"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 191
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Няма как Ник да се казва Патрик,защото в серията преди да стане катастрофата със самолета,когато тй беше в болницата нали говори с медицинската сестра,която после изнудва Анджи.Тогава той каза истинското си име,което аз в момента немога да си спомня,но съм на 100% сигурна,че не е Патрик.

# 181
Истинското име не си ли го каза Дани, не Ник /и аз не си спомням какво беше точно - Тъкър  newsm78/? А истинското име на Ник е Доминик, нали и Джули си го беше писала в дневника така Д.

# 182
Ник е кратък вариант на Доминик.
Дани си каза истинското име,да,Тайлър е.
Аз продължавам да си мисля,че преди 18 години Ник се е казвал Патрик,бил е друг човек,после се е случило нещо и той напълно се е променил,загърбил е същността си.
Определено са били някакви екозащитници с Анджи.

# 183
Леле,съвсем се обърках.Мислих си за Дани,а обърках името му с Ник  Embarassed Ами като чакаме толкова много за следващия епизод,така се получава  ooooh!

# 184
Преди го бях написала, ще го напиша отново - Ник и Патрик НЕ са един и същ човек, защото ББ: въпросният Патрик се появява след няколко серии, защото разбира местонахождението на Анджи и освен това изрично в спойлерите се казва, че Ник /Доминик/ не е бащата на Дани, а този ПАТРИК.

# 185
marish мерси за ББ,аз това исках да разбера,един и същи човек ли са или наистина има Патрик.
Сменям посоката на размисли. Laughing

# 186
ОУ, вярно че Ник е съкращение на Доминик  Embarassed Но както marish каза Патрик и Ник не са един и също човек. И мерси за ББ   bouquet

# 187
# 188
  • Измир
Бях се заблудИла, че днес ще Има серИя  ooooh!

# 189
  • Добрич
Бях се заблудИла, че днес ще Има серИя  ooooh!

И аз така. Rolling Eyes

# 190
  • София
Хайди Клум ще участва в "Отчаяни съпруги".

Уфф, да ви споделя, много тегаво взе да ми върви тоз сериал - с тези прекъсвания, съвсем забравих какво се случва. Сега съм решила да не гледам нито една серия, поне докато не излязат 3-4. И после ще си направя маратон  Mr. Green
Благодаря на момичетата, че споделят спойлери, и на авторката на темата за приятното за очите и душата оформление!

# 191
# 192
записче Grinning

# 193
Хайди Клум ще участва в "Отчаяни съпруги".

Сигурно ще е епизод за племеницата на Карлос... За която така и никаква тайна не се разкри....

# 194
За Хайди Клум и други неща в БЯЛО: Робин стриптизьорката ще предложи помощ на Габи за Ана, която ще продължи да създава проблеми. Анджи ще се притесни за Дани, който изчезва.След около два епизода Габриел ще изпрати Ана да работи в Ню Йорк като модел, за да я отдалечи от Дани. Не знам защо и не пише, но Габриел и сем. Болън ше отидат в Ню Йорк , където се засиат с два модела - Хайди Клум и Павлина Поризкова, които са работили с Габи  някога. Друго интересно е, че Катрин ще открие , че е ЛЕЗБИЙКА. Тя ще иска да започне свой собствен кетъринг бизнес. Също така Силия ще има шарка и понеже Габи не я е карала, че отиде да живее няколко дни у семейството на Боб и Лий и ще си припомни какво значи ергенски живот.  

Общи условия

Активация на акаунт