"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Този Сам едва ли ще излезе син на Рекс.
Като нищо майка му да е била я братовчедка,я някаква друга роднина и затова да имат обща снимка.
Може да е психо просто и затова да е намислил нещо.

Относно рускинята какво да кажа.Борба за насъщния?Мухахаха
Гадно е ,при положение,че и аз един ден ще съм свекърва и може и на мен да ми се случи.
Но се кефя,че най-накрая някой ще натрие носа на Линет,супер скучно и дразнещо семейство са и двамата.
Все тя е права и все тя има последната дума.
До сега...........

Много големи паузи м-у сериите.
Направо този сезон сценаристи и продуценти се оляха.

# 436
  • София
Еййй, верно че на аптекаря повече прилича този Сам! И по маниери и по излъчване...

Абсолютно....измъчваше ме на кой ми прилича толкова, бях забравила за ухажора на Бри...той имаше май нещо общо с лекарсвата на Рекс...забравила съм какво точно стана  newsm78

# 437
Вчера успях да изгледам серията. Аз може би се радвам, че има такава голяма пауза сега, че да мога и другите сериали да си наваксам, че покрай биг брадър време няма да остане много  Mr. Green

# 438
Еййй, верно че на аптекаря повече прилича този Сам! И по маниери и по излъчване...

Абсолютно....измъчваше ме на кой ми прилича толкова, бях забравила за ухажора на Бри...той имаше май нещо общо с лекарсвата на Рекс...забравила съм какво точно стана  newsm78
Аптекаря даде на Рекс грешни лекасртва или грешна доза и Рекс получи инфарт. Бри разбра това и уби аптеларя.Нищо чудно Сам да се е върнал да си отмъсти.

# 439

Аптекаря даде на Рекс грешни лекасртва или грешна доза и Рекс получи инфарт. Бри разбра това и уби аптеларя.Нищо чудно Сам да се е върнал да си отмъсти.

Ха, ето това предположение звучи най-логично до момента!  Thinking 

# 440
  • София
Рекс имаше проблеми със сърцето и лекарят му предписа лекарства, но аптекарят ги подменяше и му слагаше витамини или нещо такова. Лекарят на Рекс се чудеше защо не му действат и май пак му изписа, но въпросният аптекар пак ги подмени, щото харесваше Бри и накрая Рекс получи инфаркт и почина.

Само не помня какво точно направи после Бри на Джордж като рабра - даде му да изпие истинските лекарства, или какво точно беше? newsm78

# 441
Запис  ooooh!
Изгледах сезона до 16-ти епизод.
Нищо не чета (докато не си го догледам  Laughing)

# 442
Аптекарят искаше да инсценира опит за самоубийство, но не помня с каква цел. Май се надяваше, че Бри ще го спаси, но тя не звънна на 911 и той умря. После намериха в дома му надуваема кукла с образа на Бри hahaha

# 443
Рекс получи инфарт и понеже се бяха скарали с Бри, тя го остави да умре.Твърде късно го закара до болницата.Даниел тогава я обвини,че е убила баща и.
Аз си мисля, че сценаристите вкараха Сам сега, но развръзката ще я видим следващия сезон.

# 444
Неееее, Рекс почина, защото не си пиеше истинските лекарства, не поради закъснение. И тогава даже лекарят отначало хвърли подозрението върху Бри, дали не го е направила нарочно.
А Бри седя и гледа как Джордж умираше след като се нагълта с хапчета и не извика линейка, защото беше разбрала, че той е виновен за смъртта на Рекс.

# 445
  • София
Бри държеше да оправи идеално леглото (спалнята) и затова се забави и не извика веднага линейката. А Даниел й крещеше 'хайде, остави леглото, татко е много зле'.

# 446
Но се кефя,че най-накрая някой ще натрие носа на Линет,супер скучно и дразнещо семейство са и двамата.
Все тя е права и все тя има последната дума.
До сега...........

Тя се бори за децата си доста умело. Не вярвам това рускинче да й натрие носа. Не и на нея Simple Smile)) Чакам с интерес какво ще намисли.

# 447
аз пък малко се шашнах колко бързо Патрик ги намери Shocked бабата му каза "Феър вю" и той веднага цъфна до къщата на Анджи, как стана тоя номер?

Еми то колко да е улица.. Ще попита една-две бабки /клюкарки/ и те ще му кажат къде живее Анджи.. Wink

Бри държеше да оправи идеално леглото (спалнята) и затова се забави и не извика веднага линейката. А Даниел й крещеше 'хайде, остави леглото, татко е много зле'.

Точно така беше, Бри се забави с линейката и Рекс почина, а после въобще не извика линейка за Дожрдж Mr. Green Джордж участваше заедно с Карл в "Хотел на ужасите 2".. Много готино Whistling

# 448
Аптекарят не слагаше витамини, а калий и то не с цел да инсценира самоубийство, а естествена смърт, защото високите дози калий могат да спрат сърцето. Та - успя... После (или преди да умре, не помня точно) лекарят на Рекс каза на Бри, че калият в кръвта на Рекс не пада и не пада, не се повлиява от медикаментите. И накрая (пак не помня как) Бри разбра, че всичко се е случило заради аптекаря.

# 449
  • София
аптекарят инсценираше самоубийство при собствената си смърт, не за Рекс. Wink
а това за калия съм го пропуснала... но помня, че му подменяше лекарствата за сърце.

Общи условия

Активация на акаунт