ако не можете да ги дръпнете така, регистрирайте се.

# 103
Ех, опитвах се сто пъти да се регистрирам в този сайт... не успях....! Sad
Ако някой има на сърце да ми ги прати на bacuty@abv.bg или скайп : bacuty   bouquet

# 104
  • На погрешната планета
Ех, опитвах се сто пъти да се регистрирам в този сайт... не успях....! Sad
Ако някой има на сърце да ми ги прати на bacuty@abv.bg или скайп : bacuty   bouquet

Пратих ти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт