"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 195
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Е да, ама единият близнак някъде изчезна newsm78 Някой ще ми припомни ли къде и защо Praynig Wink

# 316
  • София
Е да, ама единият близнак някъде изчезна newsm78 Някой ще ми припомни ли къде и защо Praynig Wink

Реши, че ще обикаля Европа - не му се ходеше в колеж.

# 317
Ухаааааааааааа... днес има серия - нямам търпение ! Simple Smile

# 318
  • в сърцето на един мъж...
17та излезе ли?

# 319
  • София
Тази вечер в САЩ, утре и при нас  Wink

# 320
  • в сърцето на един мъж...
А, мерси, обърках се Grinning

# 321
Galya S   bouquet  Hug

Значи не е с онази лелка, а е сам newsm78 Peace

# 322
# 323
  • До морето
заповядайте от Замунда http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=213818&hit=1

# 324
Нали питахте за 2рия близнак - ей, го на! Пуснал е Бай Ганьовски мустак!  Joy   Сценаристите са се побъркали!  ooooh!

Oтивам да догледам серията!

# 325
  • До морето
хубава серийка, загадката почна да се разплита малко по малко

# 326
може ли резюме в бяло?
въпреки че на мен не ми пречи и в цвят да е, ама да не възпроптаят другите....

# 327
  • До морето
ББ:Престън Славо се завърна от Европа с годеница рускиня, която изглежда е видяла американчето като еднопосочен билет за щастие.Линет обаче бързо я прецени, но и рускинчето не се дава лесно, така че явно  предстоят битки.Сам наистина се оказа син на Рекс, точно както предположихме.Дани отиде в Ню Йорк и заживя при баба си (майката на Анджи), после и Анджи дойде и убеди майка си(не стана ясно как) да каже на малкия да се прибира обратно. Анджи разказа накратко историята си на Габи и каза, че Патрик е баща на Дани (нещо, което ние отдавна знаем  Wink ), Катрин се терзае дали наистина е лесбийка, има и още, но няма да ви е интересно!

# 328
  • София
ББ:после и Анджи дойде и убеди майка си(не стана ясно как)
като й каза, че истинският баща на Дани е Патрик (тъй като майка й й обясняваше да не мисли вече за този Патрик Лоугън, минали са 18 год. и със сигурност я е забравил... серията беше много интересна, а Сюзън и Майк бяха много забавни. Laughing

само не можах да разбера Ирина наистина ли направи жест да върне пръстена, защото е семейна реликва или защото е разбрала, че е менте. Thinking май 2рото по-скоро, т.е. Линет излезе права, само дето само тя си знае все още. Laughing

# 329
Даите субове мацки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт